Sevgili Vosbaga, Sn koçari her zamanki gibi kitabi bir dille anlattı durumu ki. Sonuna kadar da yanındayım. Hatta onun oturduğu masada boş olan sandalyeye ben de oturduğumda aynı şeyleri görüyorum ve ona bir kez daha hak veriyorum. Hatta bana kalsa diye büyük bir cümle kurmak isterim ama benim kapasitem yetersiz kalır. ben pek anlamam bilanço okumaktan F/K dan PD/DD den o yüzden oturduğum yerden kalkıp masanın diğer tarafına geçmek daha uygun olur diye düşünüYORUM.
Fakat bu sefer de karşımda yani koçari nin arkasında ki duvarda güzel ülkemin gözbebeği güzide şirketi alanında tek olan TUPRS ı görüyorum. Gözünüzün önünde canlandıramadınız di mi . durun bir grafik atayım
Bugün biraz yoğundum pek iştirak edemedim. Özür dilerim. (en azından mazeret bildiyorum. Öyle çarşıdaydım falan demiyorum![]()
)
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
[IMG]Bugün biraz yoğundum pek iştirak edemedim. Özür dilerim. (en azından mazeret bildiyorum. Öyle çarşıdaydım falan demiyorum )[/IMG]
Hiç olmazsa millet mazeretini söylüyor açıkça, sende söyle bakim yoğunluğun neydi.![]()
Ben yokken amma dedikodu dönmüş yahu.
Abi sen rak..yı fazla kaçırmışsın galiba koskoca yayla nasıl kalksın tavana, zaten yayla konum olarak yukarıda. Hem kalkmıyorsa vardır bir sorunu, mazereti, suyu yoktur, yolu yoktur, iti köpeği vardır, çakal çukal dolmuştur belki.. olmaz olmaz. Yani bence şimdi olmaz. Sence?
heee. Aynen öle olur valla. O zaman bizde kalırız başbaşa. ne güzel otururuz, demişken beyaz atlı şşit!!! Yengemden izin alamadın mı yoksa
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Hayırlı Günler...
GEDZA Grafiğinin güncel hâli aşağıdaki gibidir.
Grafiğin üzerinde de açıklama olarak yazdığım gibi, bu teori:
- Kanallar aşağıya kırılmadığı sürece geçerlidir...!
Aşağı kırılmalar başlarsa şu anki teori çöker ve güncellemek gerekir...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
GEDZA 60 dk. lık grafik ise karar aşamasında bulunuyor...
Henüz negatif uyumsuzluk direncinden kurtulmuş değil...!
Osilatörler olumlu duruma henüz dönemedi. Bir gayret var ama bunu endeks ile desteklemek gerekebilir...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Sayın t/a bir sorum olacak gedza nın 2017 den itibaren bugun ki yükselise kadar olan bir grafigi varmi?
Yer İmleri