Sayfa 864/996 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Fetocular kaçarken kim bilir ne bilgileri yanlarında götürdüler. Onların verdiği zararı s-400 değil s-1400 telafi edemez.
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Katılıyorum Sn Egeli,

Çok uzadı bu diyalog, son olarak yazayım.

Ali Tatar Yarbay, Nazlıgül Üsteğmen kafalarına sıkarken, MİLGEM'in fikir babası Özden Örnek, Kuzey Irak'ta PKK'yı soytarıya çeviren Levent Göktaş Albay, Mustafa Önseller, Ali Sadi Amiraller hapse atılırken, Türkan Saylanlar, Kaşif Kozinoğlular kahrından ölürken...izledi bu ülke. Yapanı biliyoruz FETÖ, işbirlikçileri de biliyoruz kamuoyunun malumu, da iyi de aga, bütün ülke izledi yahu.

Adamlar kitap yazdı isim isim, harp okulunda FETÖ'nün zulümle attığı öğrenciler dernek kurdu 50 kere meclise gittiler bunlar bizi tasfiye ettiler hepsi FETÖ cü diye, Kamer Genç meclis kürsününde haykıra haykıra öldü.

Götürdü tabi, komple serveri, hardiski, databaseyi götürdü, kendi bildikleri gördükleriyle beraber, bunlar bütün planları ezbere bilen adamlar. Aradılar taradılar bulamadılar, Arıncı öldürecekler yalanıyla Seferberlik Tetkik Kuruluna girdiler, herkes direndi, savcıya olmaz dediler, hakim geldi, hakime çıkaramazsın dendi çıkardı, bu ülkenin savaş halinde kullanacağı milis teşkilatlarını da komple aldı götürdü.

Sonuç; önce 180 derecedeydiler, 270 e sonra 360 a geldiler, şimdi, ee biz de milliyiz. Çadır mahkemeleri, Parmaksız Zekiye yalancı tanıklık, Şivan Perverle türküler, Irak'tan Suriye'ye PKK intikaline müsaade???

Ne biliyim ya, niye bu devirde yaşadık ki, 60 larda yaşayıp 80 lerde ölmek vardı.

Saygılar..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Benim demek istedigim, dusus aninda hosteslerin, birlikte soyledikleri ikazlar.

Sehir hatlarindaki gemici sade bir adamin, panikte birinin, gogsune vurup, sertce, Hey, nobady dies today..! ikazi.

Ve diger pek cok detay.

Nefis bir film.
    Bizim bazı filmlerde güzel.

sen hıc denizden cıkan buzz gibi soru kipli cumlelerle dıalog kurmalar

sehıtler arasında 2 kişi mit elemanı imiş acaba nasıl yakalandı. Kozmik odaya girilmesi ile ilgisi var mı araştırmak lazım...konu ile ilgisi olanlara denızden cıkan buzz gibi şekinde mudahale edilmeli

Görmemiş olanlar için yazayım, FETO'cu sümüklü mendil yalayıcıları Fransa, Almanya, Ingiltere, Kanada ve ABD gibi sığındıkları sıçan deliklerinden, Youtubeden yayın yapıyorlar.

Aman Allahım nasıl mağduriyet, mezalim ve hatta soykırımmış, o r o s p u çocuklarının tek derdi meğer hizmetmiş!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ben ahmet altan ı çok severdim,o yüzden o taraf gazetesine çok kızıyorum.Elbet bizim ordu darbeleri çok sever,elbet ergonokon olayında tek tük darbe sevdalısı adam da işin içindedir.Ama yahu sen gazete yönetiyorsun,fetöcülerin göbeğindesin ,tüm bilgi akışı önce sana geliyor,nasıl olur da bu işin kumpas olduğunu anlamazsın,eğer anladıysan çetin altan ın oğluna yakışır mı bu işler.Baban meclis kürsüsünde solcu olduğu için dayak yedi tek gözü kör oldu,yıllarca hapis yattı,nasıl bu kadar yalancı olabildin.Fetö ye kendini affettirmek için (fetö küçük bir şeyden kızmış ahmet altana )hakkı geçtiyse sırat köprüsünde sırtımda taşırım ödeşiriz falan diye yağ çekmek nedir,kendini savunamıyacak senin yüzünden intihar eden ali tatar seni o köprünün başında umarım bekliyordur.Hala yazdıklarını okuyorum hala kendini kahraman görüyor,yahu cidden inanıyorsa ne diyelim bunlara kullanışlı aptallar deniyordu galiba literatürde.

Valla reisin hatası çok,aslında gitsin diye de çok istedim,ama son seçimde ne yalan söyliyeyim muharrem inceye karşı kazanmasını istedim.İki nedenle reisin kalması daha iyiydi.İlki gelen korkunç ekonomik kriz CHP nin elinde patlayacaktı,akp gene kurtuluş çaresi olacaktı,kriz akp nin elinde patlasın istedim,ikincisi reisin fetöcülerin canına okuyacağını düşünüyordum,aslında baya bir kısmının da canına okudu.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla reisin hatası çok,aslında gitsin diye de çok istedim,ama son seçimde ne yalan söyliyeyim muharrem inceye karşı kazanmasını istedim.İki nedenle reisin kalması daha iyiydi.İlki gelen korkunç ekonomik kriz CHP nin elinde patlayacaktı,akp gene kurtuluş çaresi olacaktı,kriz akp nin elinde patlasın istedim,ikincisi reisin fetöcülerin canına okuyacağını düşünüyordum,aslında baya bir kısmının da canına okudu.
    Yimpaş diyorum baska bir sey demıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben ahmet altan ı çok severdim,o yüzden o taraf gazetesine çok kızıyorum.Elbet bizim ordu darbeleri çok sever,elbet ergonokon olayında tek tük darbe sevdalısı adam da işin içindedir.Ama yahu sen gazete yönetiyorsun,fetöcülerin göbeğindesin ,tüm bilgi akışı önce sana geliyor,nasıl olur da bu işin kumpas olduğunu anlamazsın,eğer anladıysan çetin altan ın oğluna yakışır mı bu işler.Baban meclis kürsüsünde solcu olduğu için dayak yedi tek gözü kör oldu,yıllarca hapis yattı,nasıl bu kadar yalancı olabildin.Fetö ye kendini affettirmek için (fetö küçük bir şeyden kızmış ahmet altana )hakkı geçtiyse sırat köprüsünde sırtımda taşırım ödeşiriz falan diye yağ çekmek nedir,kendini savunamıyacak senin yüzünden intihar eden ali tatar seni o köprünün başında umarım bekliyordur.Hala yazdıklarını okuyorum hala kendini kahraman görüyor,yahu cidden inanıyorsa ne diyelim bunlara kullanışlı aptallar deniyordu galiba literatürde.
    Sn Hkm,

Korkarım siz mevzuyu başından kaçırmışsınız

Kumpası kuranlardan birisi o zaten.

Kısa özet;

Çetin Doğan, Aytaç Yalman ve Hilmi Özkök'e aykırı gidiyor, müsaade edilmemesine rağmen, 1 nci Ordu Seminerinde Geri Bölge Emniyetini de oynamaya karar veriyor. Seminer de 80 lerden kalma alışkanlıkla hükümete giydiriyor, benim korkacak bir şeyim yok diyerek konuşulanları bizzat kendi kaydettiriyor. Esiyor gürlüyor o kadar. Gözlemciler Aytaç Yalman'a bunu rapor ediyor, Yalman da Doğan'ı çağırıp hesap soracak, Doğan hastane postane kaçıyor. Liboş klik de, oturup plan yapıyor bunu nasıl istismar ederiz diye, Baransu, Altan v.s. FETÖ'cü subayların da yardımıyla dijital ortamda plan metnine saçma sapan ilave lakikalar yazıyorlar, bavula koyup, ahanda darbe planını bulduk diye operasyon çekiyorlar, eklenti metnin tamamı yalan, çünkü olsa konuşmalarda da olsa lazım, ki darbe planı seminerde konuşulmaz, ve hiç bir salak da bunu metne döküp 1 nci Ordunun kozmiğine koymaz. Ne yapacaklar o metni, sonra gelenler mi okuyacak. Darbe marbe yok, Aytaç Paşa da kitap yazdı bu konuda, o da darbe falan yok diyor, aynen dediğim gibi anlatıyor.

Ancak bu kadar kısaltabildim, hap halinde

Sayfa 864/996 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •