Sayfa 233/1002 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Boğa tuzağı olma ihtimali var mı.....?Gerçi cuma not artırı mı gelecekse kokoyu almışlarsa bırakmazlar.....bu arada bende şortları kapadım dostum....flat bekliyorum sonraki hamle için....Tavsiyelerini yanıma not ettim....Kolay gelsin....
    koç hol ile halk bank akşam bilanço açıklayacak hissesi olanlar dikkat....
    Shortçu topluyor 8 saat hareketli ort üzerinde devam eder,metro gördünmü 😊
    Ytd

TEB'in ne mobil uygulamalarına ne web sitesine sabahtan beri ulaşılamıyor. Zor zor giriş yapılsa emir sayfası açılmıyor ve zarara soktu beni pozisyonu kapatamadığım için. Ne yapılabilir? Yargı yolu malum... SPK'ya şikayette bulundum. TEB bunu ayda 1-2 defa yapıyor neredeyse. SPK yargıya gidin biz bir şey yapamayız diyor. SPK ne işe yarıyor acaba...

Allah belalarını versin. Kurumun da denetleyenin de denetlemeyenin de böyle düzenin de Allah milyon kere belasını versin.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

3. 155 bin e geri çekilme yapıp shortçu toplayarak günü zirvede kapatmasını bekliyorum,yapmayadabilir geri çekilmeyi,shortçular için son sans eğer olursa😊
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    TEB'in ne mobil uygulamalarına ne web sitesine sabahtan beri ulaşılamıyor. Zor zor giriş yapılsa emir sayfası açılmıyor ve zarara soktu beni pozisyonu kapatamadığım için. Ne yapılabilir? Yargı yolu malum... SPK'ya şikayette bulundum. TEB bunu ayda 1-2 defa yapıyor neredeyse. SPK yargıya gidin biz bir şey yapamayız diyor. SPK ne işe yarıyor acaba...

Allah belalarını versin. Kurumun da denetleyenin de denetlemeyenin de böyle düzenin de Allah milyon kere belasını versin.
    Yapabileceğin en etkili şey, hesabı kapamak olur...geçeceğin yerdeki kesinti vs durumlarını da iyi araştırmak lazım.

Son 1 yılda 1 milyona yakın yeni yatıırmcı geldi..bunların hepsi sistemler üzerine yük..bu ölçüde kaaste artışı yapıldığını düşünmüyorum...komisyon konusunda fazla ucuza kaçmadan, nispeten altyapısı iyi kurumlara geçmek lazım.

ben ata yatırım ve yatırım finans ile çalışıyorum...bu tür durumlar için en az iki kuruma çalışmak faydalı olabilir...ata yatırımda son 10 senede 10 kez kesinti sorunu yaşamışımdır...son 6 ayda, 10 yılda yaşadığım kadar sorun yaşadım mesela.

yatırım finans da son dönemlerde önemli bir performans sorunu yaşamadım...her zaman ki performas devam ediyor.

ayrıca kensinti sorunu yaşatmayan kurum yoktur...önemli olan sıklığı ve ne kadar sürede sistemler tekrar çalışır hale gelyor...online erişemiyorsan, tel üzerinden bir temsilciye ulaşabiliyor musun, bunlar da önemli.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. 1650 kısmen (1/5) flat, 2/5 lönk devam.

6. Dikkat edin piyasaya... Ha bir de oyunagelenadam pek iyi niyetli değil...

7.  Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    155 bin e geri çekilme yapıp shortçu toplayarak günü zirvede kapatmasını bekliyorum,yapmayadabilir geri çekilmeyi,shortçular için son sans eğer olursa😊
    Ytd
    Adım adım stratejiye devam ediyor palacım,maşşallah,mazot lazım ,8 saatlik 155125 olmuş
    Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Adım adım stratejiye devam ediyor palacım,maşşallah,mazot lazım
    Ytd
    vallahi anladık...temennini,teknik beklentini...ama her sayfada bu yazılmaz ki...

bu kadar güveniyorsan full gir ve ekstreni yapıştır.

ya ters olan bir gelişme olursa.o zaman senden etkilenen buraya neler yazar..

Sayfa 233/1002 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •