Sayfa 660/996 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    İstediğimiz kadar DOLAR oluşturabiliriz.

Örneğin işsiz bir gencimiz var onu kamuya örneğin bekçi olarak alınır 7000 TL mayış bağlanır o da bankaya gider USD hesabı açmak istiyorum der böylece olur sana 1000 USD daha mevduat..
    Bir gamestop örgütlenmesi yapılabilir mi bu konuda?

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ben varım. yaz beni.

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Türkiyede 3 kişi bi araya gelip ortak hareket edemez

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

EUR 8,69
    Ons 1.869

Bu işte kesin Başkan beyin parmağı var.
    Ne biçim rakamlar böyle?
    [emoji106]

5.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    Malumlar kuru aşağı çekmeye çalışıyor.

Eurobond borçlanması sonrası olması bana yabancıya girişte çıkış için kur güvencesi verildiğini düşündürüyor.
    ağustos 2018 tarihinden beri kur garantili oynatıyoruz.. bugün tahvil faizleri de ilginç hareket etti bu arada..

sonuç: kamu açık pozisyonu tehlikeli sınırlarda..

bloomht ye filan bakarsanız piyasalar güllük gülistanlık ve fiyatlamalar ekonomik dinamiklerle tam uyumlu
    ytd..

6. Anlamadığım nokta,doların nasıl bu kadar düşebildiği.Tamam swap dan 3 milyar dasha gelmiş ama kısa vadede çok ödemeniz var,nasıl döndürecekler? Sonunu düşündükçe moralim bozuluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bu abanmalar boşa değil. 7.20'nin de altına zorluyorlar. zaten amaçlarını bloomberg soytarıları (bunlar yıllardır altın ve dolar alanların neden aldığını çözmeye çalışıyorlar) ve timoti ash açık açık söylemiş. zaten son kale dth ve yastık altı olduğunu biliyorlar.

doların güçlü olduğu zamanlarda dolar/tl'ye daha da basıyorlar inadına. veya altın artmaya başlayınca da aynı şekilde. mesela akşam piyasa kapandığında daha da basacaklar. rezervleri eksi'ye düşüren o küçük beyinleriyle strateji yapmaya çalışıyorlar. sermaye akın ediyormuş gibi çek pampa.

özet olarak içeride mahsur kalmış yatırımcıların hayali kimsede dolar euro altın kalmayıp ucuz fiyattan ve balon fiyatlardan bir an önce tüymek. aynı 2000 yılındaki gibi. sonrası zaten bu ülke için benzeri olmayan acı reçete de değil kemoterapi olacak.
    Aynen söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Ben diyorum ki buralardan dolar satılmaz tam tersi alın alabildiğiniz kadar 8.50 den satma kalk 7 den dolar sat olacak iş değil. Doların buralardan 1 TL yükselmesi faizden daha iyidir. Gelen sıcak para bir gecede çıkarsa işler çok değişir.

8.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Anlamadığım nokta,doların nasıl bu kadar düşebildiği.Tamam swap dan 3 milyar dasha gelmiş ama kısa vadede çok ödemeniz var,nasıl döndürecekler? Sonunu düşündükçe moralim bozuluyor.
    Sırf biz değil küresel çapta organize olmuş o çocukları

Sayfa 660/996 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •