Sayfa 774/996 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Cumhurbaskanının aciklamaları ile dolar 6.50 tl seviyesine kadar iner deniyor ? Bu işlerden çok da anlamıyorum ama yurt disi fonlar usd bazlı oldugu icin etkileniriz diye düşünüyorum. Böyle bir ihtimal (6.50 ye düsmesi) var mi sizce ?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Mert bey finansal bilgim muhtemelen size göre kıt
    Ben böyle bi soruyu kafamda olusturamayacagimdan yazıya da dokemezdim çünki
    Cevap 1 bilmiyorum
    Cevap 2 aklına gelebilecek her tür para birimi bu derece bi bollukta dünyada daha önce hiç var olmadıydı. Kişiler konuşsa ne konuşmasa ne

Alıntı Originally Posted by mertyc79 Yazıyı Oku
    Cumhurbaskanının aciklamaları ile dolar 6.50 tl seviyesine kadar iner deniyor ? Bu işlerden çok da anlamıyorum ama yurt disi fonlar usd bazlı oldugu icin etkileniriz diye düşünüyorum. Böyle bir ihtimal (6.50 ye düsmesi) var mi sizce ?

Şimdi damat 6.85 den 130 milyar dolar sattı.Nerdeyse 9 ay falan oldu ,bu paraları alıp gidenler 6.85 den bize geri verirler mi.E bu iyi saatte olsunlar doları o seviyeden bize vermezse kalıyor iş bizlere.E biz de stop loss falan sevmeyen bir milletiz.O satmıyacak bu satmayacak talep de maşallah çok ,ne yapsak dolar lazım ,nasıl olacak bu matematik,emin olun ben şundan eminim çözümü ne ağbal biliyor ne reis onlar da du bakali ne olacak modundalar.Şu son apaçiler talanı bitirene kadar söz verilmiş bekleniyor, sonrası allaha emanet.

Son talan için 8.5 dan 7 ye çakıldı.Yeni talan için 6.50 sözü vermeye kimsenin gücü yetmez.Bizim millet 6.5 kuru görürse ne ev bırakır ne araba komple satar dolara geçer.Hani fıkra vardır,yarın kıyamet kopacak denmiş,alman hemen koşmaya başlamış,hayrola demişler evde çoluk çocuk var son gün elbet onlarla,fransız koşmaya başlamış,hayrola demişler yahu sevgilimin yanına gitmem lazım son gün elbet onla,bir bakmışlar türk de koşuyor ,hayrola demişler,yahu benim hemen döviz bürosuna gitmem lazım, madem yarın kıyamet kopacak dolar almak lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Mert bey finansal bilgim muhtemelen size göre kıt
    Ben böyle bi soruyu kafamda olusturamayacagimdan yazıya da dokemezdim çünki
    Cevap 1 bilmiyorum
    Cevap 2 aklına gelebilecek her tür para birimi bu derece bi bollukta dünyada daha önce hiç var olmadıydı. Kişiler konuşsa ne konuşmasa ne
    Benim de bilgim yok. Ama söylentiler bizlerin kişisel yatirım kararı vermesinde etkili oluyor. Maalesef kulak asmayan millet değiliz [emoji19]
    Yurt dısı don alinca dolar da almis oluyorsunuz, x oraninda dolar kurunun artis veya azalisini baz aliyor. Ciddi düsüslerde de zarar yaziyorsunuz. Bu yüzden merak edip sormak istedim.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi damat 6.85 den 130 milyar dolar sattı.Nerdeyse 9 ay falan oldu ,bu paraları alıp gidenler 6.85 den bize geri verirler mi.E bu iyi saatte olsunlar doları o seviyeden bize vermezse kalıyor iş bizlere.E biz de stop loss falan sevmeyen bir milletiz.O satmıyacak bu satmayacak talep de maşallah çok ,ne yapsak dolar lazım ,nasıl olacak bu matematik,emin olun ben şundan eminim çözümü ne ağbal biliyor ne reis onlar da du bakali ne olacak modundalar.Şu son apaçiler talanı bitirene kadar söz verilmiş bekleniyor, sonrası allaha emanet.
    Çok detaylı bilgi verdiniz. Teşekkürler. Fakat, söylemler her zaman oluyor. İnsanları da yanıltıyor çoğu zaman.

Valla ben hesaplarım ne olmuş bir aydır hiç bakmıyorum,önemi yok ,dolar 8.5 gram altın 540 olmuş satmamışım da şimdi mi satacağım,yarın misal gram 700 lira olsa satarmıyım,kendimi yokluyorum,emin olun satmam,e o zaman ne demeye hesaba bakacağım,bekliyelim bir beş sene o zaman bir bilanço analizi yaparız ,daha çok erken,türbülans yeni başlıyor,ilk raund geçen yıl martdaydı,daha bir ton raund var en güvenli liman gene altın,dolar ,gümüş bence.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Perşembu bilim kurulu var. Konu bu olsa cuma açıklanmaz mı ?
    Valla ciddimisiniz, Reyis bilim kuruluna göre karar verecek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 774/996 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •