Originally Posted by
Tarros25
Öncelikle yeni sayfanız hayırlı uğurlu olsun üstad lara bir sorum olacak cevaplayan olur ise memnun olurum. Endeks gedza ve ege gübre desem ne dersiniz. Ege gübre 5 aydır bekliyorum gedzaya yeni girdim. Herkese hayırlı geceler iyi hafta sonları Tabiki de Y.T.D
Aramıza hoş geldiniz...
Endeks ve GEDZA benim ilgi alanım ama EGGUB 'ü tanımıyorum...
Endeks için diyebileceğim; öyle seviyelere gelecek ki inanmakta zorlanacağız... Olumlu manâda tabii ki...
GEDZA ise yatırımları ve kârlılığı ile büyüyen ve dikkat çeken bir hisse. Öyle uçup kaçar mı bilemem ama beklemesini bilen için önümüzdeki yıllarda güzel fırsat sunacağına şüphem yok. Ben bu düşünce ile OYAKC 'lerimi GEDZA ile değiştirdim. OYAKC için Kanal İstanbul dışında bir hikaye bildiğim kadarı ile yok ama GEDZA için hikâye yeni başladı. En son aldığı teşvik ve yatırımlar hayata geçerse, kârlılık katlanarak gidecektir. Öyle uçup kaçacak bir hisse değildir. Zor hissedir. Sabretmek gerekir... Yine de ne yapar sahibi daha iyi bilir...
GEDZA sayfasında bugün bol bol paylaşım yaptım. Ara ara burada da paylaşım yapıyorum. Hafta sonu kısmet olursa hem Endeks hem de GEDZA için, grafikleri ile birlikte yorum yapmaya çalışırım...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri