Sayfa 18/1312 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 137 - 144 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Türkiye genelinde konut satışları yıllık bazda %37,9 azaldı.
    yatırım şekli mi değişti acaba insanımızın yoksa sadece ekonomik sebeplerden mi

Alıntı Originally Posted by fanatikel Yazıyı Oku
    Yo millet kredi çekip ev alıyordu,şimdi kredi çekemiyorlar,zaten kriz de giderek derinleşiyor,bundan sonra emlaktan cacık olmaz.

3. Kredi oranları yüksek. Ekonomik şartlarda işin içine girince durgunluk oluştu.
    Döngüsel bir olay
     Alıntı Originally Posted by fanatikel Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yo millet kredi çekip ev alıyordu,şimdi kredi çekemiyorlar,zaten kriz de giderek derinleşiyor,bundan sonra emlaktan cacık olmaz.
    Konutta şu anda stagflasyon yaşanıyor diyebilir miyiz. Fiyatlar yükseliyor ama satışlar düşüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Konutta şu anda stagflasyon yaşanıyor diyebilir miyiz. Fiyatlar yükseliyor ama satışlar düşüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence fiyatlar da artmıyacak.Geçen yılki 0.64 devlet destekli kredi faizleri sizi yanıltmasın,o geçici bir dönemdi,şu anda piyasada TL kıtlığı ev bolluğu var,bu denklem emlağın lehine sonuçlanmaz.

6. Ev bolluğu göreceli bir kavram.
    Dağ başında yüz daireli bir bina ile, şehrin göbeğindeki 8 daireli bir bina aynı değerlendirilmemeli.
    Şuan özellikle yeni daire konusunda merkezi yerlerde bir bolluk görmüyorum ben.
    Önümüzdeki yıl konut kredileri yine %1in altına düşer.
    Bu bir döngü. Biriken talep seneye erir.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bence fiyatlar da artmıyacak.Geçen yılki 0.64 devlet destekli kredi faizleri sizi yanıltmasın,o geçici bir dönemdi,şu anda piyasada TL kıtlığı ev bolluğu var,bu denklem emlağın lehine sonuçlanmaz.

İstanbul Fatih belediyesi Kapalıçarşıyı adeta alışveriş merkezine çevirtmek mi istiyor nedir.

Reklam afişlerini bazı yerlere koydurtmuşlar.

İşyeri vitrinleri asla dışarıya taşmaya müsaade edilmeyecek , orada işyeri olan esnaf veya kiracı "birilerinin bariz zevksziliği " olan 9 adet önerilen vitrini tercih edecek ve uygulayacak.

O zaman nerede kaldı tarihi doku , millet ,turist neden kapalıçarşıya gelsin ki kendi ülkesinde zaten onlardan bol bol var...

Baştan aşağıya tüm sokaklarda simsiyah kapkara vitrinler.. .

Allah akıl fikir versin ,milyonlarca lira birilerinin zevksizliğini tatmin etmek üzere harcanacak ve tarihi dokuyu bozacaklar.

Oysa oraya gelenler vitirinlerden adeta fışkıran sürpizlere geliyor..Oraya gelen bazı turistlerin kendilerin sırf laf atılsın diye geldikleri biliniyor .

Fatih belediyesi umarım yanlış kararından döner.

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Ev bolluğu göreceli bir kavram.
    Dağ başında yüz daireli bir bina ile, şehrin göbeğindeki 8 daireli bir bina aynı değerlendirilmemeli.
    Şuan özellikle yeni daire konusunda merkezi yerlerde bir bolluk görmüyorum ben.
    Önümüzdeki yıl konut kredileri yine %1in altına düşer.
    Bu bir döngü. Biriken talep seneye erir.
    Valla bence ev bol para kıt.Burada yazılanlar zaten genele göre yazılıyor elbet istisnalar olur.

Sayfa 18/1312 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •