Sayfa 1030/1078 İlkİlk ... 305309309801020102810291030103110321040 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,233 - 8,240 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Rahatsızlık olarak algılamayın. Sn. koçari kendi üslubunca uyarı yapmak istemiştir...

Temeli sağlam olmayan hisseler her zaman tehlikedir ama şu anda piyasada her ne hikmetse hep bu batık şirketler revaçta...

Bunlara operasyon yapmak çok daha kolay. Operasyon, firma sahibinin ve tahta sahibinin de işine geliyor. Böylece değersiz olan hisselerini satabilme imkanına sahip olacaklar...
    dön dolaş gel dediler +1
    bu yöntemi/söylemi alyel hanımdan çaldım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Sayın koçari yayla için grafik rica etmem sizi neden rahatsz etti? Bizimki maksat al sat ekonomiye can suyu zaten hissede aman aman pahalı gelmedi açıkcası bana 4 lira peki sizden alalım 20 küsür liralık kafein grafigi? Bazı hisseler daha ne kadar çıkabilirki ne yapalım gidelim taze kurumu alalım?
    Sevgili Vosbaga, Sn koçari her zamanki gibi kitabi bir dille anlattı durumu ki. Sonuna kadar da yanındayım. Hatta onun oturduğu masada boş olan sandalyeye ben de oturduğumda aynı şeyleri görüyorum ve ona bir kez daha hak veriyorum. Hatta bana kalsa diye büyük bir cümle kurmak isterim ama benim kapasitem yetersiz kalır. ben pek anlamam bilanço okumaktan F/K dan PD/DD den o yüzden oturduğum yerden kalkıp masanın diğer tarafına geçmek daha uygun olur diye düşünüYORUM.

Fakat bu sefer de karşımda yani koçari nin arkasında ki duvarda güzel ülkemin gözbebeği güzide şirketi alanında tek olan TUPRS ı görüyorum. Gözünüzün önünde canlandıramadınız di mi . durun bir grafik atayım

Bugün biraz yoğundum pek iştirak edemedim. Özür dilerim. (en azından mazeret bildiyorum. Öyle çarşıdaydım falan demiyorum )
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. [IMG]Bugün biraz yoğundum pek iştirak edemedim. Özür dilerim. (en azından mazeret bildiyorum. Öyle çarşıdaydım falan demiyorum )[/IMG]

Hiç olmazsa millet mazeretini söylüyor açıkça, sende söyle bakim yoğunluğun neydi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]Bugün biraz yoğundum pek iştirak edemedim. Özür dilerim. (en azından mazeret bildiyorum. Öyle çarşıdaydım falan demiyorum )[/IMG]

Hiç olmazsa millet mazeretini söylüyor açıkça, sende söyle bakim yoğunluğun neydi.
    elektrik alamadım abi bugün senden çok sinirli gördüm seni. Ben o yüzden gidip arabaya benzin alayım dedim SHELL den

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
    Ben yokken amma dedikodu dönmüş yahu.

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    ... Bu arada sayın mr atmis oldugun şarkıyla aksam aÄ·sam 2 duble r....ı güzel oldu eyw�� dandan abi bir his diyorki bir babayigit çıksa meydane yaylayı tavanlasa nası olar��
    Abi sen rak..yı fazla kaçırmışsın galiba koskoca yayla nasıl kalksın tavana, zaten yayla konum olarak yukarıda. Hem kalkmıyorsa vardır bir sorunu, mazereti, suyu yoktur, yolu yoktur, iti köpeği vardır, çakal çukal dolmuştur belki.. olmaz olmaz. Yani bence şimdi olmaz. Sence?

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

O işler öyle değil sevgili beyaz atlım.
    Faizleri yükseltmek demek Dünyada dolaşan mangırları geri çağırıyorum getirin uleynn demektir.
    Böyle bir durumda üçe beşe bakmadan ne varsa satıp götürür bu inbeler paraları ülkelerine.
    heee. Aynen öle olur valla. O zaman bizde kalırız başbaşa. ne güzel otururuz, demişken beyaz atlı şşit!!! Yengemden izin alamadın mı yoksa

Hayırlı Günler...

GEDZA Grafiğinin güncel hâli aşağıdaki gibidir.

Grafiğin üzerinde de açıklama olarak yazdığım gibi, bu teori:

- Kanallar aşağıya kırılmadığı sürece geçerlidir...!

Aşağı kırılmalar başlarsa şu anki teori çöker ve güncellemek gerekir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

GEDZA 60 dk. lık grafik ise karar aşamasında bulunuyor...

Henüz negatif uyumsuzluk direncinden kurtulmuş değil...!

Osilatörler olumlu duruma henüz dönemedi. Bir gayret var ama bunu endeks ile desteklemek gerekebilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8. Sayın t/a bir sorum olacak gedza nın 2017 den itibaren bugun ki yükselise kadar olan bir grafigi varmi?

Sayfa 1030/1078 İlkİlk ... 305309309801020102810291030103110321040 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •