Sayfa 762/1003 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. idh fonunu merak etmiştim xtumy endeks fonu mu diye. iş portföye mail attım. gelen cevapta fonun xtumy endeks fonu olmadığını ve aktif yönetilen bir fon olduğunu belirtip bir de tanıtım linki gönderdiler. size de gönderdiğim bu videodan anladığım kadarıyla öncelikle piyasa değerlemelerine bakılıp cazip fiyatlı şirketler tesbit ediliyor ve sonrasında da 6 temel analiz kuralına göre bir puanlama yapılıyor. bu kriterlere göre en yüksek puanı alan 35 hisseye eşit olarak yatırım yapılıyor. üçer aylık değerlendirmelere göre de hisse değişimleri yapılacakmış. bist yüz dışında ortalama 250 şirket olduğu ve doğru seçim yapmanın bist yüze göre çok daha zor ve önemli olduğu, bunu breysel yatırımcının tek başına yapmasının çok daha zor olacağından bist100 dışı şirketlerdeki daha cazip getirilerden yatırımcıların kurumsal şekilde yararlanabilmeleri için böyle bir düşüncenin oluştuğunu anlatıyorlar. benim merakım gitti, sizleri de bilgilendirmek istedim, bol kazançlar dileğiyle.

https://www.youtube.com/watch?v=8orlQB3Spo4

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    idh fonunu merak etmiştim xtumy endeks fonu mu diye. iş portföye mail attım. gelen cevapta fonun xtumy endeks fonu olmadığını ve aktif yönetilen bir fon olduğunu belirtip bir de tanıtım linki gönderdiler. size de gönderdiğim bu videodan anladığım kadarıyla öncelikle piyasa değerlemelerine bakılıp cazip fiyatlı şirketler tesbit ediliyor ve sonrasında da 6 temel analiz kuralına göre bir puanlama yapılıyor. bu kriterlere göre en yüksek puanı alan 35 hisseye eşit olarak yatırım yapılıyor. üçer aylık değerlendirmelere göre de hisse değişimleri yapılacakmış. bist yüz dışında ortalama 250 şirket olduğu ve doğru seçim yapmanın bist yüze göre çok daha zor ve önemli olduğu, bunu breysel yatırımcının tek başına yapmasının çok daha zor olacağından bist100 dışı şirketlerdeki daha cazip getirilerden yatırımcıların kurumsal şekilde yararlanabilmeleri için böyle bir düşüncenin oluştuğunu anlatıyorlar. benim merakım gitti, sizleri de bilgilendirmek istedim, bol kazançlar dileğiyle.

https://www.youtube.com/watch?v=8orlQB3Spo4
    Çok teşekkür ederiz bilgilendirme için Sn Hayrani. Mantık güzel, hedef güzel, umarım sonuçları da güzel olur. 35 biraz fazla, 20 civarı olsa sanki daha da olumlu olurdu. Relatif gücünü bir süre takip edeceğim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Dogru dediginiz. Kuveytturk isi gibi duruyor.
    Evet Kuveyttürk'te, yatırım hesabınız varsa, Kuveyttürk vakıf yatırım acentası.

4. Yatırım fonları vııı

GMA da bir milyarı geçmiş. Tedavüldeki pay sayısı fon pay sayısının üzerinde görünüyor.
    Son düzenleme : coltrane; 03-02-2021 saat: 12:43.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederiz bilgilendirme için Sn Hayrani. Mantık güzel, hedef güzel, umarım sonuçları da güzel olur. 35 biraz fazla, 20 civarı olsa sanki daha da olumlu olurdu. Relatif gücünü bir süre takip edeceğim.
    hisse sayısı çok yüksek olunca böyle yapmışlar ve sanki riski daha da dağıtmak istemişler. hep deniyor ya bistyüz dışında çok balon hisse var, olması gerekenden on yirmi kat daha yüksek ve her an elde patlayabilecek hisseler var dikkat edin. güzel yönetilirse tam da bu noktada imdada yetişebilecek bir fon izlenimi veriyor. 250 hisse'nin olduğu ortamda kabaca yüzde 87'si dışarı atılıp sadece yüzde 13'e girmeyi başaranlara yer veriliyor, selamlar

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hisse sayısı çok yüksek olunca böyle yapmışlar ve sanki riski daha da dağıtmak istemişler. hep deniyor ya bistyüz dışında çok balon hisse var, olması gerekenden on yirmi kat daha yüksek ve her an elde patlayabilecek hisseler var dikkat edin. güzel yönetilirse tam da bu noktada imdada yetişebilecek bir fon izlenimi veriyor. 250 hisse'nin olduğu ortamda kabaca yüzde 87'si dışarı atılıp sadece yüzde 13'e girmeyi başaranlara yer veriliyor, selamlar
    35 hisse endeks icerisinde endeks gibi olmaz mi? bunun yerine belki ziraatin ZK30EA v.b byflerine de bakilabilir.
    Tesekkurler degerli bilgileriniz icin.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

7. enagrup Ocak ayı enflasyonunu farklı bulmuş. Aylık bu oranı yakalamak için sepet yapmamış olmak, sanırım Ocak ayında sadece borsada yatırım yapmak gerekirdi. https://twitter.com/ENAGRUP/status/1...138882560?s=19

8.  Alıntı Originally Posted by Drupalist Yazıyı Oku
    Üstadım teşekkür ederim, bunu değerlendireceğim. Şimdilik ilk setupta aşağıdaki şekilde bir tablo olacak.

Ek 26767

Bir de isim olarak Fonarşi kullanmayı da düşündüm bir ara ama Türkçe karakter içerdiğinden ve sonuna .com geldiğinde olumsuz sonuçlar doğurabileceğinden bu fikri pek tutmadım. Böyle bir durumda izniniz olur muydu?
    Sayın Drupalist rica etsem bu portföy takip dosyasını bizimle de paylaşabilir misiniz?

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 762/1003 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •