Sayfa 124/170 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
Arama sonucu : 1360 madde; 985 - 992 arası.

Konu: MERIT - Merit Turizm

Pkent 2000 leri gördü,,,bu hala 155 lerde,,,yuh yani.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. Merit..petroyla kıyaslandığında sadece şu anki karlılığı ve öz sermaye yüksekliği dahi fiyatının düşük olduğunu gösteriyor...ayrıca merit.. başta sermaye artışı vs başka beklentilerinide zamanı gelince elbette fazlasıyle fiyatlıyacaktır..o yüzden kendi adıma.güncel hareketlerine fazla takılmıyorum ve filmin sonunu umutla bekliyorum.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by babacan1905 Yazıyı Oku
    K.K.T.C. Bakanlar Kurulu'nun 03.02.2021 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan kararları uyarınca mevcut sokağa çıkma yasağı tüm ilçe ve ilçelere bağlı yerleşim yerlerini kapsayacak şekilde 10 Şubat 2021 saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.

Bu kararlar sonucunda K.K.T.C.'de bulunan işletmekte olduğumuz tüm oteller söz konusu tarihe kadar kapalı olacaktır.

Saygıdeğer Yatırımcılarımızın bilgisine sunulur.
    Kıbrıs'ta tam kapanma 15 Şubat'a kadar uzatılmış.

https://www.kibrisgazetesi.com/kibri...i-h105879.html

4.  Alıntı Originally Posted by babacan1905 Yazıyı Oku
    Kıbrıs'ta tam kapanma 15 Şubat'a kadar uzatılmış.

https://www.kibrisgazetesi.com/kibri...i-h105879.html
    Bu tür haberlerle dökülenleri topluyorlar..

5.  Alıntı Originally Posted by akgün Yazıyı Oku
    Bu tür haberlerle dökülenleri topluyorlar..
    Bence de öyle.

Zaten geçen günlerde Holding ceosu yılın bu dönemlerinde sektörün durgun olduğunu ve hatta kapalı kalmasının daha iyi olabileceği yönünde bişeyler demişti.

Düşünsene.. 2500 tane alsan şirketin 1/1000 ine sahipsin

az aldım diye üzülüyordum. uygun yerde ekleme yaparım.

ytd

Alıntı Originally Posted by babacan1905 Yazıyı Oku
    Bence de öyle.

Zaten geçen günlerde Holding ceosu yılın bu dönemlerinde sektörün durgun olduğunu ve hatta kapalı kalmasının daha iyi olabileceği yönünde bişeyler demişti.

Düşünsene.. 2500 tane alsan şirketin 1/1000 ine sahipsin

az aldım diye üzülüyordum. uygun yerde ekleme yaparım.

ytd
    Babasına göre hava hoş,,,%4 prim yaptı şu an (nthol)
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7. MERİT OTELLERİNDEN KARANTİNA OTELİ DUYURUSU

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, ülkemiz Sağlık Bakanlığı tarafından bizlere iletilen talepler doğrultusunda KKTC’de bulunan;
    Merit Cyprus Gardens (1 kez), Merit Royal Premium (3 kez), Merit Crystal Cove (2 kez) ve Merit Lefkoşa (1 kez) otellerimizi kamu-özel sektör dayanışmasına verdiğimiz önemin ve sosyal sorumluluğumuzun bir gereği olarak,
    "Karantina Oteli" maksadında kullanılması üzere Sağlık Bakanlığımıza tahsis ettik.
    Tüm Dünyayı sarsan ve hepimizin hayatını tahrip eden bu zor süreçte NET Holding ailesi olarak, bizlere ihtiyaç duyulan her zaman Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının yanında olduğumuzu ve her daim olacağımızı belirtmek isteriz.
    Bu hususta 05.02.2021 tarihi itibariyle MERİT CRYSTAL COVE otelimiz de Sağlık Bakanlığımıza “Karantina Oteli†olarak tahsis edilmiştir.
    An itibariyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan yedi(7) otelimizden üçünün(3), Sağlık Bakanlığımızın talebi doğrultusunda “Karantina Oteli†olarak hizmet verdiğini kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
    Merit Otelleri Yönetimi

kaynak

https://twitter.com/meritkurumsal/st...73823081025538

8. spekciğim, devlet ile iş tutan köşeyi döner de mi

ytd

Sayfa 124/170 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz