Sayfa 324/932 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Selamlar Hasan bey, teknik olarak da iyi yerde. Dip seviyesi 17x ler dolar bazlı 0.25xx seviyeler. Grafiğe kabaca bakarsak buralar alım için güzel yerler.
    Konu dışı olabilir ama prizma da harekete hazır ve teknik olarak start yerine geliyor az bir geri çekilme olma olasılığı olsa da tam rampada gibi. Bende al sinyali geldi ikisinde de merakla izliyorum

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Selam Sayın Canel bey. Prizmayı inceliyor idim Biraz daha gerileme ihtimalinden bahsettiniz bencede 6 TL nin altına sarkıp sarkmayacagına bakmak gerekir gibime geldi. birde defter degerinin 4 katına yakın kar çok az. ama hisseler karları ile hareket etmiyor bunlar bu dönemde geri pilanda kaldı. ama bu konuyu takip edelim dedigim gibi ben çok kısa trentlere bakıyorum . trendlerde çabuk degişiyor

2.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Sayın obblomovv,

sizi arasıra buralarda görüyorum. Nasılsınız umarım iyisinizdir.

Size ve yanıtlamak isteyen herkese sorayım. Ne olacak bu USD nin hali ?

Selamlar
    Selamlar değerli abim.
    "Şükür" diyelim. Siz de iyisinizdir umarım.

Kendime ve overall' a odaklandım.
    Tolga hocamın topiği cevher.
    Arada fırsat olunca muhalafet ediiyorum

Nazçizane fikrim:
    USD AKP' nin iktidara geldiği ilk yıllardan daha büyük bir emisyona sahip.
    Geçmişte yazmış çizmiştim.
    Merkez Bankalarınca basılamayan ne varsa iyidir bu ara.

Sevgiler, selamlar.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Canel Bey;

Yayınladığım sistemin dışında sisteme entegre edemediğim bazı ek sistemcikler var. Buna göre PRZMA'nın 5.86'ya kadar geri çekileceğini düşünüyorum. PRZMA benim de dikkatimi çeken bir senet.
    Bende görünen rakam 594 civarı bir rakam, oluşumu beğendim. Zikzak hareketler ile zıplama yerini belirlemek zor ama saatlik hareketleri günlük için hazırlık yapıldığı gibi görünüyor. Bilemiyorum tabii ki sadece tahmin.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

4.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Selam Sayın Canel bey. Prizmayı inceliyor idim Biraz daha gerileme ihtimalinden bahsettiniz bencede 6 TL nin altına sarkıp sarkmayacagına bakmak gerekir gibime geldi. birde defter degerinin 4 katına yakın kar çok az. ama hisseler karları ile hareket etmiyor bunlar bu dönemde geri pilanda kaldı. ama bu konuyu takip edelim dedigim gibi ben çok kısa trentlere bakıyorum . trendlerde çabuk degişiyor
    6 rakamı bunda çok önemli benim için , kapanış olarak değerli bir rakam bende üstü altı beyaz siyah gibi. Üstünde kalması kapanış olarak olumlu benim için.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

5.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Selamlar değerli abim.
    "Şükür" diyelim. Siz de iyisinizdir umarım.

Kendime ve overall' a odaklandım.
    Tolga hocamın topiği cevher.
    Arada fırsat olunca muhalafet ediiyorum

Nazçizane fikrim:
    USD AKP' nin iktidara geldiği ilk yıllardan daha büyük bir emisyona sahip.
    Geçmişte yazmış çizmiştim.
    Merkez Bankalarınca basılamayan ne varsa iyidir bu ara.

Sevgiler, selamlar.
    USD yazını kaçırmışım.

Havalar biraz biraz düzeliyor.

Sizin taraflara gezmeye çıkmayı düşünüyorum.

Umarım vadeli USD de yakıt parasını da kaptırmayız.

Selamlar
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Prizma ile ilgili ben de olumlu düşündüğümü belirtmek isterim. Özellikle City'in son 1 ay içerisinde önemli oranda hisseyi topladığı görülüyor. (06.01.2021 59.878 lot iken 05.02.2021 itibari ile 695.206 lot bu aralıkta maliyeti 5,75-5,80 gibi duruyor). 6,05 üzeri kaldığı sürece 6,30 u kırmayı deneyecektir. Kırdığı takdirde önemli bir potansiyele sahip. 6,05 altında kapanışlarda Tolga hocamın öngörüsü gerçekleşebilir. Eğer endeks izin verirse ben 1.senaryonun gerçekleşmesini bekliyorum. Hayırlı kazançlar.

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Prizma ile ilgili ben de olumlu düşündüğümü belirtmek isterim. Özellikle City'in son 1 ay içerisinde önemli oranda hisseyi topladığı görülüyor. (06.01.2021 59.878 lot iken 05.02.2021 itibari ile 695.206 lot bu aralıkta maliyeti 5,75-5,80 gibi duruyor). 6,05 üzeri kaldığı sürece 6,30 u kırmayı deneyecektir. Kırdığı takdirde önemli bir potansiyele sahip. 6,05 altında kapanışlarda Tolga hocamın öngörüsü gerçekleşebilir. Eğer endeks izin verirse ben 1.senaryonun gerçekleşmesini bekliyorum. Hayırlı kazançlar.
    PRZMA endeksi takmayabilir Göktuğ bey, belki belirttiğiniz gibi endeks yüzünden geri çekilse de yine de yönünün yukarı olacağını düşünüyorum.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    PRZMA endeksi takmayabilir Göktuğ bey, belki belirttiğiniz gibi endeks yüzünden geri çekilse de yine de yönünün yukarı olacağını düşünüyorum.
    Ben de aynı kanaatteyim hocam hatta 5,8x çekilmesini dahi beklemiyorum ama kesin konuşmak da istemiyorum.

Sayfa 324/932 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •