Sayfa 169/609 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 4866 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

selimhan01 Guest
     Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    bi gerçekliği olmayan sebeplerle yatırım yapılmaz
    asparagas haberlerle yok kottan çıkıyor falan
    hadi kottan çıkacak milyon lotlar çekmesi gerekir buda büyük potansiyel demek .
    Basit dediğin şeyler uzun süreçler uzun olaylar
    ben istedim demekle olmuyor bu işler
    eczacıbaşı da öyle basit bir gurup değil ..
    Yükselir düşer o ayrı konular
    hisseye dolar bazlı grafiklere bakarsanız dolar bazında da
    kaybettirmemiş
    gurup gayet adaletli yönetmiş zamanı ..
    şimdi beklentiler ve holdingin elindeki maden şirketi ilgimi çekti
    baktım yeni çok büyük bir oluşum
    akabinde ecılc inanılmaz bir gyo olur dedim sonra holdingin ecılıc gerçek pd dd sini ileriye dönük hesap yaptım
    ve 2 aydır pozisyon açıyorum
    yine söylüyorum düşer yükselir ayrı konu
    ben tüccarım ucuz bulursam alırım ticaret işte ..
     Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    buradaki son yazım olsun
    cümleten bol bereketli kazançlar ..
    asparagas değil
    bu fiyatta kalmasının tek nedeni patron eğer bu işleri biliyorsan anlarsın
    bunun arkasından bir durum olmayacaksa ne yatırım yükselirdi nede ilaç sabit kalırdı aralarındaki paritenin açılması sence normal mi...
    Daha önceden tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyeyim bu adam dümen çeviriyor ..
    Tek tesellim birleşme olsa bile ilacın düşük kalması bizim için bir Amortisman olacak olması...

2.  Alıntı Originally Posted by selimhan01 Yazıyı Oku
    asparagas değil
    bu fiyatta kalmasının tek nedeni patron eğer bu işleri biliyorsan anlarsın
    bunun arkasından bir durum olmayacaksa ne yatırım yükselirdi nede ilaç sabit kalırdı aralarındaki paritenin açılması sence normal mi...
    Daha önceden tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyeyim bu adam dümen çeviriyor ..
    Tek tesellim birleşme olsa bile ilacın düşük kalması bizim için bir Amortisman olacak olması...
    23 sene oldu hocam ..

pek öğrenemedik bu işleri.. fakat şöyle bir durum var borsa da zamanı gelen gidiyor ..

evet ecılc ucuz fakat belki yabancının ve emeklilik fonlarının satışının bitmesi bekleniyordur

belki küçük yatırımcının elindeki lotlar umurun da değildir bilemeyiz .

bu hisse 9 olsa yeniden ne küçük yatırımcı kalır ne fon yabancı kalır ..

ben borsada sadece gerçeklerle ilgilenirim olabilir yapabilir gibi bir anlayışım yok .

birleşme olur mu belki olur ama bu ileriye dönük olur ve olumlu yansır ..

inşallah da olur ..

eczacı holdingin alt iştiraki olan bir maden firması için aldım bu şirketi uzun vade pozisyon ile

keşke birleşse

https://www.esan.com.tr/tr
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

3. ÇİNKO KONSANTRESİ
    Çinko; galvaniz işlemlerinde, otomotiv sanayiinde, pil üretiminde, medikal uygulamalarda, boya yapımında ve elektronik sanayiinde çeşitli amaçlarda kullanılmaktadır. Doğada, oksitli ve sülfürlü yapıda bulunan çinko minerallerinin bu alanlarda kullanılması öncesinde zenginleştirilmeleri gerekmektedir. Esan, 2009 yılından beri Balya Kurşun – Çinko İşletmesi’nde üretimine devam etmektedir.

geleceğin sektörü pil

KURŞUN KONSANTRESİ
    Yeryüzünde temel olarak galen (PbS), serüzit (PbCO3) ve anglezit (PbSO4) mineralleri formunda bulunan kurşun; akü üretiminde, kablo sanayiinde, dayanıklı alaşımlarda, radyasyon yalıtımında ve benzin katkısı gibi farklı alanlarda kullanım alanına sahiptir.

Esan, 2009 yılından beri Balya Kurşun – Çinko İşletmesi’nde üretimine devam etmektedir

Altın; kimyasal sembolü Au olan, parlak, sarı renkli, yumuşak, kolay tepkimeye girmeyen bir elementtir. Saf hali oldukça yumuşak olan bu metal, kolayca işlenebildiği için tarih boyunca farklı amaçlarla kullanılmıştır. Günümüzde ise finans, kyumculuk, elektronik, uzay teknolojileri gibi çok farklı alanlarda kullanılmaktadır. Esan 2017 yılında devreye aldığı İnlice İşletmesi’nde altın dore üretmektedir.

2017 inceledim 2018 de faliyete geçmiş hızlanmış arama ruhsatları alınmış faliyette şuan da aktif

2018 yılında da Konya İnlice’de bulunan altın tesisimiz faaliyete geçmiştir.

4. Esan ile ilacın bağı nedir ortaklık yapısını göremedim esan com da bilen var sa paylaşabilir mi

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Esan ile ilacın bağı nedir ortaklık yapısını göremedim esan com da bilen var sa paylaşabilir mi
    Holdingin iştiraki ,
    ecilc dolaylı yoldan ortağı..

6.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    Holdingin iştiraki ,
    ecilc dolaylı yoldan ortağı..
    Anladım yine %37 içinde , bilgi için teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    23 sene oldu hocam ..

pek öğrenemedik bu işleri.. fakat şöyle bir durum var borsa da zamanı gelen gidiyor ..

evet ecılc ucuz fakat belki yabancının ve emeklilik fonlarının satışının bitmesi bekleniyordur

belki küçük yatırımcının elindeki lotlar umurun da değildir bilemeyiz .

bu hisse 9 olsa yeniden ne küçük yatırımcı kalır ne fon yabancı kalır ..

ben borsada sadece gerçeklerle ilgilenirim olabilir yapabilir gibi bir anlayışım yok .

birleşme olur mu belki olur ama bu ileriye dönük olur ve olumlu yansır ..

inşallah da olur ..

eczacı holdingin alt iştiraki olan bir maden firması için aldım bu şirketi uzun vade pozisyon ile

keşke birleşse

https://www.esan.com.tr/tr
    Estağfurullah
    Amacım eleştiri değildir
    Bende yıllardır borsadayım
    Hisse sağlam ve zamanın yaklaşıyor olduğunu biliyorum
    Tik tak tik tak
    Yakında durumu belli olur
    Saygılar sevgiler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

8. Bu birleşme hikayesini kim attı ortaya, bir kaynak var mı? Dayanaksız konulara kafa yoruluyor gibi geliyor.. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 169/609 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •