Sayfa 22/375 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 169 - 176 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    80 den 130 gelen kağıda sadece maşallah demek düşer dost...Allah bereket versin..1 ayda bu marj az sayılmaz.
    Ona şüphe yok. Kısa zamanda çok dalgalı bir süreç yaşayınca rakamlar algı olarak değerini yitiriyor. Kağıdı aldığım güne baktımda Yani ipten dönmüşüm gibi görünce halime şükrettim bende yalan yok. Ama işte dediğim gibi kısa zamanda çok dalgalı süreç yaşamamın etkisi bu. Bol kazançlar.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. 132,30 üstünde kapanışlar, çok farklı yerlere götürür kağıdı. Bugünlük 130 üstünde tutunsun, pazarteside BOAf satışları karşılansın yeter.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. Bank Of America 750 k oldu. 1 ay boyunca sattıklarını bugün geri alacak sanırım. RSI negatif uyumsuzluk gösteriyor, onuda bir düzeltsinler tadından yenmez
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.

Totem yapıp yazmıyordum 1 aydır, bugünkü BOFA agresif alımı (grubun her 3 hissesinde) hissede pozisyon alan büyük oyuncuları da rahatlattı.
    Bugünkü BOFA alımları salı günü gerçekten yabancı takas kurumlarına virmanlanırsa, 1 yıldır acımasızca satan ve % 75 lik payını % 25 e kadar düşüren yabancılar, ilk defa keskin bir alıma geçmiş olacaklar , üstelik bu fiyatlardan.
    Güzel ve moralli bir hafta sonuna giriyoruz.
    Hacim de süper, bu fiyatlardan maliyetlenme de hissemiz için çok pozitif bir gelişme.

5. bu endekste bu güzellik hafta sonu neşeliyiz..iyi hafta sonları...teşekkürler kocaoğlan.

Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Bank Of America 750 k oldu. 1 ay boyunca sattıklarını bugün geri alacak sanırım. RSI negatif uyumsuzluk gösteriyor, onuda bir düzeltsinler tadından yenmez
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Ekran Alıntısı.jpg

7.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Ekran Alıntısı.jpg
    Yani kimse kusura bakmasın ben şu tabloyu artıda dahi kapatsa beğenemiyorum. Fiyatlama mükemmel kağıt harekete başladığında en iyi kapanış 128 olur demiştim BAŞKA bir topikte. Kendimi haklı çıkarmak gibi çocukça bir isteğim olmaz.

Kağıt dönüyor bizde dönüyoruz. Bu döneklik değil harekete uyum. Döneklik olsa beğenmiyorum da demezdim.

Beğenmiyorum çünkü esas spekler dönek.! Yani bunu gösteriyor açıkça tablo. Yani tutarlı bir spek veya spek grubu hâlâ görünmüyor. Görünen kağıdın alım ilgisini kullanıp en iyi biçimde tradeyi yapmaya devam ederiz gibi hareket eden spekler. Kimse yorumlarımı sevmek begenmek zorunda değil. Ama ben gördüğüm gerçekleri dürüst biçimde söylemekle yükümlüyüm. Umarım sizin için en iyisi olmuştur. İyi hafta sonları..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Ayrıca kozal 131 e dayandiginda kozaa zorla 16.35i gördü.. kozal çıktıkça kozaa basıldı... İkidir 15.68, 69 dan 16.20, 35 e gitti.. bakalım sırada ne var
     Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Yani kimse kusura bakmasın ben şu tabloyu artıda dahi kapatsa beğenemiyorum. Fiyatlama mükemmel kağıt harekete başladığında en iyi kapanış 128 olur demiştim BAŞKA bir topikte. Kendimi haklı çıkarmak gibi çocukça bir isteğim olmaz.

Kağıt dönüyor bizde dönüyoruz. Bu döneklik değil harekete uyum. Döneklik olsa beğenmiyorum da demezdim.

Beğenmiyorum çünkü esas spekler dönek.! Yani bunu gösteriyor açıkça tablo. Yani tutarlı bir spek veya spek grubu hâlâ görünmüyor. Görünen kağıdın alım ilgisini kullanıp en iyi biçimde tradeyi yapmaya devam ederiz gibi hareket eden spekler. Kimse yorumlarımı sevmek begenmek zorunda değil. Ama ben gördüğüm gerçekleri dürüst biçimde söylemekle yükümlüyüm. Umarım sizin için en iyisi olmuştur. İyi hafta sonları..
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 22/375 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •