Sayfa 438/556 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. yılbaşından beri info da islem yapiyorum tamamen ki bu güne kadar 5000tl ye yakın komisyonda ben ödemişim ve düşük komisyon işlem hacimlerini de tetikliyor. biri prostektif fk hesapladınız mi demiş arkadaşlardan acikcasi sıradaki iki bilançonun 6m ve 7m oluşu 14.75 olan fk yi hızla tek haneye hatta 8 seviyelerine çekecektir 7.20 fiyata göre. bu sebeple 6 ay sonra info 09.08.2021 de 2.ceyrek geldiğinde 7.20 ye mal bulabilirseniz bana da alin :-) ama yine de yatirim tavsiyesi değildir.

2. Valla bu bilançoyu normalize etmeye çalışmayın; açık net kötü bilanço; tarihte görülmemiş bir yatırımcı akını döneminde parayı mahfiye, armağan çağlayana, Twitter fenolarına ve elektriğe gömmüşler.

Adamlar 2020 de 48 mio net kar yapmış ama 60 mio üzeri genel yönetim gideri yazmış. Gelde bu bilançoya güven, gelde bu şirkete inan...

Sanki maden işletiyor; harcadığı personel giderine bakın Allah aşkına!!! Kim bu personeller aloo...

Kimin eli kimin cebinde belli değil; hedef girişime payını satıyor hanımefendi aaa hedefinde sahibi kendisi, aman tanrım bunu bilen tahta sahibi devir gerçekleşene kadar basıyorda basıyor tahtaya.. yoksa tahtacıda mı kendisi..

Yıllardır bu piyasadayız bundan başka şirketlerimde mevcut(Bu gün paylarımı sattım) ama bu kadar olmaz!!

Satıp ortaklıktan çıkmamama rağmen sinirim geçmiyor arkadaş...!!

Yağmur yağarken bile kabını dolduramamış, yada kabı boş gösteriyor.

Yazıkk.

Saygılar selamlar.

3. Birileri satacak birileri alacak ki piyasa oluşacak. Herkese saygımız var herkese bol kazançlar, bu bilanço bana göre on numara beğenmeyen satsın onun malını da alırız nasipse.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. yarın sabah 7 tl altına sarkarsa gerekirse tek hisse info olurum. ekranı ağustostaki bilançoya kadar kapatırım.

5. Ortaklar Bürüt kar ve Genel Yönetim Giderleri bakımından sektörden OSMEN ile İNFOyu karşılaştırdım.
    Bu sonuçlara göre OSMEN İNFOdan hem çeyreklik hem de yıllık oran olarak daha fazla GYG yazmıştır. Kâr beklentimiz haliyle daha yüksekti gider kalemlerinin bu kadar yüksek olacağını tahmin etmemiştik. Sektörden denk bir şirketle bürüt kar-gider karşılaştırması yapmak mantıklıdır diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Valla bu bilançoyu normalize etmeye çalışmayın; açık net kötü bilanço; tarihte görülmemiş bir yatırımcı akını döneminde parayı mahfiye, armağan çağlayana, Twitter fenolarına ve elektriğe gömmüşler.

Adamlar 2020 de 48 mio net kar yapmış ama 60 mio üzeri genel yönetim gideri yazmış. Gelde bu bilançoya güven, gelde bu şirkete inan...

Sanki maden işletiyor; harcadığı personel giderine bakın Allah aşkına!!! Kim bu personeller aloo...

Kimin eli kimin cebinde belli değil; hedef girişime payını satıyor hanımefendi aaa hedefinde sahibi kendisi, aman tanrım bunu bilen tahta sahibi devir gerçekleşene kadar basıyorda basıyor tahtaya.. yoksa tahtacıda mı kendisi..

Yıllardır bu piyasadayız bundan başka şirketlerimde mevcut(Bu gün paylarımı sattım) ama bu kadar olmaz!!

Satıp ortaklıktan çıkmamama rağmen sinirim geçmiyor arkadaş...!!

Yağmur yağarken bile kabını dolduramamış, yada kabı boş gösteriyor.

Yazıkk.

Saygılar selamlar.
    Hocam selam , 3-4 milyon TL kar düşük geldi diyemi bu kadar sinirleniyorsun , bu şirketlerin üretim hammaddesi personel gideri , ayrıca bu personeller asgari ücretle çalıştırabileceğin personel değil ,sadece bu çeyrek 34 kişi alınmış bunlar altyapı büyüyorki alınıyor , benimde beklentim 23-24 tü kar olarak ama yılsonu prim vb olayı göz ardı etmiştim , paralel bir sonuç geldi bende çok kızmıştım görünce detaylı bakınca bence çok iyi bir bilanço , mesela geçen çeyreğe göre halka arz geliri düşük bu çeyrek , sadece bunu dikkate alsan bile kar yüksek , bu şirket bu yıl 2019 a göre şube sayısı 2 kat arttı , bu şubeleri efectiv hale getirmesi için temsil giderinin artması kadar nornal ne olabilir , aynı şekilde ısınma ve elektrik gideri , son çeyrekte evet prim vb personel gideri 4-5 milyon fazla geldi normalde 1 milyon TL artış olmalıydı düz hesap 34 kişi için gerisi prim vb dir takılmayın buna , şirketin operasyon tarafı çok iyi , komisyon , faiz vb ,

7. Aşırı heyecanlı arkadaşlar var. Diger aracı kurumlar da bilancoda sobadan yemeğe, s.içi ulaşıma kadar detaylı gider kalemi açsa belki çok daha fazla degerler gorecektik. Gereğinden fazla şeffaf olmak da spekülasyona yol açıyor. Neredeyse çaya kahveye atılan şeker gideri bile koyacaklarmış bilançoya.

8. https://twitter.com/hilmibozdag_/sta...766859784?s=21

Twit serisinde yazdım sektörde işmen hariç diğer tüm şirketlerde brüt karın en az %40’ı genel yönetim giderine gidiyor. İnfo’ya has bir durum değil. Bir sektör gerçeği.

Brüt kar arttıkça genel yönetim gideri de artıyor. Zira personele ödenen prim de artıyor.

İşmen’in diğerlerinden farkı adamlarda gelir çok çeşitli.
    Varant, tahvil, eurobond...
    Komisyon geliri adamların cirosunun sadece %30’u.
    Ama infoda cironun neredeyse tamamı...
    Veya diğerlerinde.
    E tüm gelirin komisyon geliri olursa şubesinden personeline ödediğin prim/komisyon da artacaktır. Bundan doğal bir durum yok.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Sayfa 438/556 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •