Sayfa 15/1002 ÝlkÝlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 113 - 120 arasý.

Konu: Viop-XXXI

1. ABD dýþiþleri ve Pentagon’dan s400 konusunda açýklama gelmiþ, piyasalar kapandýktan sonra...ayrýca dýþ iþleri de, s400 ile ilgili ek yaptýrýmlar olabilir demiþ...ki daha önce de böyle bir açýklama gelmiþti..,bu son derece negatif...caatsa kapsamýnda en zararsýz yaptýrýmlar uygulanmýþtý, bundan sonrakiler daha can acýtýcý olabilir.

Ayrýca dün seans açýkken ABD büyükelçisinden s400 ile ilgili bir komisyon kurulmadý, kurulmayacak açýklamasý gelmiþti. Zaten piyasa birazda bundan negatif ayrýþtý bence.

Özetle, haftaya tansiyon yükselebilir...pala cuma bunun ön hazýrlýðýný yapmýþ olabilir.
    Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53

Alýntý Originally Posted by Cautionary Yazýyý Oku
    ABD dýþiþleri ve Pentagon’dan s400 konusunda açýklama gelmiþ, piyasalar kapandýktan sonra...ayrýca dýþ iþleri de, s400 ile ilgili ek yaptýrýmlar olabilir demiþ...ki daha önce de böyle bir açýklama gelmiþti..,bu son derece negatif...caatsa kapsamýnda en zararsýz yaptýrýmlar uygulanmýþtý, bundan sonrakiler daha can acýtýcý olabilir.
    Vadelide yapýlan iþlem yazdýklarýna dayanmýyor. keyfi, ya da karþýlýklý iþlemler.. sebebi farklý..
    1- Yaptýrýmlarla alakasý olsa USD atmosfere fýrlardý
    2- 18.05 te kapanan piyasa 5 dakikada 1.000 aþaðý verdi..haber 18.05 ila 18.10 arasý mý geldi?

DOLAR yükselmeye baþladýðýnda burada satýþlarýn hýzlanmasýný göreceðimize eminim..
    SONGÜR traderýn dediði gibi 130-140 arasý bi yerlere de geliriz..
    Son düzenleme : keremalkm; 06-02-2021 saat: 12:31.

3. Bundan 5-6 ay önce etrafýma baktýðýmda bir çok kiþi büyük bir rehavet içerisindeydi, habire dolara altýna saldýrýyordu, neymiþ efendim youtube da izlemiþ bilmem ne ekonomisti demiþ ki dolar 10 tl-12 tl olacak, altýn 700-800 olacak diye söylemiþ, tabi alanlara Allah sabýr versin, þimdi bakýyorum da ayný rehavet buralarda dönüyor, her yerde borsa uçacak yabancýlar satmýyor keriz silkelemesi borsa 2000 olacak diye milleti iyi fiþekliyorlar.

Hepimizin baktýðý ekranlar ayný ekran, görüntü ayný görüntü, hadi hayýrlýsý bakalým umarým yanlýþ düþünen ben olurum da o kadar insan maðdur olmaz, maðdur olan sadece ben olurum.

4.  Alýntý Originally Posted by kadirz_m Yazýyý Oku
    Bundan 5-6 ay önce etrafýma baktýðýmda bir çok kiþi büyük bir rehavet içerisindeydi, habire dolara altýna saldýrýyordu, neymiþ efendim youtube da izlemiþ bilmem ne ekonomisti demiþ ki dolar 10 tl-12 tl olacak, altýn 700-800 olacak diye söylemiþ, tabi alanlara Allah sabýr versin, þimdi bakýyorum da ayný rehavet buralarda dönüyor, her yerde borsa uçacak yabancýlar satmýyor keriz silkelemesi borsa 2000 olacak diye milleti iyi fiþekliyorlar.

Hepimizin baktýðý ekranlar ayný ekran, görüntü ayný görüntü, hadi hayýrlýsý bakalým umarým yanlýþ düþünen ben olurum da o kadar insan maðdur olmaz, maðdur olan sadece ben olurum.
    Milleti iyi çarptýlar hazýr MB ler para daðýtýrken sonu ne olacak bilmem
    adamlar aldýðý krediyi dolar aldý aldý zarar etti çýkarmak için borsaya daldý
    þimdi moda þu hisse bu hisse modasýnda, bakmadan dalýyor millet,
    ama bu borsa dolara altýna da benzemez..
    Yatýrým tavsiyesi deðildir...

Viop-XXXI

Alýntý Originally Posted by Cautionary Yazýyý Oku
    ABD dışiÅŸleri ve Pentagon’dan s400 konusunda açıklama gelmiÅŸ, piyasalar kapandıktan sonra...ayrıca dış iÅŸleri de, s400 ile ilgili ek yaptırımlar olabilir demiÅŸ...ki daha önce de böyle bir açıklama gelmiÅŸti..,bu son derece negatif...caatsa kapsamında en zararsız yaptırımlar uygulanmıştı, bundan sonrakiler daha can acıtıcı olabilir.

Ayrıca dün seans açıkken ABD büyükelçisinden s400 ile ilgili bir komisyon kurulmadı, kurulmayacak açıklaması gelmişti. Zaten piyasa birazda bundan negatif ayrıştı bence.

Özetle, haftaya tansiyon yükselebilir...pala cuma bunun ön hazırlığını yapmış olabilir.
    Sn cauti ek yaptýrým konusu zaten biliniyordu. Burada sanýrým etkili olan biden ile ilk temas olmasý oldu.
    Hem meclis, hem baþkan ayný görüþte olduðuna göre amerikanýn s-400 konusundan vazgeçmesi olasý gözükmüyor.
    Diðer yandan amerika ile pazarlýk için biz ne verebiliriz. Onlar ne verebilir bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    O egeli ben deðilim

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yaptýrým iþi ensemizde KILIÇ gibi duracak.Biden yönetiminden deðiþim kademelerden, sürekli olumsuz açýklamalar geliyor.Kendine güvenen ,dedigimi yaparým diyen ,geri vitese atmayan bir bakýþ var

7. Daha fazla s400 alýrsan ek yaptýrým var
    Yaptýrýmlarý hafif bulup daha fazla s400 alýnmasýn diye ön uyarý þeklinde okudum açýklamalarý ben.

YTD

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ÝSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    rte kararname imzalamýþ...Boðaziçi Ünv. Hukuk Fakültesi ve Ýletiþim Fakültesi açýlacakmýþ...2 yeni fakülte yani...ilginç...

https://odatv4.com/bogazici-icin-yen...-06022156.html
    ÜYELÝK : KASIM 2006

Sayfa 15/1002 ÝlkÝlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •