Sayfa 620/996 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Annemede bugün aşı çıkmış aile hekiminizden randevu alın diyor. Ama trreddütteyim. Bir hafta anneme aşı yaptırmayacağım biraz saha otursun sonuçlar iyi kötü ortaya çıksın sonra bakacağım.
    Başkan,bilgin var mıdır bilmiyorum ama,o yaş grubuna ayrılan sürede aşı yapılmazsa,hastalığı,yaş grubu ne olursa olsun en sona atılıyor kişi,yani tüm gruplar aşılandıktan sonraya kalıyor...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Başkan,bilgin var mıdır bilmiyorum ama,o yaş grubuna ayrılan sürede aşı yapılmazsa,hastalığı,yaş grubu ne olursa olsun en sona atılıyor kişi,yani tüm gruplar aşılandıktan sonraya kalıyor...
    bilgim yok süre ne kadarmış
    bir halt olacağı yok.

3. Eşi sağlık çalışanı ve aşı olandan arkadaşım covid kaptı hastanelik oldu bugün ateş 39 yoğun bakımda değil ama ağır gibi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağbal: Faiz indirimi patikasına inmek için erken olduğunu düşünüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. [/url]

redditin çılgın çocukları bir haftada 10bin dolar olmuş 425bin dolar.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bilgim yok süre ne kadarmış
    Net tarih yok,75 yaş grubu bitti dedikleri zaman artık standart aşılama ne zaman biterse o zaman sıra gelecek,buna süresi geçen sağlık çalışanları dahil,hiç bir aşı firması tüm prosedürleri bitirmeden zorunlu kullanım onayıyla aşı yapılan bu dönemde aşı yaptırın veya yaptırmayın demek haddimize değil,en basit aşı bile alerji sonucu ölüme sebep olabilir veya bazı diğer rahatsızlıkları tetikliyebilir ama eşim sağlık çalışanı oldu,dedesi 86 yaşında oldu,aşı sıram gelse bende olurum...

7. Ayak barnağının ucunu suya uzatan sonra da ıslanacak diye aklı giden Bezgin Bekir gibi değil abicim, ayak bileğinden dutulup komple suya anası tarafından tepe üstü sokulan Achiles gibi...sarkacan...sarkmazsan ya üçgen çizecen, ya da uzun karmaşık bir düzeltme...sonra da 123 lerde dıkanacan...ama suya bi girersen komple, sonra kafana göre takılabiliyorsun, direk expanding...yardır..bunu bir düşün..ALINDI ANLAŞILDI TAMAM?

Sayfa 620/996 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •