Değerli başlık takipçisi arkadaşlar,
Sizi çok iyi anlıyorum hakta veriyorum. Ama ne olur sizlerde bizi anlayın. Aşağı yukarı başlıkta takılan müdavimlerin çoğu umarım yanlış hatırlamıyorumdur swing trader denilen tarzda yatırımcılar. Yani çoğu emekli yelekli modunda ve öğleden sonra hayata başlayan insanlar. O yüzden özelden soru sormaktansa genele soru sorarsanız elbet biri müsait olduğunda size bildikleri konusunda elinden gelen yardımı yapacaktır.
Şimdi gelelim özelden sorunun içeriğine, pozisyon olarak yaklaşık %85 civarında pozisyon taşıyorum yani maldayım denebilir. Bu pazartesi nakite dönemeyeceğim anlamı taşımasın. Her hissenin kendine göre riski var. Bazen bir hissede maliyetime göre yaklaşık 20 kademe eksi olabiliyor. Ama bu benim durumumu değiştirmiyor. Ne zaman değişir derseniz bunu gelişen şartlar değiştirir. Ülkenin durumu hissenin xu100 de olup olmaması, yada spekülatif bir hissede olup olmamam gibi. O yüzden bizi baz alıp pozisyon açmaktan ziyade kendi şartlarınıza odaklanın. Kesinlikle kredi kullanımı konusunda dikkatli olun. Ve unutmayın yumurtanın üzerinde bekleyen tavuk gibi olmadığınız sürece sizi, bizi yerler.. Çünkü onlar yani piyasa bizden daha bilgili öngörülü ve içerden bilgi alacak kapasiteye sahipler.
Bu vesileyle mutlu bir hafta sonu dilerim. Şimdi bir dost meclisinde sohbet var müsaadenizle ben kaçar
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri