Sayfa 208/1002 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Corona’ya Karşı Astım İlacı ve Çifte Maske Tavsiyesi

Astım ilaçları hastalığı sınırlıyor

Oxford Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, astım hastalığında yaygın olarak kullanılan bir ilacın semptomların ortaya çıkmasından sonraki yedi gün içinde uygulanması halinde, COVID-19 hastalarının hastaneye yatma ihtiyacını ve iyileşme süresini azalttığı sonucuna ulaştı.

146 hastayı içeren 28 günlük çalışmaya göre, söz konusu tedavi yoğun bakım, acil servis ziyaretleri veya hastaneye yatma riskini normal bakıma kıyasla yüzde 90 azaltıyor. Evde budesonid ile tedavi edilen hastalarda ateşin daha hızlı düştüğü ve daha az inatçı semptomlar görüldüğü belirlendi.

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) uzmanları tarafından yapılan araştırmalara göre, çift maske kullanılması ve maskenin yüze tam oturduğundan emin olunması, kişinin Corona virüsüne maruz kalma olasılığını önemli ölçüde azaltıyor.

Laboratuvar testleri, üç katlı tıbbi maskenin üzerine kumaş maske takılmasının ve tıbbi maskenin takma halkalarına, yüze sıkıca oturacak şekilde düğüm atılmasının, virüs taşıyan hava damlacıklarıyla enfekte olma riskini yüzde 90’dan fazla azaltmaya yardımcı olduğunu sonucunu ortaya koydu.

https://www.amerikaninsesi.com/a/cor...-/5774768.html

2. eksi gap olabilir bunun için son dk ya kadar alması icap eder

yada ne bileyim ben

3. Ayular 1635 üstüne salmadı ama fena kapışma var bakalım tekrar deneyecek mi?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ısctr alımlar da güzel ....

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ayular 1635 üstüne salmadı ama fena kapışma var bakalım tekrar deneyecek mi?

cuma kapanışı olduğu için 1635 üstü biraz zor bence. belki pazartesi açılışı ordan yapmayı denerler.

6. Daha 1 saat var. 1610 da kapatsa şaşırmam 1650 de... deli bu deli
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    cuma kapanışı olduğu için 1635 üstü biraz zor bence. belki pazartesi açılışı ordan yapmayı denerler.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ayular 1635 üstüne salmadı ama fena kapışma var bakalım tekrar deneyecek mi?

Açığa yasak geldi bist Ralli yaptı.
    Açığa yasak dün serbest oldu bist şelale oldu.
    denmeli aslında
    çok enteresan niye tutuyorlar ki bistti, şırıl şırıl akması lazımdı şimdiye kadar, çok tuhaf
    iyi ki bırakmışım viobu
    Hamdım Piştim Yandım

8. Esas balon olanlarda açığa satış yok ki, 20 tane kağıt geldi 3 4 tanesi bence de pahalı ama o yani hepi topu.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Açığa yasak geldi bist Ralli yaptı.
    Açığa yasak dün serbest oldu bist şelale oldu.
    denmeli aslında
    çok enteresan niye tutuyorlar ki bistti, şırıl şırıl akması lazımdı şimdiye kadar, çok tuhaf
    iyi ki bırakmışım viobu

Sayfa 208/1002 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •