Vesbe ile Vestl in birleþme vakti geldi. Yatýrýmlarý ve borçlarý finanse etmesi için iyi bir birliktelik olur.
Vesbe ile Vestl in birleþme vakti geldi. Yatýrýmlarý ve borçlarý finanse etmesi için iyi bir birliktelik olur.
tepede görülen model þekil " yükselen üçgen" hisse senedinin yükselebileceðine yorumlanabilir(istatistik bilgidir)
https://hizliresim.com/pGFooh
Grafik Yorumcusu
Nerden böyle fikirler aklýnýza gelir.
Asil NADÝR ve Genel Müdür Tahsin KARAN döneminden beri VESTEL'le ilgiliyim hiç böyle bir þey düþünmedim.
Öyle bir þey olursa bütün VESBE'lerimi satarým.
Çünkü VESBE para kazanýp VESTL'e temettü veriyor VESTL'de bu para ile iþlerini çeviriyordu (bu güne kadar)
Temettünün % 95'ini VESTL ,benim gibi pek az yatýrýmcý da VESBE'den temettü alýyordu.
Doðrudur. terazi burcundaným. doðum tarihim 2.ekim .... çocukluktan bugüne kendimi bildim bileli böyleyim..içimden geliyor. kendimi engelliyemiyorum. kendimi onun veya onlarýn yerine koyarým.(her konuda) elimden ne geliyorsa gücüm neye yetiyorsa onu yapmaya çalýþýrým. yaptýðým yardýmýn karþýlýðýný hiç bir zaman
beklemeden..
saygýlarýmla,
Grafik Yorumcusu
Su sayfayi hergun merakla okuyorum. Hepinizin iþi gücü rasgelsin. Emekleriniz icin teþekkürler.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mutlu sonla biter diye bir ifade kullanmadým. yükseliþ ihtimalinin yüzde 80 olduðunu yazdým. bunun anlamý yüzde 20 yanýlma
payý olduðudur. istatistiklerin böyle sonuç verdiðini de yazdým. formasyonlar uzun yýllarýn birikimi ile belli anlamlar kazanmýþtýr.
(100 aþkýn süredir). her zaman bir istisna ile karþýlaþmak mümkündür. bazen yanýltýcý sonuçlarla da karþýlaþýlabilir. teknik analiz
bir bilim dalý deðildir. grafikler sürekli incelenerek dengenin hangi tarafa doðru geliþmekte olduðu anlaþýlmaya çalýþýlýr.
sonuçta " tahmin" yapýlýr. grafiklerin yorumlanmasý önem kazanýr. ayný grafiði analiz eden iki analizci farklý yatýrým kararlarý verebilir.
grafikte yazdýklarýmý okumamýþ olamazsýn. takoz ihtimalini bir yerden duyduðun ve sataþma amaçlý bu cevabý yazdýðýn belli oluyor.
"takoz" model þekillerden biridir. eðer "takoz" un ne olduðunu bilseydin grafik gönderir ve kendi grafik yorumunu paylaþýrdýn.
eðer "takoz" un ne olduðunu bilseydin " yatýrýmcýlarýn orta-uzun vadede korkmasýna gerek yok þimdilik" ifadesini kullanamazdýn.
çünkü "takoz" trend deðiþikliðini gösterir ve alçalan trend baþlatýr. takoz ortaya çýktýmý o hisse artýk yükselemez. oysa sen korkmaya gerek yok diyorsun. özellikle borsayla yeni tanýþmýþ olanlarýn kafalarýný karýþtýrabilirsin. ama bana yediremezsin. "GRAFÝK GÖNDER
VE GÖRDÜÐÜN TAKOZU ANLAT" ahlaklý olmak dürüst olmaktýr..
Grafik Yorumcusu
Yer Ýmleri