Sayfa 713/996 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ben 438 liradan altın aldım ocağımı söndürdü... Zaten yüzde 50 dolarcı olduk.. 2018 den beri ülkemizde dolardaki fiyatlamanın abartı olduğunu inanıyorum... 2011 den 2020 ye 3,5 trilyon dolardan 7 trilyon dolara gelen fed bilançosuna göre onsun bedava en az 6000 7000 olması gerektiğini düşünüyorum.. Benim tanıdığım akp hükümeti kleptokrattır... Ve doların 1.4 dan 8,4 gelmesi kendi kontrolü dışında geliştiyse ben bu işten hiç anlamıyorum demektir... Nereye kadar düşüreceklerini sadece kendileri bilir ve belki de şu an bildiklerini sanmıyorum..
    Sn mykstar canınız sıkılırsa açın bakın 20 yıllık gram altın grafiğini,gram altını bu seviyelerde tutulabilir mi siz karar verin.Gram altının tarihindeki en büyük geri çekilmesini yaptırdılar,bunun geri dönüşüde inanılmaz olur.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aylık ortalama gerçek enflasyon yüzde 2 olsa dövizi bu seviyede tuttuğunuz enflasyon oranında artırmadığınız her ay ihracatcıyı turizmciyi oymuş olursunuz,öyle ya adamın maliyeti her ay yüzde 2 artacak dövizle geliri var siz bırakın döviz gelirinin artmasını nominal olarak adamın gelirini düşürmeyi amaçlıyorsunuz.Bu bildiğin kendi ayağına sıkmak,merakla filmin sonunu bekliyoruz.1994 de karakolda bitmişti,süper bono çıkarmışlardı da ancak dolar 14 den 34 e gidip geri düşmüştü,şimdi de süper bono lafları dolaşıyor ortalıkta
    1994 ü çok iyi hatırlıyorum. Dolar serbest piyasada büfe alış fiyatı 50 idi, sonra 28 leri gördü, daha altını gördü mü işte onu tam hatırlamıyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaybınız yüzde 10 bile değil.Bir günde kaybınızı geri alırsınız artıya da geçersiniz.İlginç işler oluyor,filmin en heyecanlı yerlerine çok yaklaştık.Sonuç altıncıların en avantajlı olacağı şekilde bitecek.Ve bu benim aklıma göre en az 5 yıl daha böyle,altının rallisi en erken 2025 de biter.Ha gümüş daha fazla gider o başka.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    1994 ü çok iyi hatırlıyorum. Dolar serbest piyasada büfe alış fiyatı 50 idi, sonra 28 leri gördü, daha altını gördü mü işte onu tam hatırlamıyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla ben inanılmaz faizli bir 3 aylık kağıt çıkardıklarını hatırlıyorum,gençlik tabi doları bozup o tefeci faizini almamıştık.Ama o faiz şu an olursa memleketi batırır.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kaybınız yüzde 10 bile değil.Bir günde kaybınızı geri alırsınız artıya da geçersiniz.İlginç işler oluyor,filmin en heyecanlı yerlerine çok yaklaştık.Sonuç altıncıların en avantajlı olacağı şekilde bitecek.Ve bu benim aklıma göre en az 5 yıl daha böyle,altının rallisi en erken 2025 de biter.Ha gümüş daha fazla gider o başka.
    İnşallah. Sokaktaki simitçi bile altın dolar çok ucuz diye alırken nasıl olucak bu çok merak ediyorum..ons ile doların hareketi de beraber olur o zaman.. Bu da ancak savaş ile mümkün bu saatten sonra bana kalırsa

İnşallah. Sokaktaki simitçi bile altın dolar çok ucuz diye alırken nasıl olucak bu çok merak ediyorum..ons ile doların hareketi de beraber olur o zaman.. Bu da ancak savaş ile mümkün bu saatten sonra bana kalırsa
    Valla savaşa gerek yok,sokağa bir çıkın etrafınıza bakın esnafın gençlerin haline bakın,büyük buhrana doğru gidiyoruz.Bu salgın bitecek düzelecek sanılıyor aslında ekonomideki bozulma salgından önce başladı,paradigmalar değişiyor.Dün koç holdingin 35 bin personelini evden çalışmaya geçirdiğini ve artık salgından sonra buna devam edeceğini okudum.Ülker de artık genel merkezinde kimseye oda falan vermeyecekmiş.Çok üst düzeyler dışında herkes elinde laptopla gelip boş bulduğu masaya oturarak çalışacakmış.Bu yeni iş yapım şekliyle kaç kişi işsiz kalır düşünebiliyormusunuz.Boş kalan ofisler,bu insanlara öğle yemeği veren lokantalar kafeler,servis sektörü hepsi ama hepsi küçülür işsiz kalır.Kartopu etkisi ile hoşgeldin 1929.Açın bakın 1929 da altın fiyatları ne olmuş

Sokaktaki simitçi henüz borsada günlük yüzde 10 yapacak kağıt peşinde,altına hücum daha başlamadı,ons 2000 doların üzerine geçince siz görün altına hücumu.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla ben inanılmaz faizli bir 3 aylık kağıt çıkardıklarını hatırlıyorum,gençlik tabi doları bozup o tefeci faizini almamıştık.Ama o faiz şu an olursa memleketi batırır.

Bahsedilen fayiz 3 aylıktı, dediginiz gibi şimdi olsa memleket batar, o yıllarda ahalinin birikimi vardı ev, araba, kredi kartı borcu yoktu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 713/996 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •