haftalık kapanış 1630 altında olursa çok farklı şeyler yazılıp çizilmeye başlanır. faiz kararı haberi, daha da önemlisi kredi notu haberi, en önemlisi de tarihini bilmiyorum ama yakında nato zirvesi var.
ytd.
haftalık kapanış 1630 altında olursa çok farklı şeyler yazılıp çizilmeye başlanır. faiz kararı haberi, daha da önemlisi kredi notu haberi, en önemlisi de tarihini bilmiyorum ama yakında nato zirvesi var.
ytd.
Fitch'in 19 Şubat Cuma gece yarısında sonra yapacağı değerlendirmesinde, Türkiye'nin kredi notunu 'BB-', görünümünü ise 'Negatif' olarak koruması bekleniyor.
Foreks'in 16 ekonomist ile düzenlediği anket sonucuna göre, ekonomistlerin tamamı Fitch'in yılın planlanmış ilk değerlendirmesinde Türkiye'nin notunu 'BB-' olarak korunacağını öngördü. Ekonomistlerden 12'si görünümün 'Negatif' olarak sürdürüleceği tahmininde bulunurken, 4'ü ise görünümün 'Durağan'a yükseltileceği beklentisini dile getirdi.
Fitch, 2020 yılının ilk değerlendirmesini yaptığı 21 Şubat'ta Türkiye'nin 'BB-(D)' kredi notunda değişikliğe gitmezken, 22 Ağustos tarihindeki ikinci değerlendirmesinde 'durağan' görünümü 'negatif'e çekmiş, 'BB-' kredi notunu ise korumuştu.
Ankete Tera Yatırım, Ahlatcı Yatırım, İnfo Yatırım, İş Portföy, Tacirler Yatırım, Pariterium Danışmanlık, Işık Menkul, GCM Yatırım, Deniz Yatırım,A1 Capital, InvestAZ Yatırım, Gedik Yatırım, Yatırım Finansman, Alnus Yatırım,Alternatifbank ve Spinn Danışmanlık katıldı.
Fitch'in kredi notuna ilişkin değerlendirmesini, 19 Şubat Cuma günü gece yarısından hemen sonra, TSİ 00.00-00.30 saatleri arasında açıklanması bekleniyor.
1629 güzel lönk yeri gibi duruy
Hamdım Piştim Yandım
flat ve bir miktar tepkiye 1630 long
nafile çaba sasa speği...
bademcik ameliyatı geliyor....
Yer İmleri