Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Sağlık Bakanı : Dün ve bu sabah Türkiye’ye aşı geldi , bunu ilk kez buradan açıklıyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Koca: Mutasyonlu virüsün görüldüğü il sayısı 33'e kadar çıktı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : Bazı illerimizde vaka sayılarının düşük olduğunu biliyoruz , bilim kurulumuz bir esas belirleyecek buna göre il ve ilçe bazında kararlar alınabilecek

4. Son düzenleme : british; 10-02-2021 saat: 20:56.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Guzellik işi ne oldu yahu...ben mi kacirdim
    Uzay programi miydi guzellik [emoji848]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Fed/Powell: Güçlü istihdam piyasasına yanıt olarak tek başına para politikasını sıkılaştırmayacağız

Fed/Powell: İstihdam hedefini yakalamak için elemizden gelen her şeyi yapmaya güçlü şekilde bağlıyız

Fed/Powell: Güçlü bir istihdam piyasasından çok uzaktayız

Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •