Originally Posted by
Dolares
TEB'in ne mobil uygulamalarına ne web sitesine sabahtan beri ulaşılamıyor. Zor zor giriş yapılsa emir sayfası açılmıyor ve zarara soktu beni pozisyonu kapatamadığım için. Ne yapılabilir? Yargı yolu malum... SPK'ya şikayette bulundum. TEB bunu ayda 1-2 defa yapıyor neredeyse. SPK yargıya gidin biz bir şey yapamayız diyor. SPK ne işe yarıyor acaba...
Allah belalarını versin. Kurumun da denetleyenin de denetlemeyenin de böyle düzenin de Allah milyon kere belasını versin.
Yapabileceğin en etkili şey, hesabı kapamak olur...geçeceğin yerdeki kesinti vs durumlarını da iyi araştırmak lazım.
Son 1 yılda 1 milyona yakın yeni yatıırmcı geldi..bunların hepsi sistemler üzerine yük..bu ölçüde kaaste artışı yapıldığını düşünmüyorum...komisyon konusunda fazla ucuza kaçmadan, nispeten altyapısı iyi kurumlara geçmek lazım.
ben ata yatırım ve yatırım finans ile çalışıyorum...bu tür durumlar için en az iki kuruma çalışmak faydalı olabilir...ata yatırımda son 10 senede 10 kez kesinti sorunu yaşamışımdır...son 6 ayda, 10 yılda yaşadığım kadar sorun yaşadım mesela.
yatırım finans da son dönemlerde önemli bir performans sorunu yaşamadım...her zaman ki performas devam ediyor.
ayrıca kensinti sorunu yaşatmayan kurum yoktur...önemli olan sıklığı ve ne kadar sürede sistemler tekrar çalışır hale gelyor...online erişemiyorsan, tel üzerinden bir temsilciye ulaşabiliyor musun, bunlar da önemli.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri