Ireland'da hala AB icinde, Ankara antlasmasi suruyor.
https://www.daft.ie/for-sale/apartme...o-cork/2759451
Bu ev 98.000 euro, aylik kira getirisi 950 euro. ( yillik %12 return )
Ustelik hukuk isliyor ve partili CB yok.
Ireland'da hala AB icinde, Ankara antlasmasi suruyor.
https://www.daft.ie/for-sale/apartme...o-cork/2759451
Bu ev 98.000 euro, aylik kira getirisi 950 euro. ( yillik %12 return )
Ustelik hukuk isliyor ve partili CB yok.
Bu aslında bir yönün bir yöne üstünlüğü değil, akıl ve bilimin, cehalet ve yobazlığa üstünlüğü olarak görülmeli diye düşünüyorum. Bunun özündeki dinamikse bana göre millet olma şuurunda yatıyor. ATATÜRK bu nedenle bu konuya çok önem verdi. Ama biz ters istikamete geri dönmekle o bahsettiğniz güneyde iyice sıkışmaya mahkum ettik kendimizi. Kendimizi o gariban Afrikalılardan çok da uzakta görmemeliyiz bence.
Balkonda çubuklu pijaması ve atleti ile çay sigara yaparken, Kıllanan Adam;
![]()
Erdoğan suçu esnafa attı: Çok ağır cezalar sizleri bulabilir
https://tele1.com.tr/erdogandan-rest...iklama-317725/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen gün burada yazışma olmuştu bitcoin hakkında:
Avrupa Merkez Bankası yönetim konseyi üyesi Gabriel Makhlouf, kripto para birimi konusunda bir merkez bankasından son uyarıda, Bitcoin yatırımcılarının "tüm paralarını kaybetmeye" hazır olmaları gerektiğini söyledi.
https://finance.yahoo.com/news/bitco...105239031.html
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu dolar ve altın ne oldu da bu kadar düştü acaba? Muhtemelen bizden kaynaklı değil faiz aynı faiz bist ise kendi yolunda zaten (şimdilik.)
Afrikali diyor ki, benim icin yasam, tel orgunun obur tarafinda, burada ne yapsam bos. Yurduna tek bir civi cakmiyor.
Buradaki o cizgiye gelmek uzere. Buradaki, kendi yurduna civi cakmak istiyor ama kazanirsa, bu kazancin kime gidecegini henuz cozemedi.
O yuzden once buyuk sermaye sahipleri kaciyor.
Yer İmleri