aslýnda ben ufak bir uyarý olarak yazdým sadecce,çünkü teknikte görmek istediðin formasyonu görürsün biraz da...o sebeple daha çok trende güvenen bir yatýrým anlayýþým var...ama sanýrým biraz BEN BÝLÝRÝM havasý sezdim þahsýnýzda,o kadar uzun cevap yazmýþsýnýz ki gören de size sövdüm sizi aþaðýladým zanneder...bence kompleks yapmayý gerektirecek bir durum yok ortada...yapýcý eleþtirileri yaftalamadan düþünmenizi tavsiye ederim,kimseden grafik görüp yazmam,sizin kadar muhteþem olmasak da 15 yýlllýk bi geçmiþimiz var borsadakaldý ki grafik çizmek bi meziyet deðil þahsýmca...olasýlýklarý görmek için kullanýlan bi araç sadece...aslolan hissenin geleceði parlak mý deðil mi,tabi yatýrýmcý için önemli bu dediðim...bu arada grafiðimi ve yükselen takozu sorgulamýþsýnýz...
önceki mesajýmda da uyarýmý sadece kýsa vade düþünenler için yaptýðýmý yazmýþtým...bilançosu iyi gelecek ve önü þimdilik açýk þirkette zaten orta vade yatýrýmým bulunmakta...

kaldý ki grafik çizmek bi meziyet deðil þahsýmca...olasýlýklarý görmek için kullanýlan bi araç sadece...aslolan hissenin geleceði parlak mý deðil mi,tabi yatýrýmcý için önemli bu dediðim...bu arada grafiðimi ve yükselen takozu sorgulamýþsýnýz...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri