Sayfa 168/1009 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    ING 16 Şubat'tan sonra EFT'yi ücretli yapacaktı bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

"Baska bir program dahilinde muafiyetiniz bulunmuyorsa, dijital kanallarda yararlandiginiz hesabiniza tanimli ucretsiz eft/havale hizmetimiz, 16 Subat 2021 tarihinde sona eriyor. Ucretsiz eft/havale hizmetimizle ilgili detayli bilgiye internet sitemizden ulasabilirsiniz."
    1 temmuz dan sonra 750 tl harcama yapmayana EFT ücretli oldu .

2. Sanki artık yapsanda ücretli olacak diye anladım ben bu SMS'ten. MT anlamadı sorumu veya ben anlatamadım.

Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    Sanki artık yapsanda ücretli olacak diye anladım ben bu SMS'ten. MT anlamadı sorumu veya ben anlatamadım.
    750 lirayi tamamlayın almazlar.

4.  Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    müşt hizmetlerini aradım , ne kadar süre ile tanımlandı , 1 ay falansa para göndermeyeyim dedim, üçüncü kez tanımlandı bu arada , şube talep etmiş ve 31 ağustosa kadar geçerli dendi

ing yi sizin bu ifadenizden sonra zorladım. ilk kez bu kadar üstlerine gittim.
    MT bölgeye soracağını yarın saat 10 kadar size döneceğim dedi.

yeniden tanımlarsanız eft geçiçem dedim ...
    yarın sonucu yazarım.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Burgan 1.7% önerdi devam için. Miktar 45k.Yeni hesaplara 2.5% kendi sitelerinde. Dalga mı geçiyorlar yoksa piyasa mı böyle? Bayadır uğramıyordum foruma. Dolarcılar ne yapıyor? Yastıkaltı mı herkes?

Hem doların kafasına hem faizinin kafasına aynı anda vurmuşlar. Kusturma çabaları galiba ama nafile.
    tamam oranlar yerlerde diyedir ama memlekette mevduatın %55 i dövizdeyken burada iyi kötü herhangi bir oran paylaşılmaması da ilginç.

burgan geçen ay 3,20 idi, dönüşünde 1,75.. ben geçen yanında swap de bağladım diye düzüne zar zor 2 alabildim. daha iyi oran var mı ben de merak ediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Söyledik düşecek dedik bir kaç kişi sağolsun bir sürü laf etti.şöyle olur böyle olur sonuç ortada. Şuraya gelsin dolar alırım diyenler bir adım öne çıksın bakalım kim di onlar alırlar mı şuan.bence almazlar. Dolar 6 nın da altına gelecek. Bir kişiye faydam oldu ise ne mutlu.
     Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    ...yükseliş zamanı gelince ben yine burada olacağım ve yükselişi önceden haber vereceğim..

politik ve veya konjonktürel ters bir dalgada çok kişiye zararınız olabileceğini de hesaba katıp bu kadar iddialı konuşmayın bence.

mazallah şu iddianıza inanıp, dolar 10+ ları görecek diye 8 lerden dolar alan olduysa, onlar gibi buralardan dolarını satanların da ahını almış olursunuz sonra..

Alıntı Originally Posted by bogazici77
    benim görüşüm dolar ansızın 7 üzerini görecek orada biraz oyalanıp bu seviyeleri bekleyen vatandaşlardan malı aldıktan sonra 8 üzeri burada bir süre dalgalandıktan sonra çok hızlı bir şekilde 10 ve üzerini görecek. Tahminim burada çöküşü destekleyen bir haber akışı olacak netice de vatandaş korkuyla dövize yönelecek ve vatandaşa yüklenen döviz inişe geçecek bu aşamada faizlerin çok artacağını düşünüyorum
    Son düzenleme : shorts; 08-02-2021 saat: 19:25.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    tamam oranlar yerlerde diyedir ama memlekette mevduatın %55 i dövizdeyken burada iyi kötü herhangi bir oran paylaşılmaması da ilginç.

burgan geçen ay 3,20 idi, dönüşünde 1,75.. ben geçen yanında swap de bağladım diye düzüne zar zor 2 alabildim. daha iyi oran var mı ben de merak ediyorum.
    Parayı dövizde tutanlar 2%'ye 3'e falan bakmıyorlar benim anladığım. 0% veren bir devlet bankasına atıp üstüne yatmışlar gibi duruyor. Gerçi hak da veriyorum. 45k'ya gelen faiz 50-60 dolar mı ne. Çoğu vatandaş bu para ile niyet bile çekmez.

8. Sen 7,04 ten kursun atmaya devam et 6,04 ten kalan kurşunu da atarsın orada da 8 ay yataya alır dayanmayıp bozarsın.bozarken söyle biz alıma geçelim

Sayfa 168/1009 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •