hobaaaaa açığa satış geliyor şükürler olsun, 50 endeksi de olsa bu da bir şey, şimdi görelim bakalım o hisseleri neler olacak???
hobaaaaa açığa satış geliyor şükürler olsun, 50 endeksi de olsa bu da bir şey, şimdi görelim bakalım o hisseleri neler olacak???
HEKTAŞ,,SASA,KARSAN
BUNLAR yeni gelen ve açığa uygun hisseler..yarın bunları merak ediyorum..fiyatları son zamanlarda çok hızlı yükselmişti.
bakalım 100 kaplan mı 10 kağıttan kaplan mı...göreceğiz...
Yükselince sahte, düşünce gerçek...
Sahte yükselişlerde açılan longlar kar yazmıyor mu, açılan şortlar zarar yazmıyor mu ???
BİS100 nerdeyse 80 bin dibinden double yaptı, 80 bin puandır aynı muhabbet...
Ekonomi kötü, rezerv yok, falan-filan, sonu ise yine hüsran yine hüsran...
Yükseliş trendindeyiz anlayın artık ya HU...
Bu trend elbet bir gün bir şekilde bitecek, ama yakın bir gelecekte değil...
O gün geldiğinde herkesten önce ben size söylerim...
çöküş dediğim yok, ama satış dalgası tekrar gelecek, short pozdayım ve bunu istemem de veya dile getirmem de en büyük hakkımdır, nasıl ki yukarı çıkarken bazıları günde 10 mesaj atıp yok o sistem yukarı bu sistem yukarı diyorsa ve ben kimseye bir şey demiyorsam, kimsenin de bana bir şey dememesi gerekir, benim kimsenin aklını çelecek halim yok, kendimce bir şey görmüşümdür veya düşünmüşümdür ve pozu almışımdır, bunda da bir sorun olmaması gerekir, batarsam ben batarım, benim dememle poz alan varsa ve ben deliysem eğer o kişi zır delidir, borsada viop da başkasının aklı ile iş mi yapılır
.
.
Minimum 8 e çıkarız bence. Yol çok çok uzun olabilir.
.
.
2014 de 10 olduğunu unutmayalım.
.
Şimdi kaç ? ..3.75
.
.
Sonra vay efendim neden çıkıyor, çok yükseldi, balon oldu filan..
.
.
Tepe zaten 41..Ekrana girmiyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Açığa satışın X50 ye uzanması longörler için iyi olmuş...X30 dakiler oraya gider belki...![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Burayı okuyup da etkilenen insanlar var, endeks çökecek derken de uçacak derken de bunları bir temele veya tekniğe dayandırmak önemli bence, yorumlarımdan kime ne demek doğru olmaz
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri