Sayfa 114/1002 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Viop-XXXI

Cumhurbaşkanı konuşuyor.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    uzunca şeyler yazdım sonra vazgeçtim sildim, azılı boğalar bir şey yazar tartışma konusu olmasın dedim, Allah var Cumhurbaşkanını çoğu konuda desteklerim ama yanlışına da yanlış demesini de bilirim. şuanda ekonomide yaşananlar halka anlatılmalıdır, borsayı olmaması gereken yere getirterek haberlerde borsa rekor kırıyor haberleri ile yalanlarla ekonomi çok iyi demeyle bu iş gitmez.

gerçekleri anlatırsın ve öz eleştirini yaparsın ve nasıl düzeleceğini halka açıkça anlatırsın sonrası halka bırakılır. bir şeyi ne kadar çok sıkarsan patlaması da o denli büyük olur.. borsanın durumu da şuan o şekildedir. şimdi kalkıp birileri bankalar çok ucuz falan demeye kalkmasın, önce saçılan o paraların ne kadarı batık durumda gerçekleri bir görelim. öyle kredi ödemelerini öteleyerek de bunlar saklanamaz, zamanı gelince nasılsa ortaya çıkacak her şey
    BENDE son mesajdan sonra yazmayacaktım .!! neyse tek kelime ile senin konunun özetini yapıyor zaten..KANDIRILDIM.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Yalnız bu müjde olayı eski müjdeler gibi olmayacak bunu da unutmayın...

Eski müjde öncesinde çok manipülasyon yapıldı, akabinde malum sert hareketler oldu...

Bu sefer müjde ayağına yukarı götürülmedi...

Normal korelasyonda piyasa devam ediyor...

Ha müjdeden hemen önce hemen sonra mutlaka bir çalkalayacaktır pala...

Ama siz siz olan ana poz yönünüz hangi yöneyse ordan şaşmayın...

Ben mesela yönün kesinlikle yukarı olduğunu düşünüyorum, ve hiçbir güç bunu değiştiremez...

Siz bakmayın benim endeks şort yaptığıma...

Onları hem scalp amaçlı hem de elimdeki yüklü long pozisyonları sigortalatmak için taşıyorum...

En ufak terslikte stoplarım...
    belki müjde ekonomiyi ilgilendirmiyodur ya da borsayı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

hey yavrum hey... bunlar adama iki tahta ile bir ekmek ettirirlermi hiç. adamı kıçından terletirler neyse ben en son gördüğüme göre ilk etapta GARAN 10.20 direnç ama piyasanın burnunu yere sürtmeden kolayca basıp gitmez tabiki...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. Her gün her an pozisyonda olmak gerekmiyor. Bugün şu ana kadar trade yapmaya uygun değildi benim açımdan, gerisine bakacağız.

dinlerken uykum geldi. kendisi bile inanmamış müjdeye.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    dinlerken uykum geldi. kendisi bile inanmamış müjdeye.
    Neymiş müjde?

8. bay kemale geldi....yıne
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 114/1002 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •