Sayfa 44/531 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı: 31,48% .... F/K Oranı : 13,29 ........ Piyasa Değ. / Defter Değ. : 1,26 ...... Özsermaye(TL) : *715.218.860 ...Sermaye(TL) : 148.867.243.........Net Kar(TL) : 71.420.460....... Dönem:** 2020-9
    Prkme.

İstediğin kadar baskıla. Su , yolunu bulup ilerler. Durduramazsınız.
    Yukarıdaki yazdığım , temel verileri herkez biliyor.
    Son düzenleme : By Akıl; 08-02-2021 saat: 17:31.

2. Kafein hayatımın güzeli terk etmem dedin kömür süratlı hatunu görünce 5 dk dayanamadım şimdi ağla gözlerim ağla 😁😁😁
    Bu arada Bilo sopayı bastı tarlaya girip elma çalıp yemek isteyen gençlere korkarım evden otomatik alıp getirmesin millet Bilo yu beyefendi dir öyle işler yapmaz desede yapar Bilo beyefendi dayakcidir.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kafein hayatımın güzeli terk etmem dedin kömür süratlı hatunu görünce 5 dk dayanamadım şimdi ağla gözlerim ağla ������
    Bu arada Bilo sopayı bastı tarlaya girip elma çalıp yemek isteyen gençlere korkarım evden otomatik alıp getirmesin millet Bilo yu beyefendi dir öyle işler yapmaz desede yapar Bilo beyefendi dayakcidir.
    o kömür suratlı değil kömür gözlüm .

4. Maden bulduk diye sevinirken , bir kamyon dayak yedik.
    5,99 dan kapattırıp , umutları kırma peşinde oldular.
    Bir müddet böyle gidebilir.
    Acil , Reddit kararlılığı gerekir.
    Hisseyi , biz yüklü alım yaptık diye düşürdüklerini düşünüyorum.
    Bunlar , mal kaptırdıkları zaman , hep böyle yaparlar.
    Hatek te de bunu yaşadım.
    Merak etmeyin , filmin sonu çok mutlu bitiyor.
    Bir müddet daha sopa atıp , bizi kovmaya çalışacaklardır.
    Direnip , teslim olmamak gerekir.

5. Aksen 4 tl lerde sırf bu takoz kama formasyonuna bakarak almıştım nisan mayıs gibi

Meğer o zamanlar çetrefilli işleri varmış. Afrika olayları filan.
    Bir de topiginde okumuştum TRI mi diyorlardı ne demekse ben anlamam onlardan [emoji4]

Tutacaktım kararlıydım da koçari dostumun bir fener bahçe haberi sonrası prensiplerden dolayı 5.5 tl de verdim. Hatırlar koçari [emoji4]

Bu da ihlgm
    Takoz kama

Bunu vermen inşallah. Nasıl olsa bana engel olacak bir işi olmaz .

Gelir birkaç haber inşallah

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Park tekstil yada yeni adıyla Park maden elektrik :-) Bunun sahibinden başkasına hayrı yoktur, endeksle ters hareket eder, beklersin beklersin artmaz düşer satarsın tavan yapar, huylu huyundan vazgeçmez hissedekilere sabır dilerim 2001 krizinden önce arada bir alıp sattığım kağıttı 20 senedir hiç bulaşmadım bulaşmam da.

Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Aksen 4 tl lerde sırf bu takoz kama formasyonuna bakarak almıştım nisan mayıs gibi

Meğer o zamanlar çetrefilli işleri varmış. Afrika olayları filan.
    Bir de topiginde okumuştum TRI mi diyorlardı ne demekse ben anlamam onlardan [emoji4]

Tutacaktım kararlıydım da koçari dostumun bir fener bahçe haberi sonrası prensiplerden dolayı 5.5 tl de verdim. Hatırlar koçari [emoji4]

Bu da ihlgm
    Takoz kama

Bunu vermen inşallah. Nasıl olsa bana engel olacak bir işi olmaz .

Gelir birkaç haber inşallah

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fener bahçe haberi iyi haberdi abi
    yanlış mı hatırlıyorum.

Alıntı Originally Posted by maf79 Yazıyı Oku
    Park tekstil yada yeni adıyla Park maden elektrik :-) Bunun sahibinden başkasına hayrı yoktur, endeksle ters hareket eder, beklersin beklersin artmaz düşer satarsın tavan yapar, huylu huyundan vazgeçmez hissedekilere sabır dilerim 2001 krizinden önce arada bir alıp sattığım kağıttı 20 senedir hiç bulaşmadım bulaşmam da.
    o köprünün altından çok sular geçti
    şimdi kazandırma zamanı bundan emininim. hemde çok.

Sayfa 44/531 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •