Sayfa 259/1002 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. vektörel trend ..
    fiyat geri sayımlı onaylı tepe ve diplere göre uzatılır her tepe tepe her dip dip değildir..işte bu yüzden avlanıyoruz.!!!
    peki ne olacak onay gelmeden en yüksek zirvesini göstermeden satış gelme konusunda hala ısrarcıyım..eski senaryo devam.!!

şuna bakınca emare gören varmı..!! VALLAHA İYİ CESARET BİLLAHİ İYİ CESARET.. BAKINIZ ALTINA NEY KOYUYORUM..!! BELKİ HATIRLARSINIZ.!!

HANGİ BACAK DAHA UZUN sürmüş efenim..
    unutmayın bunun da sahibi birdi.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Viob şort oynamıycan, hisse alırkende çok pirimli hisselerden alıcan Sasa gibi gübre gibi nuhcimento gibi kesinlikle cok ucuz diye hisse almıycan halk gibi vakbnk gibi
    vallahi imzamı atarım ucuz kaldı dediğim ne varsa elimde sembolik kaldı gitmiyorlar.!!!
    vakbn uğraştığına değmez alma zaten bilanço beklenenden kötü

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Viob oynamıycan, hisse alırkende çok pirimli hisselerden alıcan Sasa gibi gübre gibi nuhcimento gibi kesinlikle cok ucuz diye hisse almıycan halk gibi vakbnk gibi

Burası önemli..
    Harekete geçmiş malda oldukları belli hisseler vardır..
    Birde dipde kalkan balığı gibi yatanlar..

Kalkan ın keyfi ne zaman gelecek de falan filan..
    Yıllarca öyle ucuz diye gitmemiş diye hisse aldık taşıdık..
    Gitmemiş diye aldık..Yine gitmedi..

Hani tabir vardır ya..Babalar malda diye..O durum..

Ama oradada bi sıkıntı var..İnsider değilse çıkarlar farkında olmazsın...

Gerçi son 1 senedir çakan makan yok daa...
    Eskiden 5 den hisse alırsın 6 -7 olur oleeyy falan..Hop 5 olur hop 6..Abi tamam silkeliyor devam hatta mal artırırsın..
    Bi taban çeker yüzde 20..Ulan mulan...
    Geçmiş olsun..

Şimdilerde olmuyor şükredin..Çaksalarda 1 hafta sonra dönüp alıyorlar..

4. pegasus çok pahalı yeaaa dediğimiz yer 22 temmuz 2019 .!! fiyat 53,7 peki biz nerede başladık shortlamaya 43 lerden .!!temmuz 15 gibi.!!!
    insan oğlunun asıl kaybı aç gözlülükten.!!

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    o değilde şu cons gidince ayılar daha ürkek sessiz ve görünmez olmuşlar.!!!
    ne oldu yav bu kadar mı çabuk iflas ettile bu piyasa da..
    yaşayanlar şuan için işini bilen boğalar ve timsahlar..her yöne ekmek çıakran ...önemli olan timsah olabilmekte..gölde bekle sabırla.!!
    hocam burda takım tutar gıbı fanatık takılanların sonu mezarlık olmustur.donemsel olarak sort olmak daıma sort takılmak degıldır.mesala prensıp olarak long olmuyorum bayadır sort tusuna bakmıyorum.vıop hısseler de long yonlu ıslem yapıyorum.bırde basrolde sasa 13 tl ye kadar aralarda sortlayıp karlı ışlemler yapmıstım.sonrada bıraktım ınat olsa herbırseyler gıtmıstı.bozkurt o zaman yanındakı lımon tezgahınıda vermezdı.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çok ilginç..

BOFA nın badem robotu (parası ) olduğunu düşünüyorum..
    Gidip de badem oğlu badem kağıdında neden açık yapar ki?
    Yerli de vardır yabancı da. Özellikle büyük hesapların bulunduğu bir kurumu tek başına yerli veya yabancı diye etiketlemek mümkün değil. Jonathan açık yaparken Hüseyin alıyor olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çok ilginç..

BOFA nın badem robotu (parası ) olduğunu düşünüyorum..
    Gidip de badem oğlu badem kağıdında neden açık yapar ki?
    Neden tahta yapıcı olamazmı

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Viob şort oynamıycan, hisse alırkende çok pirimli hisselerden alıcan Sasa gibi gübre gibi nuhcimento gibi kesinlikle cok ucuz diye hisse almıycan halk gibi vakbnk gibi
    sayın bozkurt biz furyaya katılın derken spot piyasa da hak aramayın gerçek bakmayın paranıza bakın derken bunu kastettik..
    malum forum geç uyandı.!!
    bademmiş şuymuş buymuş abd almanya bizi kıskanıyor long ülke batıyor short diye değilde pala gibi tezgah kurmak gerekli idi..!!
    forum güzel indikatör aslında.!!!

Sayfa 259/1002 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •