Originally Posted by
hayrani
idh fonunu merak etmiştim xtumy endeks fonu mu diye. iş portföye mail attım. gelen cevapta fonun xtumy endeks fonu olmadığını ve aktif yönetilen bir fon olduğunu belirtip bir de tanıtım linki gönderdiler. size de gönderdiğim bu videodan anladığım kadarıyla öncelikle piyasa değerlemelerine bakılıp cazip fiyatlı şirketler tesbit ediliyor ve sonrasında da 6 temel analiz kuralına göre bir puanlama yapılıyor. bu kriterlere göre en yüksek puanı alan 35 hisseye eşit olarak yatırım yapılıyor. üçer aylık değerlendirmelere göre de hisse değişimleri yapılacakmış. bist yüz dışında ortalama 250 şirket olduğu ve doğru seçim yapmanın bist yüze göre çok daha zor ve önemli olduğu, bunu breysel yatırımcının tek başına yapmasının çok daha zor olacağından bist100 dışı şirketlerdeki daha cazip getirilerden yatırımcıların kurumsal şekilde yararlanabilmeleri için böyle bir düşüncenin oluştuğunu anlatıyorlar. benim merakım gitti, sizleri de bilgilendirmek istedim, bol kazançlar dileğiyle.
https://www.youtube.com/watch?v=8orlQB3Spo4
Çok teşekkür ederiz bilgilendirme için Sn Hayrani. Mantık güzel, hedef güzel, umarım sonuçları da güzel olur. 35 biraz fazla, 20 civarı olsa sanki daha da olumlu olurdu. Relatif gücünü bir süre takip edeceğim.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri