Sayfa 638/909 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. 17200 den açığa satanlar yüz kere yerine koymuştur. 15900 lari gördü kağıt
     Alıntı Originally Posted by tesus Yazıyı Oku
    Bu fiyatlardan satış yapmayın.17200 den AÇIĞA SATTILAR ,SATARSANIZ BURDAN KAPATIRLAR AÇIKLARINI.Birisi yukarı sürse açığı kapatmak zorunda kalırlar fiyat 25-30 arası bi yerde olur.
    TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Oncelikle herkese merhaba...

Yatirimcinin bofa ile ilgili derdi ne anlamakta gucluk cekiyorum...takasta citinin malini satiyor...muhtemelen kasim ayindaki rus satisini citi ustlendi...algoritmik islem yapan bir robota gereginden fazla rol bicildigini dusunuyorum...

30 ekim tarihine bir donun bakin...vade kapanisindan sonra bist 30 u nasil aldi yabanci fonlar...10 kasima kdr bist 30 ile ayrismadan bizde o cizgide gidiyorduk...rus satisi zamanlamasi itibariyle cok manidar...

Seytan ayrintida gizli derler ya...bist 30 un ralli yaptigi kasim-subat doneminde ziraatin nasil bir ongoru ile 78.000 kontrat short actigini sorgulamak lazim...

Bu fiyatlari millerin aklina kaziyorlar...kaziyorlar ki en ufak yukari fiyat hareketinde ky kalmasin kagitta...

3. Neymiş efendim kağıt hakettiği yerde değerde değilmiş. Senin sıfatına sokayım embesil. Onu söylemek için mi maaş alıyorsun sen. Her ay çıkıp aynı konuşmayı yapıyorsun. Cibilliyetsiz ********.

4.  Alıntı Originally Posted by ozural Yazıyı Oku
    Neymiş efendim kağıt hakettiği yerde değerde değilmiş. Senin sıfatına sokayım embesil. Onu söylemek için mi maaş alıyorsun sen. Her ay çıkıp aynı konuşmayı yapıyorsun. Cibilliyetsiz ********.

Hele bir de yatirimcilar turkcell i uzin vadeli dusunsun demesi yok mu?

Ben 4 aydir hisse tasiyorum...kendimi sabirli sanirdim...yiprandim...

3-5 yildir mal tasiyan adam agzina kurekle vursa yeridir!

5. Ulan taban yappın da rahatlayın ********ler. Bir kağıt bu kadar mı baskilanir bu kadar mı oynanır. Sahipsiz bırakanların yatacak yeri yok. Taban yapmayan ******** olsun. Gotunuz yiyorsa.

6. Varik fonu %26 sahip gerisinin%%90 i gavurda. Sadece genel kurula 666 tane yabancı fon, sigorta, şirket, banka katıldı.
    Gavurun gözü ortadaki %10 da.
    Bakın buralar göreceğiniz en iyi fiyat dedirtiyor. Algı ile fiyat enjekte ediyor.
    Malınızı gavura kaptırmayın. Vurun gözüne gözüne.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

7.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Varik fonu %26 sahip gerisinin%%90 i gavurda. Sadece genel kurula 666 tane yabancı fon, sigorta, şirket, banka katıldı.
    Gavurun gözü ortadaki %10 da.
    Bakın buralar göreceğiniz en iyi fiyat dedirtiyor. Algı ile fiyat enjekte ediyor.
    Malınızı gavura kaptırmayın. Vurun gözüne gözüne.
    Kaptirmayi gec o kdr inada bindirdim ki isi dustukce spottan bozup viopta longluyorum...bu fiyat illuzyonu elbet sona erecek...

Sayfa 638/909 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •