Sayfa 162/1002 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Malesef dostum, çok zorladı EREGL, ana pozisyon maliyetine, trade ler karla kapandı sadece...

Gavur böyle oluk oluk mal çıkarken pozisyonda rahat edemedim, hoş satışlar karşılanıyor, bakalım nereye kadar böyle gidecek...
    Yabancının yoğun sattığı fakat satışların karşılandığı tahtalarda bir teorim var. Malı toplayanların kağıdı şişireceklerini, birilerinin zengin edileceğini düşünüyorum. 30 endeksde bu tarz kağıtlar var. Enteresan şekilde yabancı satışlarının çatır çatır karşılandığı...

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    benim aklıma iktidarın el değiştirmesinden sonra yandaş zenginlerin satışıyla borsanın çok düşük fiyatlara geleceği senaryosu sürekli geliyor. borsanın bu kadar yüksek seviyelere gelmesini anlayamıyorum. belki de satış için marj yaratıyorlardır.

ytd.

Borsada büyük vurgunlar var...gerek patronlar, gerekse patronla işmbirliği içinde olan yavru spekler...eğer iktidarın değişeceği kokusu alınırsa, 100 e katlanmış senetlerin 10 da birine düştüğünü görebiliriz...çok insan batacak maalesef.

Bugün 300 civarı hissenin, bist30 dışında kalan 270 inin...200 tanesinde, patronsun bizzat içinde olduğu, ya sa göz yumduğu manipülasyon var diyebilirim.,,gübresi, sasası vs.

Bizzat patronunu tanıdığım çöp hissenin birinde, patron bizzat oynuyor, hedef şu diyor...10 katlık bir hedef, şu anda 5. Katta, bir kat daha gitse hedefe gelecek...böyle böyle ne hikayeler.

Bu şekilde irili ufaklı 5-10 bin zengin var kağıt üzerinde...operasyon biterken geride 100 binlerce mağdur oluşacak doğal olarak.

Şu son 2-3 yılda yaşananlar araştırılınca neler neler çıkacak ortaya..yeter ki, iktidar ve onun atadığı bürokratlar değişsin...göz yumulan çok manipülasyon var.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Borsada büyük vurgunlar var...gerek patronlar, gerekse patronla işmbirliği içinde olan yavru spekler...eğer iktidarın değişeceği kokusu alınırsa, 100 e katlanmış senetlerin 10 da birine düştüğünü görebiliriz...çok insan batacak maalesef.

Bugün 300 civarı hissenin, bist30 dışında kalan 270 inin...200 tanesinde, patronsun bizzat içinde olduğu, ya sa göz yumduğu manipülasyon var diyebilirim.,,gübresi, sasası vs.

Bizzat patronunu tanıdığım çöp hissenin birinde, patron bizzat oynuyor, hedef şu diyor...10 katlık bir hedef, şu anda 5. Katta, bir kat daha gitse hedefe gelecek...böyle böyle ne hikayeler.

Bu şekilde irili ufaklı 5-10 bin zengin var kağıt üzerinde...operasyon biterken geride 100 binlerce mağdur oluşacak doğal olarak.

Şu son 2-3 yılda yaşananlar araştırılınca neler neler çıkacak ortaya..yeter ki, iktidar ve onun atadığı bürokratlar değişsin...göz yumulan çok manipülasyon var.
    Bunlara ilave olarak SPK müfettişlerine giden hediyeleri de unutmamak lazım. Yani demem o ki o araştırmalardan bir şey çıkmaz.

4. Bimas ve garan tatsız duruyor epey. Elim hiç gitmiyor ne longa ne shorta bu yuzden. Tcell de çok istekli değil gibi

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Doğru şeyleri baştan sona yazarsak insanlarda yanlış anlamaz.
    Senin sensör bayın bu işleri burada yapmaya çok uğraştıda.
    En son diğer nıkı ile kendisine teşekkür ederken yakalanıp GİTTİ .
    Haklısın abi,
    ne yaptın son durum ne, dün aldığın garanı akıbeti nedir sattın mı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by kose Yazıyı Oku
    Bunlara ilave olarak SPK müfettişlerine giden hediyeleri de unutmamak lazım. Yani demem o ki o araştırmalardan bir şey çıkmaz.
    İktidar değişince, SPK dakiler de değişir..bir ara, bazı eleştirilerime spk yı da ekliyordum..sonra dedim ki, zaten baş aktör bunlar, niye ekliyorsun...bir kaç tane kadrolu eleman var, yıllık komisyon gibi ceza yazarlar..alan razı veren razı, oyun devam...%99 a hiç bir şey yapmıyorlar tabii ki.

Mahkemelerde çok sürünür şu anki yönetim iktidar değişirse.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Yabancının yoğun sattığı fakat satışların karşılandığı tahtalarda bir teorim var. Malı toplayanların kağıdı şişireceklerini, birilerinin zengin edileceğini düşünüyorum. 30 endeksde bu tarz kağıtlar var. Enteresan şekilde yabancı satışlarının çatır çatır karşılandığı...

Ben buna DOHOL ve TSKB de şahit oldum...

DOHOL 2.40 - 2.60 bandında yabancının bütün satışları kuvvetlice karşılandığında, daha altından cem okullu çıkmadan aylar önce tahtada büyük bir oyuncunun var olduğunu burada belirtmiştim...

Bu iki tahta sayılır mı bilmem çünkü her iki tahtada da cem okullu tek başına sürükledi yukarı...

KRDMD, EREGL tahtalarında ise, yabancı kurumsallar ile bizim bes fonlarının tam bir koordinasyonu söz konusuydu şimdiye kadar, iki tahtayı da diplerden buraya kadar bunlar getirdi...

İşte EREGL de bu koordinasyon yaklaşık bir aydır bozuldu, KRDMD ise aynen devam ediyor...

Zaten EREGL, KRDMD arasında uyumsuzluk olduğu fiyatlardan da anlaşılıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haklısın abi,
    ne yaptın son durum ne, dün aldığın garanı akıbeti nedir sattın mı
    gönül gönüleymiş bozkurt agbey ben soracaktım benden erken davrandın

Sayfa 162/1002 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz