Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Yalnız borsa ben 12 ocakta hisselerimi sattığımdaki zirvesini geçemedi. Artı sattığım portföy 12 şubatta yerine koyduğumda sattığımın yüzde 2 yukarsındaydı. Altın konusunda bi şey diyemem tepeden yüzde 18 düşmüş bi enstrüman alıyorum bi yüzde 9 daha düşüyor.. Bu konuda söylücek lafım yok.. Ama kötü bi pair trade oldu diyelim herkesin başına gelebilir..
    hocam lafım ona değil gund alıntılayınca farkına vardım bakınız benim elimde 5.5 yılı aşkın sasa var neler oldu neler bir kere açıp bakmadım 2 bedelsiz bir temettü aldım zaten maliyetime covid dibinde geldi ve o zamanda ekleme yaptım..uzun vade burda düşünenlerin aksine budur...benim kızdığım nokta şimdi sen diyorsun ya zirveden yüzde 18 düşmüs vs ...demek ki bir yerde hata yapıyorsunzirveden düşmüşlüğe değil nereden gelmişliğe bakılır efenim.!!!pahalılık öyle biçilir.!!
    bak SASA niye pahalı ya da GÜBRE ya da KOZAL ya da FROTO nerden geldiği belli olduğu için.!!!
    size tepkim bundan hamle çok saçma.!!
    ama şundan emin olun ons 3000 dolar da olsa sizin elinizde olmazdı tutamazdınız.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    deniz beyden etkilenmiş.

benden neden etkilenmedin? ons 1500 olmadan ve gram 400 altı olmadan almam,dediğimde saçmaladın.

bunu dediğimde gram 460 tl.di.

3.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Sahol spot nötr vadeli - 1
    Votka mı içip geldi tahtacısı acaba

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dün overpriceing olmuş, köpüğünü alıyor...

Fiyatlama şu an için gayet makul, tam da olması gereken yerde...

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    SASA da BOFA ya havlu attırırlarsa tavana kitler yine...

BOFA dan başka satıcı yok o da açık yapıyor bariz bir şekilde, dün de açık yaptı 1.1 mn zararla kapattı günü...

Bu şimdiye kadarki durum, zırt diye bir satıcı damlar bir yerden herşey değişir orasını bilemem...
    patron ÇILDIRACAK AZ KALDIR dikkat et..merill falan zamaında dayanamadı o tahtaya....!! malın sahibi belli kim ne derse o değil o tahta da ciddi anlamda dinamikleri farklı ki zaten sen de iyi biliyorsun..bu gün bofa kazansa bile sürekli kazanmasına asla izin vermez..yabancı oranı düşüklüğü budur o kağıtta..patron ZALIM..!!

5. o değilde şu cons gidince ayılar daha ürkek sessiz ve görünmez olmuşlar.!!!
    ne oldu yav bu kadar mı çabuk iflas ettile bu piyasa da..
    yaşayanlar şuan için işini bilen boğalar ve timsahlar..her yöne ekmek çıakran ...önemli olan timsah olabilmekte..gölde bekle sabırla.!!

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    22.44 den birazda kchol attım sepete bulunsun.
    23 den vedalaştık .

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    SASA da BOFA ya havlu attırırlarsa tavana kitler yine...

BOFA dan başka satıcı yok o da açık yapıyor bariz bir şekilde, dün de açık yaptı 1.1 mn zararla kapattı günü...

Bu şimdiye kadarki durum, zırt diye bir satıcı damlar bir yerden herşey değişir orasını bilemem...
    Çok ilginç..

BOFA nın badem robotu (parası ) olduğunu düşünüyorum..
    Gidip de badem oğlu badem kağıdında neden açık yapar ki?

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hatalarını bizle paylast abi..ciddi diyorum..
    Okuyan çok malûm oyuna gelmesin kimse

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Viob şort oynamıycan, hisse alırkende çok pirimli hisselerden alıcan Sasa gibi gübre gibi nuhcimento gibi kesinlikle cok ucuz diye hisse almıycan halk gibi vakbnk gibi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •