Sayfa 26/531 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Sefer ?

Küffarı iyi tanımlamadan, olmaz.

Tencerenin kaynaması, vatan savunmasından bir sonraki önceliktir.

Nick sancaktır, zorunluluk dışında terkedilebilinemez.

alyel'den aforizmalar
    Doğru söze ne denir ?😁

Hatta "terkedilebilinemez" sözü tek başına fenomen .
    Selamlar 😁

aslında
    ülkede olan
    küresel güçlere boyun eğmeden yaşana bilire inananlarla yaşanamaz'a inananların(ayakta kalınabilir le kalınamaz'ın)kavgasıdır.

tabi küresel güçlere boyun eğelim diyenler küresel sermayeden nemalanıyor, yada nemalanmak istiyorlar.

3. Ecilc 3.23 den alıp korkudan 3.13 ten vermiştim meğerse onaya gelmiş ,önce 3.5 oldu gitti neden verdim o zaman spegi ile basetmesi en zor hisselerden biri senelerce surundurduler hatta genel kurulunda o dönem Bülent Eczacibasinin yüzüne neler söylendi ancak hepimiz adımız gibi biliyoruz ki kartal arazisi tek başına adı holding olan şirketlerden daha değerlidir bugün bu haberin ardından yüzde 5 ekside tam ecilc sabır testi.

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    aslında
    ülkede olan
    küresel güçlere boyun eğmeden yaşana bilire inananlarla yaşanamaz'a inananların(ayakta kalınabilir le kalınamaz'ın)kavgasıdır.

tabi küresel güçlere boyun eğelim diyenler küresel sermayeden nemalanıyor, yada nemalanmak istiyorlar.
    Dostum burada bu platformda o kavgayı yapanların giyecek pantolonu yok , sen anladin , bunlar ayak takımı ama yüksek mevkilerde ve sermaye sahiplerinde durum farklı doğal olarak.
    Ben pandemi ilk çıktığında Bulgaristan başbakanı ile Tayyip Erdoğan in basın toplantısını izledim , o zaman Bulgaristan hicbiryerden maske ve dezenfektan bulamamıştı gelmiş burada TV ler önünde ciddi baskı yapmaya çalıştı Yunanistan lehine o zaman anladım ki Bulgaristan bunu yaparsa Almanya ne yapmaz .Ve dış ilişkileri kazanmak üzerine yürütmek çok zor , Mevlüt Beyi çok takdir ederim Hayko Maas in yüzüne karşı söylediklerini düşününce geçmişte böyle değildi ,ancak tabii ülkenin genç nüfusunu harekete geçirmek lazım ellerinde pahalı telefonlarla dolaşan hiç bir işi tam olarak bilmeyen fırsatçı ama çok çalışmayı sevmeyen gençliği kazanmak gerekli zira onlar bu mücadelenin dinamik unsurları olacak kısa zaman sonra .

Yüreğim tel esiyor! kızım sana diyorum gelinim sen anla babında gönderilerim oluyor. PRKME İLE ALAKALI DEĞİL.

https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=PRKME

Beyaz asker boğamız olmuş
    nasipte olsaydı kafeinde bekleyip hem kol kesmemiş hem kazanmış hemde bi dünya + prkme alabilrdim, tam dönüş noktam olacaktı

nasip.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Şirketimiz'in hakim ortağı Park Holding A.Ş.'nin Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yürürlüğe konmuş Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na ("TFRS") uygun olarak hazırladığı konsolide finansal tablolarında, Maddi Duran Varlıkların muhasebeleştirilmesine ilişkin uyguladığı politikada değişikliğe gitmesi nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca TFRS'ye uyumlu olarak hazırlanan konsolide finansal tablolarımızda Maddi Duran Varlıklar grubu içerisinde yer alan arsalar, binalar ile tesis makine ve cihazlar için bugüne kadar uygulanan "maliyet modeli" yerine 31 Aralık 2020 tarihli finansal tablolarımızdan itibaren geçerli olmak üzere Türkiye Muhasebe Standardı 16 Maddi Duran Varlıklar'a ("TMS 16") uygun olarak ilgili varlıklarda yapılacak değerleme çalışmaları sonucu tespit edilen gerçeğe uygun değerlerin baz alındığı "yeniden değerleme modeli"nin uygulanmasına ve hem Şirketimiz hem de bağlı ortaklığımız Konya Ilgın Elektik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bünyesindeki ilgili Maddi Duran Varlıkların gerçeğe uygun değerlerinin tespiti amacıyla, SPK tarafından listeye alınmış gayrimenkul değerleme şirketleri arasında bulunan şirketlerle gerekli sözleşmelerin imzalanmasına karar verilmiştir. Saygılarımızla.

23/11/20
    Şimdi

bilançolar geliyor
    gelen bilançolar içerisinde otkar kadar çarpıcı bilanço getirebilecek firma en azından benim takip ettiklerimde yoktur kanaatindeyim
    getirdiği muhteşem bilançoya rağmen otokara bile satış gelmişse piyasa artık yukarıya öyle sert bir şekilde gidemeyecektir kanaatı hasıl oldu bende, keza arçelikte şişede çok güzel bilançolar getirdiler
    en azından bir yataya sarma ihtimali oldukça yüksek.
    21 ilk çeyrek bilanço beklentilerine kadar kendine has hikayesi olan hisselerde hareket olacaktır
    tamda bu sebeple prkme bu dönem için benim nazarımda diğer hisselerden ciddi ayrışabilecektir ve olurda olursa takibimdeki hisselere karşı umduğumdan daha fazla miktarda sahip olabileceğimi düşünüyorum
    tabi bu arada ihale usulu çalışan firmalara gelebilecek ihale alış ve yeni iş ilşkileri ciddi takip edilmelidir

Sattığım hisselerin tamamını düşecek beklentisiyle değil almaya karar verdiğim hissenin daha çok kazandıracağını düşündüğümden satıyorum, orge de kafeinde o gerekçeyle satılmıştır daha öncekileride.

gece gece koçari'ce
    Son düzenleme : koçari; 06-02-2021 saat: 00:49.

http://www.konyailgin.com/

Şirket hakkında
    Faaliyet Konumuz
    Şirketimizin faaliyet konusu kömür madenciliği ve elektrik santrali işletmeciliğidir. Bu kapsamda, Türkiye elektrik şebeke ağına verilmek üzere 500 MW kurulu güce sahip, linyitle çalışan enerji santralini inşa etmek ve santrala yakıt sağlayacak açık ocak linyit madenini geliştirip işletmeye alma amacıyla çalışmalar yürütülmektedir. Santralde net 500 MW elektrik üretme kapasitesine sahip buhar türbinlerinin kullanılması planlanmaktadır. Şirketimiz, maden sahasındaki üretim planlamasını akışkan yatak teknolojisi ile kurulacak olan santralin 30 yıl hizmet vereceği ve yılda yaklaşık 3,5 milyon ton linyit ihtiyacı olacağı tahminine göre yapmaktadır

Konya Ilgın
    114

Proje, sahada gerçekleştirilen rezerv değerlendirme çalışmalarına göre, Elektrik Santraline bağlı maden sahası ortalama 2100 kalori değerinde yaklaşık 130 milyon ton linyit rezervi içermektedir. Ayrıca yine santrale bağlı Elektrik santrali ve maden yollarında kullanılacak kireçtaşı için bir taş ocağı ruhsatı bulunmaktadır. WAY ANASINI. sitelerlerde linyit kömürü satış fiyatlarına baktım kilosu 4 lira civarı, şunu 1 liradan hesaplasak!

Yeniden değerleme baş vurusu bu girişimle ilgili adımların atılabileceğini düşündürüyor bana.
    Son düzenleme : koçari; 06-02-2021 saat: 01:49.

Sayfa 26/531 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •