Sayfa 43/1002 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. DOHOL için kafamda farklı bir senaryo canlandı...

Satan CEM OKULLU orası kesin, ama ilk satan CEM değildi sanki, yani kavgayı o başlatmadı...

GARANTİ yatırım üzerinden işlem yapan kişi AYDIN DOĞAN mı acaba ???

Eğer öyleyse senaryo birebir tutuyor çünkü, ha ordan da işlem yapan kişi CEM ise eğer zaten oyun yapıyor...

Ama benim biraz tahta izleme tecrübem varsa oyun tarzları farklı, yani bir tane balina kallavi satmaya başladı, sonra CEM ne oluyor lan deyip o da satmaya başladı...

Olay bu...

Sonuç ise taban...

2. elınde olana allah sabır versın

3. CEM başkanı sinirlendirdiler...

Bütün birlikleriyle 80 mn lot civarı sattı şimdiye kadar...

Elindeki malın yaklaşık 1/3 ü...

4. aylar once tskb de taban 65 mılyon du hatırlarsanız alıp 2.70 lere goturmustu

Vestel in grafiğide ürkütücü , sonsuza kadar yükselcek galiba bu hisse...

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    aylar once tskb de taban 65 mılyon du hatırlarsanız alıp 2.70 lere goturmustu
    ordaki hareketin tam sonlarına doğru short poz açmama rağmen zarar etmiştim biraz, kapattım bulaşmadım.. çılgın hareketlerdi.. ironi aslında zira aylar önce tskb "kesin al" listemdeydi ona rağmen ters hareket yaptık kendi öngörümüze..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Tabandan deli gibi alıyorlar yaw, acayip Bi iştahla, izledikçe alasım geliyor vallahi)

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8. DOHOL tahtasında GARANTİ' den işlem yapan kişi kesinlikle farklı, CEM OKULLU değil...

Kavgayı da o başlatmış gibi görünüyor...

Sayfa 43/1002 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •