Sayfa 16/1044 İlkİlk ... 6141516171826661165161016 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

XU100 günlük grafik...

Eğer aynı kalıba devam edecekse yarın veya ertesi gün alttaki kesikli çizgiye temas etmesini bekliyorum...

Yarın için 1.513, ertesi gün 1.521 seviyeleri muhtemeldir. Sonrasında azar azar yükseliş beklenebilir...

Buraya kadar tutarsa ilerisi de netleşmiş olur...

Bu durumda 1.590 'lı seviyelerden yeniden bir düşüş olması gerekir. Muhtemelen 1.520 seviyesi tekrar görülecektir. Sonrasında ise yeni bir ralli bizi bekliyor olacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bu da meraklısına gelecek senaryosu...

Olur olmaz bir şey diyemem ama şu an için var olan bir kalıp var ve bu kalıp bu şekilde ilerliyor...

Zaman bize en doğrusunu gösterecektir...

3. Selam Sayın T/A ve tüm arkadaşlara üstadım bu gedza hep böyle sinir bozan bir hissemidir.Gerçi bende sıkıntı yok ama fazla naz aşık usandırır. Gerçi ben teknik falan bilmediğimden söylüyorum. Kalın sağlıcakla iyi akşamlar. Tabikide Y.T.D al sat tut hiç değildir.

Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Selam Sayın T/A ve tüm arkadaşlara üstadım bu gedza hep böyle sinir bozan bir hissemidir.Gerçi bende sıkıntı yok ama fazla naz aşık usandırır. Gerçi ben teknik falan bilmediğimden söylüyorum. Kalın sağlıcakla iyi akşamlar. Tabikide Y.T.D al sat tut hiç değildir.
    GEDZA zor hissedir. Hep böyle değildir. Yakında canlanır...

Speği aşağı indirmiyor ama yukarı da kaldırmıyor. Sanırım mal almaya çalışıyor. Satan olmayınca da iş uzadıkça uzuyor...

GEDZA taşıyacaksanız fazla bakmayın. Kendinize göre hedefi koyun ve oraya geldiğinde gerekeni yapın...

Benim gibi satmayı düşünmüyorsanız, bakmanıza da gerek yok...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    GEDZA zor hissedir. Hep böyle değildir. Yakında canlanır...

Speği aşağı indirmiyor ama yukarı da kaldırmıyor. Sanırım mal almaya çalışıyor. Satan olmayınca da iş uzadıkça uzuyor...

GEDZA taşıyacaksanız fazla bakmayın. Kendinize göre hedefi koyun ve oraya geldiğinde gerekeni yapın...

Benim gibi satmayı düşünmüyorsanız, bakmanıza da gerek yok...
    Üstadım size çok teşekkür ederim. Emeğinize yüreğinize sağlık. Çok güzel bilgiler veriyorsunuz.Allah razı olsun. Kalın sağlıcakla

GEDZA 'yı en basit şekli ile takip etmek için aşağıdaki grafiği kullanabiliriz...

Çok detaya gerek yok...

Eğer trendi aşağı kırmazsa ki bu aynı zamanda ortalamayla da aynı seviyeye denk geliyor, önce yavaş, sonra hızlanarak yukarı yönelecektir...

Bollinger iyice daralmaya başladı bile...

Eğer trendi aşağı kırarsa çok şey değişir. O zaman farklı bir durum var demektir...!

Trade edenler bu durumda satış düşünebilir.

Yatırım için bekleyenler için sıkıntı olacağını sanmam, nasıl olsa toparlayacaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    hayırlı günler

tükkan kapalı hayırdır cenazemi var
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Uyuya kalmışım... 🥱

Sayfa 16/1044 İlkİlk ... 6141516171826661165161016 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •