Sayfa 1031/1078 İlkİlk ... 315319319811021102910301031103210331041 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,241 - 8,248 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Sayın t/a bir sorum olacak gedza nın 2017 den itibaren bugun ki yükselise kadar olan bir grafigi varmi?
    Ben size daha eskisini vereyim...

Bu grafik sayesinde neden 39.94 seviyesinden düşüş geldiğini daha iyi anlarız...

Bende grafik ve veri konusunda sıkıntı yok. Yıllardır arşiv yapıp, veri biriktiriyorum. O nedenle ne kadar eski olursa olsun hepsi mevcuttur...

Lâzım oldukça bu verileri kullanıp grafik hazırlıyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Maşallah merdiven güzelmis😊 şimdi 3 liradan 39 tl ye 4 yilda gelmiş diyelim peki beklentiniz nedir gedzada? 40 mi 50 mi 60 mı 100 tl mi? Aslında 5 6 hisse vardı sürekli izlediğim konya jant karton bochfrn bunların rakamları yüksekdi o yüzden bedelsiz vs olurmu diye takip ettim zaten bir defa 27.85 den 1600 adet fort almış 33 den satmış biriyim birdaha dokunmadım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
    Değerli başlık takipçisi arkadaşlar,

Sizi çok iyi anlıyorum hakta veriyorum. Ama ne olur sizlerde bizi anlayın. Aşağı yukarı başlıkta takılan müdavimlerin çoğu umarım yanlış hatırlamıyorumdur swing trader denilen tarzda yatırımcılar. Yani çoğu emekli yelekli modunda ve öğleden sonra hayata başlayan insanlar. O yüzden özelden soru sormaktansa genele soru sorarsanız elbet biri müsait olduğunda size bildikleri konusunda elinden gelen yardımı yapacaktır.
    Şimdi gelelim özelden sorunun içeriğine, pozisyon olarak yaklaşık %85 civarında pozisyon taşıyorum yani maldayım denebilir. Bu pazartesi nakite dönemeyeceğim anlamı taşımasın. Her hissenin kendine göre riski var. Bazen bir hissede maliyetime göre yaklaşık 20 kademe eksi olabiliyor. Ama bu benim durumumu değiştirmiyor. Ne zaman değişir derseniz bunu gelişen şartlar değiştirir. Ülkenin durumu hissenin xu100 de olup olmaması, yada spekülatif bir hissede olup olmamam gibi. O yüzden bizi baz alıp pozisyon açmaktan ziyade kendi şartlarınıza odaklanın. Kesinlikle kredi kullanımı konusunda dikkatli olun. Ve unutmayın yumurtanın üzerinde bekleyen tavuk gibi olmadığınız sürece sizi, bizi yerler.. Çünkü onlar yani piyasa bizden daha bilgili öngörülü ve içerden bilgi alacak kapasiteye sahipler.

Bu vesileyle mutlu bir hafta sonu dilerim. Şimdi bir dost meclisinde sohbet var müsaadenizle ben kaçar
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Maşallah merdiven güzelmis�� şimdi 3 liradan 39 tl ye 4 yilda gelmiş diyelim peki beklentiniz nedir gedzada? 40 mi 50 mi 60 mı 100 tl mi? Aslında 5 6 hisse vardı sürekli izlediğim konya jant karton bochfrn bunların rakamları yüksekdi o yüzden bedelsiz vs olurmu diye takip ettim zaten bir defa 27.85 den 1600 adet fort almış 33 den satmış biriyim birdaha dokunmadım
    Beklenti olarak bir şey demem doğru olmaz. Ben grafiği paylaşırım ve grafiğe yorum yaparım ama iş beklentiye gelince SPK kuralları gereği rakam vermem doğru olmaz...

Bu hissede aktif olduğum için rakam paylaşmam doğru değil...

Fakat hisse hâlen yatırımlarla büyümeye devam etmektedir. Kârlılık artmaktadır. Bunlar devam ettiği sürece hisse grafiği de düşe kalka yükselmeye devam edecektir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    EMEKLERİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK AĞLAR

ÜSTAT herkeş çalı arkasında

Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Hayırlı Pazarlar...

Bu hafta ortam sâkin...

Demek ki durumlar güzel...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Endeks üzerinde geçen hafta paylaştığım grafikleri güncelleyince içime bir kurt düştü...

Grafikler sanki düşüşün bittiğini onaylamıyor...!!!

İnşaAllah ben yanılırım ama dikkatli olmakta fayda var...

Eğer bu düşüş ana dalgalardan birinin düşüşü ise o zaman bu düşüş devam edebilir...

Aldığınız hisselere dikkat edin. Öyle macera için hisselere dalmayın...

Bana öyle geliyor ki XU100 1.354 seviyesine gözünü dikmiş durumda...

Sayfa 1031/1078 İlkİlk ... 315319319811021102910301031103210331041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •