Sayfa 56/531 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Şirketimizin konsolide finansal tablolarında "Yatırım Amaçlı Gayrimenkul" grubu altında yer alan arsa ve binalar ise TFRS hükümleri doğrultusunda geçmişte olduğu gibi her yıl düzenli olarak değerlemeye tabi tutulmakta olup, yatırım amaçlı gayrimenkullerimizin [B]31 Aralık 2020 tarihi itibariyle tespit edilen gerçeğe uygun değerleri de 2020 yıllık finansal tablolarımızla birlikte kamuya açıklanacaktır.
    Son düzenleme : koçari; 11-02-2021 saat: 02:21.

Şirketimiz ve bağlı ortaklığının 01.01.2020-31.12.2020 hesap dönemine ait yıllık konsolide finansal tablolarının, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporunun ve Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun 10 Mart 2021 Çarşamba günü kamuya duyurulması planlanmaktadır.
    Bu çerçevede, Şirketimizin Bilgilendirme Politikası doğrultusunda, Şirketimizin 2020 yıllık finansal sonuçları/durumu hakkında sadece Şirketimizce geçmişte kamuya açıklanmış bilgilerle kısıtlı olarak görüş bildirilen ve yılsonu finansal raporlarının kamuya açıklanmasından dört hafta önce uygulanmaya başlayan "sessiz dönem" uygulaması başlamıştır.

kapa haber gönderirken böyle cümle mi kurulur?
    sanki kahvede okey masasında dedikodu yapıyorlar. AMA ENTERESAN. ÜSTELİK TIRNAK İÇİNE ALMIŞLAR.
    Son düzenleme : koçari; 11-02-2021 saat: 02:41.

cıh cıh cıh.

görünen o ki hayatımın en büyük yanlış tercihlerimden birisini yaptım
    kfein.
    Son düzenleme : koçari; 11-02-2021 saat: 11:08.

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Şirketimizin konsolide finansal tablolarında "Yatırım Amaçlı Gayrimenkul" grubu altında yer alan arsa ve binalar ise TFRS hükümleri doğrultusunda geçmişte olduğu gibi her yıl düzenli olarak değerlemeye tabi tutulmakta olup, yatırım amaçlı gayrimenkullerimizin [B]31 Aralık 2020 tarihi itibariyle tespit edilen gerçeğe uygun değerleri de 2020 yıllık finansal tablolarımızla birlikte kamuya açıklanacaktır.
    Her yıl bu değerleme yapılıyorsa 1 yıl için ne kadar fark edebilir, bilmiyorum ama Ilgın daki kömür sahaları ve rezervleri 2020 yılı içinde bulunmamışsa bu kayda değer bir fark olabilir mi, detay bilmiyorum meraktan sordum...

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

aksa bilançoda şaşırtacak gibi hareketler öyle diyor.

Alıntı Originally Posted by kuzey Yazıyı Oku
    Her yıl bu değerleme yapılıyorsa 1 yıl için ne kadar fark edebilir, bilmiyorum ama Ilgın daki kömür sahaları ve rezervleri 2020 yılı içinde bulunmamışsa bu kayda değer bir fark olabilir mi, detay bilmiyorum meraktan sordum...

?????????????????????**

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    ?????????????????????**
    Yeniden değerlemeyle alakalı sormuştum Sn.koçari, 1 yılda bu değerlemede büyük bir fark ortaya çıkabilir mi mealinde, açıklamadan ben pek emin olamadım...

Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

Sayfa 56/531 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •