Sayfa 611/779 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 6231 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by avarak28 Yazıyı Oku
    Netaş ın böyle bir kayıt tuttuğunu vede bu kaydın bir işe yaradığını duyan bilen varmı....Geleceği belli sermaye çarpı 2 kat zarar yersen yıllardır böyle....Bu cenabet hisseden bir cacık olmazda mecburen beklıyoruz...ytd
    Bu düşünceler ile tam 3.5 yıl krontta idim bilen bilir. Hala 2/3 kronttayım.7 lerden 70 lere geldik Şimdi kront nerede görüyoruz. Netaş sa bir gün aynısını yapacak bence. Kendim olmasa bile ailemin çoğu yoğun olarak Netaş tadır. Ne kadar baskı o kadar yükseğe çıkarıyor benim gördüğüm. Sabır. Yapabilirseniz SAT-AL ile lot arttırın.

2.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Bu düşünceler ile tam 3.5 yıl krontta idim bilen bilir. Hala 2/3 kronttayım.7 lerden 70 lere geldik Şimdi kront nerede görüyoruz. Netaş sa bir gün aynısını yapacak bence. Kendim olmasa bile ailemin çoğu yoğun olarak Netaş tadır. Ne kadar baskı o kadar yükseğe çıkarıyor benim gördüğüm. Sabır. Yapabilirseniz SAT-AL ile lot arttırın.
    Netaş yeni bir hisse değil ki... Bir ileri. Bir umut sonra güm

3. Ulannne dengesizsin be Netaş...bir ileri bir geri

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

4.  Alıntı Originally Posted by reiss6060 Yazıyı Oku
    Bu güzeldi.
    Iyi sahlandi
    Ama ins. Yine 32.30 civari kapatmazsin.
    Dun bekliyordum bu kapanışı,
    Bugun gerçekleştirdi
    Afferim Netaş sana.
    Yarin tekrar 31.80e yolculuk başlar.
    Bu hisseyi.
    33.50 uzerinden satıp
    32den almak gerekiyor.
    Bu imkanı 10larca defa vermiştir.

5. Yeter bu kadar bize korku saldığın.
    31.50 bile gördük, Şimdide 33.50 üzerini goster.
    En azindan soguk gececek haftasonunu keyifli keyifli atlatalım.
    Ytd Beklentilerimdir

6. Eskiler bu hisseyi bizden iyi biliyor...valla her cikisnda satmadik diye posman ediyor..tamm da trade tahtasiymis ama..iki gun üst üste yukri gitmez..

Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

7. dün bir miktar aldım. bazı indikatörler baş kaldırmak üzere.. 1-3 gün aralığında belli olur..( piyasaların durumu da gözetilmeli)

8.  Alıntı Originally Posted by tırtıl Yazıyı Oku
    dün bir miktar aldım. bazı indikatörler baş kaldırmak üzere.. 1-3 gün aralığında belli olur..( piyasaların durumu da gözetilmeli)
    Hayırlı olsun

Sayfa 611/779 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •