Sayfa 173/601 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 4801 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Şirket birleşmelerinde spk ky tarafında olmaz. Değerlemede çeşitli yöntemler var. Özsermaye bunlardan biri. Patron veya hakim ortaklar diyelim, işlerine hangi metod gelirse onu seçerler. Tabi ardından davalar, itirazlar vb olur. Ama süreci durdurmaz maalesef o tür itirazlar.
    Bana birleşmeden ziyade eczyat da sermaye arttırım olasılığı mantıklı geliyor bu hareketlerin ardından.
    Ecilaç ise çok ciddi ucuz kaldı burası kesin. Ama tahtayı sürükleyecek bir güç görünmüyor şuan...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by lifeisfb Yazıyı Oku
    Farzadelim ki parite bir sorun.. Eğer eczyt de sermaye artırımı yapılsa bu sorun ortadan kalkarmı?

Y. T. D.
    Bedelsiz sermaye artırımı özsermayeyi artrımaz. Yatırımın öz sermayesi değişmeyeceği için özsermaye paritesi aynı kalır.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Şirket birleşmelerinde spk ky tarafında olmaz. Değerlemede çeşitli yöntemler var. Özsermaye bunlardan biri. Patron veya hakim ortaklar diyelim, işlerine hangi metod gelirse onu seçerler. Tabi ardından davalar, itirazlar vb olur. Ama süreci durdurmaz maalesef o tür itirazlar.
    Bana birleşmeden ziyade eczyat da sermaye arttırım olasılığı mantıklı geliyor bu hareketlerin ardından.
    Ecilaç ise çok ciddi ucuz kaldı burası kesin. Ama tahtayı sürükleyecek bir güç görünmüyor şuan...
    Şimdi burada birleşme sadece yatırım ve ilaç arasında olmaz. Çünkü karmaşık bu şirketler ana holdinge ortak. Birlermeye ana holdingi de dahil etmek zorundalar. Ne yaparlarsa yapsınlar, Holdingin & 37.28 i ilaca ait bunu yiyemezler.

4.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Şimdi burada birleşme sadece yatırım ve ilaç arasında olmaz. Çünkü karmaşık bu şirketler ana holdinge ortak. Birlermeye ana holdingi de dahil etmek zorundalar. Ne yaparlarsa yapsınlar, Holdingin & 37.28 i ilaca ait bunu yiyemezler.
    Evet yiyemezler ancak halka açık olmayan kısımları da dahil edip flu olan yerleri nete çevirirler mi? Hiç sanmıyorum. O nedenle birleşmeye ben çok ihtimal vermiyorum. İyimser olup ecılcın primlenmesini ummak daha kısa yol gibi görünüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Öyle bir yerlerki aklın şaşar [emoji3061]
    Şişe benim kağıdım daha değerli buyrun bağımsız denetçi raporu bile yayınladı sonra ky SPK ne derse o olacak dedi müracaatı da geriye dönük son 1ayin ortalaması ile yaptılar hatta yeni SPK yönetmeliğine rağmen yaptılar tabi bu arada yabancı kağıtlarından tamamen çıktı kalan bıyıklı yabancı yi saymazsak [emoji3061]
    Bu arada birleşen şirketler soda ,Anadolu cam, Trakya cam, PAŞA bahçe,v.s birkaç firma daha
    Neticede ülkenin en büyük birleşme si ve o dönemde en büyük firması olmuştu ama sonuçta ne yeni yönetmelik ne ky ne kanun nede yabancı bir şey yapamadı bağırta bağırta yaptılar [emoji3064]
    Demem o ki iç içe geçmiş olsun pek bir şey değişmiyor elin adamı erkek deveyi sana bağırta bağırta dişi diye satıyor....
    Saygılar sevgiler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

6.  Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Öyle bir yerlerki aklın şaşar [emoji3061]
    Şişe benim kağıdım daha değerli buyrun bağımsız denetçi raporu bile yayınladı sonra ky SPK ne derse o olacak dedi müracaatı da geriye dönük son 1ayin ortalaması ile yaptılar hatta yeni SPK yönetmeliğine rağmen yaptılar tabi bu arada yabancı kağıtlarından tamamen çıktı kalan bıyıklı yabancı yi saymazsak [emoji3061]
    Bu arada birleşen şirketler soda ,Anadolu cam, Trakya cam, PAŞA bahçe,v.s birkaç firma daha
    Neticede ülkenin en büyük birleşme si ve o dönemde en büyük firması olmuştu ama sonuçta ne yeni yönetmelik ne ky ne kanun nede yabancı bir şey yapamadı bağırta bağırta yaptılar [emoji3064]
    Demem o ki iç içe geçmiş olsun pek bir şey değişmiyor elin adamı erkek deveyi sana bağırta bağırta dişi diye satıyor....
    Saygılar sevgiler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eğer buna kesin inanıyorsanız .Bu durumda öneriniz nedir ? Kağıttan çıkalım mı ?

7. Bunu eleştiri mahiyetinde sormadım herhalde sizde kagittasiniz ki burada yazıyorsunuz gerçekten planınız nedir o zaman ?

selimhan01 Guest
     Alıntı Originally Posted by desidero74 Yazıyı Oku
    bunu eleştiri mahiyetinde sormadım herhalde sizde kagittasiniz ki burada yazıyorsunuz gerçekten planınız nedir o zaman ?
    bir fıkra var beklentim var diye sana tavsiyem bir ara oku(bizim işimiz biraz ona benziyor)

şu an alım satım lotlarına bakıyorum patron 8.40 üzerine yüzbinlerce lot koymuş ama durum eczy tam tersi demekki, küçük kağıtların çoğunu toplamış be nedemek oluyor ana hisse olan ilacı baskıla küçük kağıtları bire 5 bire 10 yükselt sonra holdingle birleştirecem fırıldaklığıyla ky zarar ettir....

Kendi adıma bekleyeceğim zira aradaki diğer kağıtlarla parite okadar açıldıki zaten edeceğim zararı ettim bundan sonra birleşsse ne olur olmasa ne olur........

Sayfa 173/601 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •