Sayfa 925/1002 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Toros Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanları için getirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşıları yetmeyince sayım yapıldı. Sayım sonucunda 24 doz aşının kaybolduğu ortaya çıktı. Olay üzerine soruşturma başlatıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Son 7 saatte bir aylık yağmur yağmış.
    Görüntülere baktım çok ciddi durum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fitch: Türkiye'nin politika kredibilitesini iyileştirmek için pozitif adımlar atıldı, ancak bu süreç zaman alacak

Bahçeli: "Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacı, görüşü ve düşüncesi de bu yöndedir."

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Özel tüketim vergisi (ÖTV) oranı motor gücü 85 kW'yi geçmeyen elektrikli araçlarda %3'ten %10'a, motor gücü 85 kW'yi geçen fakat 120* kW'yi geçmeyen elektrikli araçlarla %7'den %25'e, motor gücü 120 kW'yi geçen elektrikli araçlarda %15'ten %60'a yükseltildi / Resmî Gazete
    Tarrağımı alabilir artık ahali yerli ve milli tumofili, TOGG 300 kw.

Düşünün ki 2020 cereyanlı tumofil satışı sadece 844 adet, bunların vergisine kadar düşmüş durum vaziyet.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Diyorlar ki Feto TSK'ya sızmış, yok kardeşim öyle bir şey, TSK Fetoya doğrudan iltihak etmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Ama hocam yağın yoğunluğu 0,93Kg/Lt olduğundan 4 lt yağ 3,75 kg gelir. Şikayetlik bir durum yok aslında.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Ay%C3%...ya%C4%9F%C4%B1
    Sayın Nikrece,daha sonra bende araştırınca sizinle aynı sonuca ulaştım ancak özellikle son zamanlarda ellenmeyen bir kulağımızın arkası kaldığı için kendi adıma her şeyde bir hile,haksızlık,üç kağıt bekler oldum...yanıtınız için teşekkürler..

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Diyorlar ki Feto TSK'ya sızmış, yok kardeşim öyle bir şey, TSK Fetoya doğrudan iltihak etmiş.
    Reha Bey,siz deyince aklıma geldi,şu an ki uygulamalara bakarak sıradan bir vatandaşın kendisine yöneltilecek;sen şucusun-bucusun vb ithamlarını;hayır ben asla değilim diyerek,çürütme şansı var mı? bunu kabul ettirme olasılığı var mı? ne kadar yaş,kurunun yanında sobaya gidiyor acaba?

Sayfa 925/1002 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •