3 gündür fon satışları kesilince algoritmik robot alıma geçmiş. Bakalım 128 üstü kapanış gelecek mi.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 gündür fon satışları kesilince algoritmik robot alıma geçmiş. Bakalım 128 üstü kapanış gelecek mi.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Tavan olsun da ne olursa olsun. Hiç değilse moral olur. Yoksa ne oldu, yine trademi oldu diye düşün düşün sinirler yıpranıyor.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Grafiğe bakarsanız 5 kulaklı tavşan görürsünüz. Yani bunu göre göre adamlar malı götürürken, 5 bana 1 sana deyince insanın morali bozulmazmı?
Lakin bu gün pozitif yönde bir şeyler oluyor görüntüsü var. Bakalım bekleyip göreceğiz. Valla bende derinlik yok.işcep in verdiği ücretsiz gayet sığ anlık fiyat v.s. var. onun için sizlerden edindiğim bilgilerle konuşuyorum. Anlık derinlik uygulamam olsaydı daha fazla şey söyleyebilirdim. İnşallah tavana yakın kapatacak gibi. bende bunu diyorum bu şekilde kapatsında moral olsun. Her zamanki gibi bu şekilde hareket edip film bu kadardı der gibi açılışın biraz üzerinde kapatsa iyimi olur yani.? Saygılar..
Ona şüphe yok. Kısa zamanda çok dalgalı bir süreç yaşayınca rakamlar algı olarak değerini yitiriyor. Kağıdı aldığım güne baktımda Yani ipten dönmüşüm gibi görünce halime şükrettim bende yalan yok. Ama işte dediğim gibi kısa zamanda çok dalgalı süreç yaşamamın etkisi bu. Bol kazançlar.
Anlık 129,50 yi geçti. Bankof america 500k oldu alışları.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi niteliğinde değildir.Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yer İmleri