Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6353 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    cumartesi günü kafamdaki senaryoyu yazarım..
    akşam, olmayan pozisyondan olan kartı ve olmayan pozisyondan olan golü atamasa bjk , mağlup olurdu..
    ali rıza sergen yalçın da daha şiddetli ağlardı..
    Bugun gordugun uzere bjkas i 4 altina biraktirmiyorlar keza gsray da dib goruldu gibi. Ama fener de iyi sonucta gelse hareketi bitirdi havasi var. ha hafta sonu gsrayi yenerse hakeme ragmen artik mizrak cuvala sigmaz. Tutamazlar. Yine tutarlarsa zaten bjk ve gsraylari fenere ceviririm. Bu kadar baski patlamaya delil olur. Aklim mantigim ligi az cok bilen biri olarak Fener in pacasindan asagi cekilecegini soyluyor.

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Bugun gordugun uzere bjkas i 4 altina biraktirmiyorlar keza gsray da dib goruldu gibi. Ama fener de iyi sonucta gelse hareketi bitirdi havasi var. ha hafta sonu gsrayi yenerse hakeme ragmen artik mizrak cuvala sigmaz. Tutamazlar. Yine tutarlarsa zaten bjk ve gsraylari fenere ceviririm. Bu kadar baski patlamaya delil olur. Aklim mantigim ligi az cok bilen biri olarak Fener in pacasindan asagi cekilecegini soyluyor.
    bjk konyayı yenemez , fener çok rahat yener gsrayı , bu maç o maç değil..
    ben bu şekilde poz aldım , izleyip göreceğiz..yrd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bjk konyayı yenemez , fener çok rahat yener gsrayı , bu maç o maç değil..
    ben bu şekilde poz aldım , izleyip göreceğiz..yrd
    Valla Savas sonuctan o kadar emindimki macin skoruna baktim geceleyin. Izlemedim bile. 2 kere 2 dort. Ali Koc bugun samp getirse yarin siyasi partinin adayi olarak cikacak. Buna herkes izin verse siyasi idare izin vermez.

Ha hisse alip satmak ayri birsey. 32 nin altina geldigi her yerden de alirim o ayri mevzu. Benimki baska bir tespit.

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Valla Savas sonuctan o kadar emindimki macin skoruna baktim geceleyin. Izlemedim bile. 2 kere 2 dort. Ali Koc bugun samp getirse yarin siyasi partinin adayi olarak cikacak. Buna herkes izin verse siyasi idare izin vermez.

Ha hisse alip satmak ayri birsey. 32 nin altina geldigi her yerden de alirim o ayri mevzu. Benimki baska bir tespit.
    maçın ilk yarısı 3 pozisyon var , biri gol olsa farklı bir senaryo konuşurduk, gustavo yetişir dedim olmadı..
    gsray bişey oynamadan kazandı , sağlık olsun..pozisyona devam , şimdilik üzülen taraf biz olduk..

5. Fatih Terim ağlamadı, sen ağlıyacan galiba. Bu arada maçtan önce kesin alacağız demek suçtur böyle tavsiye veremezsin. Bütün sporlar yüksek fiyatlanıyor bence. Gs, bjk 1.20,den, fener 6 dan çıkmış, ha daha çıkar mı belli olmaz, ama yükselmişler.
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    maçın ilk yarısı 3 pozisyon var , biri gol olsa farklı bir senaryo konuşurduk, gustavo yetişir dedim olmadı..
    gsray bişey oynamadan kazandı , sağlık olsun..pozisyona devam , şimdilik üzülen taraf biz olduk..
    Para tekniği yapar.

Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Fatih Terim ağlamadı, sen ağlıyacan galiba. Bu arada maçtan önce kesin alacağız demek suçtur böyle tavsiye veremezsin. Bütün sporlar yüksek fiyatlanıyor bence. Gs, bjk 1.20,den, fener 6 dan çıkmış, ha daha çıkar mı belli olmaz, ama yükselmişler.

Para tekniği yapar.
    şimdilik konuşun bakalım, bu devran elbet döner..bu ülke kanserlerinden kurtulacak, ama er ama geç..

7.  Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Fatih Terim ağlamadı, sen ağlıyacan galiba. Bu arada maçtan önce kesin alacağız demek suçtur böyle tavsiye veremezsin. Bütün sporlar yüksek fiyatlanıyor bence. Gs, bjk 1.20,den, fener 6 dan çıkmış, ha daha çıkar mı belli olmaz, ama yükselmişler.

Para tekniği yapar.
    hisse fiyatlarını pandemi ile tüm hisselerin dip yaptığı fiyattan aldığımızda haklısın ama pandemi sonrası fiyatı 10-20 hatta 50 ve 300 kata gitmiş bir çok hisse var..spor hisseleri mayıs ta zirveleri dener özellikle şampiyonluk potası altında ise spek çok değişik rakamlara götürebilir..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •