Sayfa 787/1004 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop - XXX

ara ara mevzu olduğu için aklıma geldide..sayfa isminden dolayı sanki sadece viop cu sayfası gibi görünmesine rağmen bence değil. çünkü anonim bir sayfa oldu burası. belkide orantılama yapılabilse viop cular azınlıkta bile kalabilir. öyle kolaymıymış yıllarca viop ta işlem yapabilmek. imkan olsada viop oynamayan oyuncular harici giriş yasak olmuş olsa, bana göre burda haso, hüso, ibo, bi kaç tanede cello kalır o kadar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamayın lütfen sizin özelinizde söylemiyorum ama yeri gelmişken belirtmek istedim;

Herhangi bir mecrada e-devlet şifrenizi verirken çok dikkatli olun.
    Teşekkür ederim. E-devlete girmek dışında şifreyi nereye veriyoruz anlamadım. Rastgele bir linkten girmemek lazım doğru.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Amin. Niye kızıyorsun anlamadım. Fikrimi söyledim. Birlikten kuvvet doğar.
    Çekirge meselesini hatırlatayım.

Ben açığa satışa karşıyım.
    Benim sloganım PANİK YAPMAYIN ORGANİZE OLUN.

Herhalde aracı kurum çalışanları bundan pek hoşlanmıyor.
    yarım OPP yi izle saat 9:30 --- 16:45 kapanana kadar
    x30 tahtalarda kiralamak isteyipte gerçekleşmeden kalan ve silinen emirleri gör.

ondan sonra akşama tekrar yaz buraya ne yazacaksan.

cevap gelmezse yarın akşam red listesine gideceksin.

yukarıda yazdığımı okuyup anlamamışsın bile.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,
    Lütfen kağıtlarınıza blokaj koydurunuz. Açığa satışçılar kağıt bulamasın.

E-yatırım ı indirip e-devlet şifresiyle giriş yapabilirsiniz.

https://www.mkk.com.tr/tr-tr/Yatirim...YATIRIMCI.aspx
    Bence fiziksel olarak teslim al sen hisselerini
    Ne olur be olmaz..

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yarım OPP yi izle saat 9:30 --- 16:45 kapanana kadar
    x30 tahtalarda kiralamak isteyipte gerçekleşmeden kalan ve silinen emirleri gör.

ondan sonra akşama tekrar yaz buraya ne yazacaksan.

cevap gelmezse yarın akşam red listesine gideceksin.

yukarıda yazdığımı okuyup anlamamışsın bile.
    Bu akşamdan gönder. Çünkü izlemeyeceğim.
    Birileri böyle yapıyor diye ben de mi yapacağım.
    Niye bu kadar tepki gösterdiğini de anlamadım. Ben hissemi borç vermek istemiyorum. Arkadaşlardan da bunu istedim.
    Bunun neresi kötü. Milyonlarca hisse var o ayrı.
    Milyonlarca var sen vermesen ne olur diyebilirsin. Ben işte o milyonlardan biri olmak istemiyorum. Reddediyorum. Redditçiyim

Teklifinizi reddediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    betaya tek günlük performansa göre bakma, mesela garan bugün %4 arttı ama endeks %2 arttı..betası 2'dir şeklinde bir yargı bence doğru değil, endekste bir yöne olan hareketi en az iki üç gün sürebilecekmiş gibi düşün hareketi..2-3 günde ortalamalar ortaya çıkar..

30 kagıdı aynı anda hareket ettirmeleri zor, kaldı ki gereksiz de, zira farklılıklar olması değişik arbitraj ve pair trade fırsatları açmalarına neden oluyor, daha karlı işlem yapıyorlar hem de piyasada heyecan oluyor.. endekste bimas vs mgros, pgsus vs thyao, tcell vs ttkom, 7 bankanın kendi arasında varyasyonları, holdingler arası varyasyonlar derken bir sürü değişik poz açıyorlar..

beta garan için 1.5 civarı ykbnk biraz daha yuksektir..isctr garan dan biraz düşük oluyor 1.3-1.4 civarı.. bunlar ortalamalar aslında..

diğer yandan ben piyasa nötr poz açtığım için kaldıraçın tamamını kullanıyorum zira endeks kontraı açtıysam karşsıında başka bir poz var ters yönde.. endeksin kendi başına lineer olarak 3-5 bin puanlık hareketine çok kanmamak lazım, zira endekste 3-5 bin puanlık hareket olurken pair trade stratejilerinde 10-15 bin puanlık hareketler olabiliyor (endeks puanı cinsinden söylüyorum).. yani ben kaldıracın tamamını kullanıyorum ama kullanma şeklim farklı..
    Pairlerle ilgili şu var mesela akbnk/garan pairinin yükseleceğine inanıyorsanız ak ve garan beraber long mu yoksa ak long garan short gibi bir oranlamaya mı gidiyorsunuz? Esasen total tutarda değişen bişey yok ama instant olarak kar al yapılacağı zaman bu fark ciddi avantaj oluşturabilir gibime geliyor.
    Bu arada çift ve ters yönlü poz almak anlık terste kalmalarda veya yatay dikdörtgen piyasada işe yarıyor ancak impulsive bir harekette tahribat yaratabilir.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Pairlerle ilgili şu var mesela akbnk/garan pairinin yükseleceğine inanıyorsanız ak ve garan beraber long mu yoksa ak long garan short gibi bir oranlamaya mı gidiyorsunuz? Esasen total tutarda değişen bişey yok ama instant olarak kar al yapılacağı zaman bu fark ciddi avantaj oluşturabilir gibime geliyor.
    Bu arada çift ve ters yönlü poz almak anlık terste kalmalarda veya yatay dikdörtgen piyasada işe yarıyor ancak impulsive bir harekette tahribat yaratabilir.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    pay ve paydayı nasıl belirlediğin sana kalmış.. yani gösterimi..

ben mesela "garan/akbnk" diye işlem yapıyorsam bu pair için long poz aldım diyorsam "garan long, akbnk short" demektir.. paya göre konuşulur yani.. payda ise onun tersi olur..

ben bu pair trade işine 5-6 yıl önce uyandım, bir aracı kurum raporunda "garan/akbnk çifti 1.1 ama bunun 1' e geri gelmesini bekliyoruz" tarzında bir yazı okumuştum.. hakkatende örnek garan vs akbnk idi..sonra araştırdım biraz ve çok geniş bir dünya ortaya çıktı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    hocam bende hicbir kagıt yok sadece viop pay vadelli faizinde tutuyorum aracı kurum kullana bilirmi paramı bilgi veren olursa sevinirim
    Bear bull abi aracı kurumun benim paramı kullanıp kullanmadıklarını nasıl anlarım neye bakmam lazım şimdiden teşekkürler

Sayfa 787/1004 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •