Sayfa 553/900 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 7197 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. ben mi bugün yanlış bi yere bakıyorum yoksa başlamadı mı yayın. saat de 4 ü geçti. vermicekler mi acaba hisseleri seans içi çok etkilemesin diye ?
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. Pazarteside yayın yoktu, halen yok, geçeb ayda görüntü vardı ses yoktu.

3.  Alıntı Originally Posted by KARTL Yazıyı Oku
    Pazarteside yayın yoktu, halen yok, geçeb ayda görüntü vardı ses yoktu.
    eyv. hocam sağolun.ptesi hiç bakmamıştım ,nasılsa perşembeye kalır diye. geçen ay da kopukluk oluyordu yayında haklısınız. sonunu anlayamamıştık hatta
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

4.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    ben mi bugün yanlış bi yere bakıyorum yoksa başlamadı mı yayın. saat de 4 ü geçti. vermicekler mi acaba hisseleri seans içi çok etkilemesin diye ?
    Toplantı Belediye Başkanı Gökhan Yüksel youtube kanalında canli yayinda şuanda

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Pazartesi günkü toplantının son kısmında bugün meclis toplantısı öncesi bilgilendirme toplantısı olacağından bahsedilmiş, canlı yayın linki var mıdır

6.  Alıntı Originally Posted by KARTL Yazıyı Oku
    Pazartesi günkü toplantının son kısmında bugün meclis toplantısı öncesi bilgilendirme toplantısı olacağından bahsedilmiş, canlı yayın linki var mıdır
    https://youtu.be/RjVy5n9vjPc

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by aozturk203 Yazıyı Oku
    Toplantı Belediye Başkanı Gökhan Yüksel youtube kanalında canli yayinda şuanda

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    teşekkürler hocam.

8. Link için teşekkürler

Sayfa 553/900 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •