Sayfa 153/1002 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    SASA daki alım bilanço hareketi değil artık, bildiğin halen alım yapıyor adamlar...

VİOP bacağıyla da birleştirince kafada birşeyler canlanıyor...

Bakalım gelecek olan haber ne olacak...

Gelince yazarım...
    Sasa 6 ay sonrasını satın alıyor ,
    yabancı geçtiğimiz haftalarda satış yaptı tahta dökülenleri toplaya toplaya gidiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dostum bu iş temettü ile, %10-20 bedelsiz ile açıklanacak gibi değil...

Kağıt %5 primlendi bile, hem de güçlü alıcılı bir şekilde...

Belirttiğim gibi bir haber bekleniyor, hatta haberi alan almış bile içerden, onu satın alıyorlar şu an...

Biz ise bön bön bakmakla meşgulüz...
    yo yo yo...katılmıyorum bedelsiz hareketi evveli graflara bakınız..!!! şimdi grafiğe boğmayayım burayı BULUT BEY İYİ BİLİR kendin de de vardı..!!

3. vadeli de long yönlü sizi batırmyacak tek kağıt sasadır.!!ama shortu hüsrandır bilesiniz.. pegasusta öyle aman dikkat edin.!!özellikle uzak vadelerine

global menkulun viop piyasa işleyisi ve temel kavramlar eğitimi bugün saat 14:00 da bakalım katılabilirsem ....piyasa sakin durursa....var mı katılmak isteyen....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    vadeli de long yönlü sizi batırmyacak tek kağıt sasadır.!!ama shortu hüsrandır bilesiniz.. pegasusta öyle aman dikkat edin.!!özellikle uzak vadelerine
    pegasus deme bana 16 tl den spotta satmıştım....sonrası füze....ne kadar beklemiştim.....

GARAN_ 10.02 destek yapmış gözüküyor. kırılırsa süzülme devam edecek ve ilk durak 9.97
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    vadeli de long yönlü sizi batırmyacak tek kağıt sasadır.!!ama shortu hüsrandır bilesiniz.. pegasusta öyle aman dikkat edin.!!özellikle uzak vadelerine
    Daha önce de seninle konuşmuştuk sasa’yı...
    Müthiş kağıt ama beni düşündüren sadece şu teşvikler kalkınca karlılık ne alemde olacak...
    Bu yüzden hiç bulaşmadım...

8. Ben olsa garan da mal alanları önce bi 10 12 kuruş daldırarak stoplatır..
    artından çok şiddetli bi 20 kademe yukar çizerim..
    Sabahtan beri mal topladığım birkaç joker hisseye de gelene geçene dağıtırım..akşama el ele baş başa kafalarda soru işaretleri bırakmış olarak kalakalırlar..

Elvan ın müsiad ve tüsiad toplantıları var..
    Burada fiyat istikrarı nın ne kadar olumlu olduğu falan evelenir gevelenir se yabancı!! istikrar var diye gelir mi ülkeye..?

Sayfa 153/1002 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •