Sayfa 19/1002 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by LeoTR Yazıyı Oku
    3 Şubat günü için de aynı saatler için verileri gönderir misiniz?

3 şubat hareketine baktım, 17:34' te tetiklenmiş, tetikçiler İŞ hariç aynı...

2. örnek olarak... 17.21'den sonra iş yatırımdaki binlerce yatırımcılardan bazıları toplamda 23809 short açmış... yine aynı şekilde iş yatırımdaki bazı yatırımcılar da 17.21 sonrası 8831 long açmış... nette iş yatırım'da 17.21-18.15 arası 15978 short pozisyon oluşmuş...

diğerleri için de benzer hesaplar yapılabilir...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Erken seçim loading bence

aklımın erdiği kadarı ile genel olarak piyasayı etkileyecek GARAN destekleri,

9.66_ kırılması ile tehlike büyüyor kaç!

9.69_ ortalama olarak tesbit edilmişti

bunun üzerinde artık viop olur hisse olur her ne ise, sıkıntıya girmeden alır verir bir şeyler yapar...

benim oyun anlayışıma göre grafik falan düzenbazlıktan başka bir şey değil.

bir çok üstad ında özellikle üzerine basa, basa, söylediği gibi aslolan rakamlardır. gerisi hikaye...

gerçi hem bunu söyleyip hemde grafik yorumluyor olmaları başka bir çelişki ama, onuda onlara sormak lazım...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bir fıkra da ben anlatayım maçı beklerken zaman geçsin :D

adamın karısı acil ameliyata alınmış. kocası ameliyathane önünde saatlerce endişeli şekilde beklerken doktor çıkmış.

doktor: beyefendi üzgünüm, ama eşiniz artık konuşamayacak demiş.

adam çok üzülmüş.

doktor: artık yemek de yiyemeyecek ona sizin yedirmeniz lazım. duyma yetisi de yok denecek kadar azaldı demiş.

adam mahvolmuş ağlamaya başlamış.

doktor beyefendi ne yazık ki boynundan aşağısı da felç kaldı deyince adam bitmiş ayakta zor durur halde iken doktor adamın sırtını sıvazlayarak şöyle demiş.

-şaka lan şaka karın öldü.

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Şimdi siz diyorsunuz ki; Dün saat 17:21' de İŞ YATIRIM' dan işlem yapan binlerce kişi bir olup birlik olup ( redditçi hatta robinhoodçu olup) haydi şortlayalım dediler ve hepsinde de fikir birliği oluştu 15.000 kontrat şortladılar, aynı şey TERA yatırımda da oldu onlarda da fikir birliği sonucu 10.000 şortta karar kılındı...

Her ne hikmetse bu duygunun tam anlamıyla %100 tersi TEB ve TACİRLER' deki binlerce kişide oluştu...

Amerikalıların deyimiyle; '' Come on ''

Yine de saygı duyarım...
    Herkese iyi hafta sonları yazılanlara şöyle bir göz attım 3 Şubat günü o hareket olurken ekranda denk gelmiştim ve öyle binlerce farklı hesap değildi bildiğiniz robottan tetiklendi. 3-5 farklı işlem şeklinde hacimli alımlar oldu ve hiç biri limitten almadı gayet piyasadaki satıcıyı bitirdi. Bir yerden sonra stoplar çalıştı. Kademelerdeki satış emirleri KY olabilir o kısmını bilemem ama piyasa fiyatından alanlar çok net robotu tarayarak gitti KY nin öyle bir alış organizasyonu olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Herkese iyi hafta sonları yazılanlara şöyle bir göz attım 3 Şubat günü o hareket olurken ekranda denk gelmiştim ve öyle binlerce farklı hesap değildi bildiğiniz robottan tetiklendi. 3-5 farklı işlem şeklinde hacimli alımlar oldu ve hiç biri limitten almadı gayet piyasadaki satıcıyı bitirdi. Bir yerden sonra stoplar çalıştı. Kademelerdeki satış emirleri KY olabilir o kısmını bilemem ama piyasa fiyatından alanlar çok net robotu tarayarak gitti KY nin öyle bir alış organizasyonu olmaz.

Doktorum aramıza yeni katıldın ama bakış açın bana oldukça realist geliyor...

Bunu da belirtmiş olayım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MS real time kullanıyorum.MSDOWNLOADERDEN yüklüyorum.

15 daklık barlar 5 dakika geç atıyor.mesela 17;15 barı tam olarak 17;14 ve saniye 59 dan sonra bitmeli yeni bar oluşmalı.

yani 17,16 İKEN 17;30 BARI OLMALIYDI.

ama böyle olmuyor.17;15 barı saat 17;19 saniye 59 a kadar devam ediyor. saat 17;20 olunca yeni bar oluşuyor.

oysaki 15 daklık bar 17;00 17;15 17;30 da dolmalı.15 in katı şeklinde olmalı..

mesela saatlik barlarda bu sorun yok..14;00 barı 14;59 saniye 59 dan sonra 15;00 barı oluşur..

Sayfa 19/1002 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •