Sayfa 627/883 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Vesbe ile Vestl in birleşme vakti geldi. Yatırımları ve borçları finanse etmesi için iyi bir birliktelik olur.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    tepede görülen model şekil " yükselen üçgen" hisse senedinin yükselebileceğine yorumlanabilir(istatistik bilgidir)

https://hizliresim.com/pGFooh
    Grafik Yorumcusu

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Vesbe ile Vestl in birleşme vakti geldi. Yatırımları ve borçları finanse etmesi için iyi bir birliktelik olur.
    Nerden böyle fikirler aklınıza gelir.

Asil NADİR ve Genel Müdür Tahsin KARAN döneminden beri VESTEL'le ilgiliyim hiç böyle bir şey düşünmedim.

Öyle bir şey olursa bütün VESBE'lerimi satarım.

Çünkü VESBE para kazanıp VESTL'e temettü veriyor VESTL'de bu para ile işlerini çeviriyordu (bu güne kadar)

Temettünün % 95'ini VESTL ,benim gibi pek az yatırımcı da VESBE'den temettü alıyordu.

4.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    tepede görülen model şekil " yükselen üçgen" hisse senedinin yükselebileceğine yorumlanabilir(istatistik bilgidir)

Sayın ToKKan,
    Grafikleriniz şiir gibi...
    Notlar ise bakanların önünü aydınlatan ampül..
    Terazi burcundan olma ihtimaliniz yüksek 😀

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by bortruva Yazıyı Oku
    Sayın ToKKan,
    Grafikleriniz şiir gibi...
    Notlar ise bakanların önünü aydınlatan ampül..
    Terazi burcundan olma ihtimaliniz yüksek ��
    Doğrudur. terazi burcundanım. doğum tarihim 2.ekim .... çocukluktan bugüne kendimi bildim bileli böyleyim..içimden geliyor. kendimi engelliyemiyorum. kendimi onun veya onların yerine koyarım.(her konuda) elimden ne geliyorsa gücüm neye yetiyorsa onu yapmaya çalışırım. yaptığım yardımın karşılığını hiç bir zaman
    beklemeden..
    saygılarımla,
    Grafik Yorumcusu

6. Su sayfayi hergun merakla okuyorum. Hepinizin işi gücü rasgelsin. Emekleriniz icin teşekkürler.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku

takoz ihtimaline karşıda tedbirli taşımak lazım yalnız.her yükselen üçgen mutlu sonla bitmez...48,80 altına hacimli sarkmasın bu sebeple...tabi bu söylediğim kısa vadeciler için...yatırımcıların orta-uzun vadede korkmasına gerek yok şimdilik...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by antispek Yazıyı Oku
    takoz ihtimaline karşıda tedbirli taşımak lazım yalnız.her yükselen üçgen mutlu sonla bitmez...48,80 altına hacimli sarkmasın bu sebeple...tabi bu söylediğim kısa vadeciler için...yatırımcıların orta-uzun vadede korkmasına gerek yok şimdilik...
    mutlu sonla biter diye bir ifade kullanmadım. yükseliş ihtimalinin yüzde 80 olduğunu yazdım. bunun anlamı yüzde 20 yanılma
    payı olduğudur. istatistiklerin böyle sonuç verdiğini de yazdım. formasyonlar uzun yılların birikimi ile belli anlamlar kazanmıştır.
    (100 aşkın süredir). her zaman bir istisna ile karşılaşmak mümkündür. bazen yanıltıcı sonuçlarla da karşılaşılabilir. teknik analiz
    bir bilim dalı değildir. grafikler sürekli incelenerek dengenin hangi tarafa doğru gelişmekte olduğu anlaşılmaya çalışılır.
    sonuçta " tahmin" yapılır. grafiklerin yorumlanması önem kazanır. aynı grafiği analiz eden iki analizci farklı yatırım kararları verebilir.
    grafikte yazdıklarımı okumamış olamazsın. takoz ihtimalini bir yerden duyduğun ve sataşma amaçlı bu cevabı yazdığın belli oluyor.
    "takoz" model şekillerden biridir. eğer "takoz" un ne olduğunu bilseydin grafik gönderir ve kendi grafik yorumunu paylaşırdın.
    eğer "takoz" un ne olduğunu bilseydin " yatırımcıların orta-uzun vadede korkmasına gerek yok şimdilik" ifadesini kullanamazdın.
    çünkü "takoz" trend değişikliğini gösterir ve alçalan trend başlatır. takoz ortaya çıktımı o hisse artık yükselemez. oysa sen korkmaya gerek yok diyorsun. özellikle borsayla yeni tanışmış olanların kafalarını karıştırabilirsin. ama bana yediremezsin. "GRAFİK GÖNDER
    VE GÖRDÜĞÜN TAKOZU ANLAT" ahlaklı olmak dürüst olmaktır..
    Grafik Yorumcusu

Sayfa 627/883 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •