Sayfa 221/1002 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Eyvah eyvah .. topik bu kadar mı sessiz kalmış.

2.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Eyvah eyvah .. topik bu kadar mı sessiz kalmış.
    konya çimento topiğinde hareket çok

Direnç seviyesi 1550.4
    Destek seviyesi 1500.8

Yatırım tavsiyesi değildir.
    ·
    Ben dedim ki: Kusuruma bakmayın lütfen diye başladım
    6 _ 7 ay gibi bir zamanda neredeyse %1000 yapmış bir senet'te son bir aylık trendlere bakılması ne kadar sağlıklı?

BITCOIN çökertilmesi üzerine bir yazı vardı..
    Bir gün sisteme 1 milyar coin ilave edilmiş olacak..
    (CIA/FBI bu işe uygun adamları bulmuştur,derim...)
    Ve fiyatlar aniden 1 USD'a falan inecek gibi..

Olur/Olmaz.. Bu iş yazılım olduğuna göre neden olmasın? 1 milyar değilde 2 milyar olsun? ne çıkar..

Hileli piyasaların çözülme hızı son derece hızlı olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    BITCOIN çökertilmesi üzerine bir yazı vardı..
    Bir gün sisteme 1 milyar coin ilave edilmiş olacak..
    (CIA/FBI bu işe uygun adamları bulmuştur,derim...)
    Ve fiyatlar aniden 1 USD'a falan inecek gibi..

Olur/Olmaz.. Bu iş yazılım olduğuna göre neden olmasın? 1 milyar değilde 2 milyar olsun? ne çıkar..

Hileli piyasaların çözülme hızı son derece hızlı olabilir.
    O iş merkez bankalarının istedigi zaman istediği kadar istediği para basıp ortalığa salması gibi bir durum değil maalesef, eğer olsaydı şimdiye kadar çoktan yapardılar. Kaç yıldır bu sisteme karşı çıkıyorlar ama gelinen nokta belli. Yapabilecekleri tek şey ya dünya genelinde yasaklanacak ya da regule edip bunu kontrol altına alacaklar. 2. Şık daha olası görünüyor

itişecek bir şey olmayınca yazacak bir şeyde bulunmuyor değilmi.. hadi o zaman yumurta tokuşturalım sabah nasıl bir açılış olur bunun kararını borsa yapıcısı verecek. ama ben piyasada satışların henüz sonlanmadığını düşünüyorum. hatta döndük dönüyoruz derken dahada kötüye gidebilir. bunu derken elbette üfürmüyorum. tutunduğum yerler var ama çok çirkin yakışıksız olduğu için gösteremiyorum. sürekli satış satış diye long olanların moralini bozmuş olabilirim ama. düşüncelerin paylaşıldığı bir sayfada bende düşüncemi paylaşıyorum. yani bu asla bir temenni değil...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    O iş merkez bankalarının istedigi zaman istediği kadar istediği para basıp ortalığa salması gibi bir durum değil maalesef, eğer olsaydı şimdiye kadar çoktan yapardılar. Kaç yıldır bu sisteme karşı çıkıyorlar ama gelinen nokta belli. Yapabilecekleri tek şey ya dünya genelinde yasaklanacak ya da regule edip bunu kontrol altına alacaklar. 2. Şık daha olası görünüyor
    Her yazlımın karşı yazılımı vardır...
    Deneye deneye bir gün açık bulunur, belki de bulundu,bilmiyoruz...

John LAW' tekrar okumalı...Hayatını,yaptığı işleri... 1700 li yıllarda benzerini yapmıştı..Sonu acıklı

(Çoğumuz Berlin Duvarı'nın sonunu hatırlayacağız.
    Yetmiş yıl boyunca, Sovyetler piyasaları bastırdı ve on milyonlarca muhalifleri öldürdü.
    9 Kasım 1989'da Doğu Berlin'den Batı'ya kaçmaya çalışırsanız vuruldunuz.
    Ertesi gün onu geçmekte özgürdün.
    Piyasaların komünist baskısının sona ermesi sadece bir gün sürdü.)

7. Yarını çok merak ediyorum, son bir kaç gündür işlem hacmi önceki günlere nazaran düşük, yarına da abd başkanlık günü nedeniyle tatil, dayılar ne yapacaklar acaba?

8. https://twitter.com/fatihalagoz01/st...56009972076548

Dert edindiğiniz şeyleri arada düşünün.

Sayfa 221/1002 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •