Sayfa 562/900 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7194 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. twitterda ilgi azalmış.
    investingde sızlanma çoğalmış.
    forumda zaten yazan 3-5 kişi kaldık.
    çok da fazla mal kalmamıştır dışarıda heralde.
    baskı baskı nereye kadar.
    bistte 300-500 kağıdın yaptığı gibi şöyle seri tavan keyfi yaşayamayacak mıyız tahtacı

hergün %1 düş düş nereye kadar
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. eczyt zirvelerde takılıyor. biz tepeden -15 yiyeyim
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    eczyt zirvelerde takılıyor. biz tepeden -15 yiyeyim
    Boşuna brüte sokmadılar.. bak Twittercıların ilgisi kesildi.. ama hala izliyorlar belki bir 2. Brütte sokması gerekebilir patronun... niye belli grafiği bozamazsa ilgi devam eder sonuçta bu adamlar grafikten bakıyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Abiler yol haritası nasıl olacak bundan sonra..
    İmar cıktı.. İbb ve sonrası...

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Abiler yol haritası nasıl olacak bundan sonra..

Yokmu konuya vakıf bilen Arkadaş...
    Yaşasın hisse bana kaldı herkes satmış[emoji16][emoji16]

6.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Abiler yol haritası nasıl olacak bundan sonra..

hocam ben bildiğim kadarıyla yazayım. yanlışımız varsa ustalar düzeltir.

-Henüz imar çıkmadı. kartal belediyede planlar onaylandı. şimdi sıra ibb de . onlar da onaylanıp ,1 ay askı süreci sonunda itiraz olmazsa , imar çıkmış olacak ve hak sahipleri imarlı şekilde tapularına kavuşacak.

-Sonrasında imar çıktığı için arsa olarak değerleme raporu hazırlanması lazım. ( ama bunun yasal süresi nedir bilmiyorum )

-İmar çıktıktan sonra top patronda. Tabi kriz durumunun da unutulmaması lazım. Bekler mi ,arsayı veya şirketi satar mı, iyi bir ortak ile proje yapar mı ? bedelli veya bedelsiz sermayer arttırımı yapar mı ? zaman gösterecek ?

Ben hafta içi şirketi de aradım.Telefonlara bakan bayan çok bilgi vermedi açıkcası sorularıma . Cevap veriyor ama biraz üstü kapalı kaldı bence . İsterseniz siz de arayın hafta içi,kafanıza takılanları sorun.

Şirket ile beraber ben de bekle-gör mantığıyla hareket edip sabrımın taştığı yere kadar hisselerimi taşımayı düşünüyorum.
    Şirketin tek olayı bu arsa olduğu için ,senelerdir beklediği için, patronun imkanlar dahilinde en iyi şekilde kar yapma yolunu seçeceğini düşünüyorum.

Biz ne kadar sabredebiliriz, hisselerimize nasıl yansır , sermayesi düşük ,hisse sayısı az olan hisselere devam eden talep bizi daha yukarılara götürür mü ,twitter veya telegramcılar bizim hisseye uğrar mı vsvs. Hepsi soru işareti ?

Brüt bitmeden 200 üstüne atabilirsek biraz daha ilgi çeker hissemiz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım

7. vay arkadaş 4 şubat perşembe güne başlarken de 177 lerdeydik.

8. madem tek yazan ben kaldım. ben de susuyorum artık. herkes satmıştır belki de.
    8x lerde ,100 ü geçmeden bir daha yazmıcam dediğim gibi ,
    şimdi de 200 ü geçmeden bir daha yazmıcam diyorum .

sabırları zorlasa da ;

5 sene önce bu hissenin 48 tl gördüğünü,genelde 35-40 tl arası takıldığını ,
    en önemli beklentisinde sona gelindiğini, ne kağıtların nerelere geldiğini düşünüp;
    bu hikayenin x5 ile bitmeyeciğini düşünüyor, umut ediyor ve bekleyebilmek için kendimi motive etmeye çalıyorum.
    çalı arkası... iyi akşamlar

Sayfa 562/900 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •