Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    yoo ky yüksekten satmaz ama düşükten satar, bu yüzden kydir
    Kimse satmaz ,geçen blomdaki yorumculardan biri diyordu,bizim millette stop loss alışkanlığı kültürü yoktur,düştükçe paçal yaparlar kültür budur diye.Kaldı ki ben halkın dolar alımlarının son derece rasyonel temellere dayandığına inanıyorum.Yahu akıl var mantık var sen herşeye zam yapıyorsun üreticiyi her yerden dövüyorsun,adam malını geçen yıl 100 liraya mal ederken bu yıl 150 liraya mal ediyor.E doları sabit tutarsan 7 dolarlık malı geçen yıl da 50 liraya satıyor gavur , sana bir yıl sonra gene 7 dolara satıyor yani 50 liraya alabiliyorsun,bu ithalatı azdırmaz mı.Az bişi matematik bilen biri düşük doların aslında herkesin zararına olduğunu bilir,cari açığı sıfırlayana kadar kuru yükseltmeleri gerektiğini bilir de,hesaplar bambaşka ,dönen başka oyunlar var,belki anlaşmalar var,

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kimse satmaz ,geçen blomdaki yorumculardan biri diyordu,bizim millette stop loss alışkanlığı kültürü yoktur,düştükçe paçal yaparlar kültür budur diye.Kaldı ki ben halkın dolar alımlarının son derece rasyonel temellere dayandığına inanıyorum.Yahu akıl var mantık var sen herşeye zam yapıyorsun üreticiyi her yerden dövüyorsun,adam malını geçen yıl 100 liraya mal ederken bu yıl 150 liraya mal ediyor.E doları sabit tutarsan 7 dolarlık malı geçen yıl da 50 liraya satıyor gavur , sana bir yıl sonra gene 7 dolara satıyor yani 50 liraya alabiliyorsun,bu ithalatı azdırmaz mı.Az bişi matematik bilen biri düşük doların aslında herkesin zararına olduğunu bilir,cari açığı sıfırlayana kadar kuru yükseltmeleri gerektiğini bilir de,hesaplar bambaşka ,dönen başka oyunlar var,belki anlaşmalar var,
    paraya sıkışanlar satabilir..
    ytd..

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Paraya sıkıştınız ,ayyuka çıkmış fiyatlardan emlağınızı,yazlığınızı,arabanızı satmıyacaksınız,200 günlük ortalama altına düşen nerden bakarsanız bakın herkese bırakın paranın zaman maliyetini, kemiksiz nominal fiyatdan zarar yazdıran dolarınızı altınınızı satacaksınız .Kimbilir belli mi olur bazıları satar da ,gene de çok satan olmaz gibime geliyor.

Işyeri kapalı yüzbinlerce kişinin ve bunların ailelerine el fatiha.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Işyeri kapalı yüzbinlerce kişinin ve bunların ailelerine el fatiha.

Dün büyük bir hevesle ( olmayacak işe heves denirmiş ) televizyon karşısında soluksuz konuşmayı izledim. Beynime yapılan eziyete katlandım. Tek ümidim '' bütçe kanununda Cumhurbaşkanlığına %26 , asgari ücretliye %25 , marmaray tüp geçişe %26 vb. zamlar yaptık, memur ve tüm emeklilere yapılan zam güdük kaldı. Ben hiç vatandaşımın sıkıntı çekmesine razı olurmuyum , bu kitleye de %25 zam yapıyoruz. Elhamdülillah yüzlerce ülkeye yardım yapacak kadar ekonomimiz kuvvetli. Çatlasın CHP . ! '' şeklinde bir konuşmaya şahit olmaktı.

Ruh ve kalp sağlığım için Artık hiç bir konuşmasını canlı izlememeye sonradan sn. medvingin buraya yapıştırdığı özetlerden okumaya karar verdim.

Herkes Burger King veya Mcdonald's değil, bunlar için kapattık demek çok kolay, örnek vermek gerekirse adamın sanayi de bol kepçe lokantası veya kahvesi varsa, ocağı söndü demektir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Paraya sıkıştınız ,ayyuka çıkmış fiyatlardan emlağınızı,yazlığınızı,arabanızı satmıyacaksınız,200 günlük ortalama altına düşen nerden bakarsanız bakın herkese bırakın paranın zaman maliyetini, kemiksiz nominal fiyatdan zarar yazdıran dolarınızı altınınızı satacaksınız .Kimbilir belli mi olur bazıları satar da ,gene de çok satan olmaz gibime geliyor.
    nakde çevrilmesi en kolay varlıklar oldukları için, bu işleri kurgulayanların aklının bir köşesinde bu ihtimalin de olduğunu düşünüyorum.. çünkü enflasyonlu yüksek faiz ortamında tl-likidite daralmaya devam edecektir. pandemi ile birlikte özellikle küçük yatırımcı, küçük esnaf vb. tarafında bu şekilde zorunlu çözülmeler görebiliriz. tabii elimizde net veri olmadığı için tahminden ötesini zaman gösterecektir..
    ytd..

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Sadece onlar, diğerleri satmaz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •