Geçen yılın eylül ayında ikinci bebeğini dünyaya getiren Tamara Ecclestone, sosyal medyadan minik kızının beslenmesinden artan sütü bağışlamayı planladığını açıklayıp bunun için neler yapabileceğini sordu.
Geçen yılın eylül ayında ikinci bebeğini dünyaya getiren Tamara Ecclestone, sosyal medyadan minik kızının beslenmesinden artan sütü bağışlamayı planladığını açıklayıp bunun için neler yapabileceğini sordu.
formula 1 yarışçısı ve organizatörü arkadaşımız kardeşimiz ağbimiz herşeyimiz ve bu kızcağızın da babası garip gurebağ dostu öksüz yetim babası pek saygın ve de baygın mümtaz insan --> bernie ecclestona a fazlalık südü paked yap vir
şanpanyayı fışkıttırtıp patlatırkene
formul eins kazanan ayağı
mika hakinen gibi
asla mika tabaktan sıcak yemeyin zehirler vallaaa
o galip
südü ona eklesin
köpük çoğalsın
şanpanyayı köpüttürtürkene
nası fikir ama
moruh tüm fuzuli işlerde ve gerekli işlerde nambır van
genelde laf söz dinnemez
çucukkene de böyleydim ha
ama kıritik durumlarda
emir komuta zincirini bozmam
bernie ecclestone sen bizim HERŞEYİMİZSİN..
Rihanna'nın iç çamaşırı markası Savage X Fenty'nin değeri 1.000.000.000 dolara ulaştı.
Alman Der Tagesspiegel gazetesinden Türkiye analizi : İki Türk'ten biri ülkeden kaçmak istiyor!
Suudi Arabistan ile Türkiye arasında yaşanan gerilim sonrası Suudilerin Türk ürünlerine uyguladığı boykot rakamlara da yansıdı.
Suudi Arabistan'ın Türkiye menşeli ürün ithalatı aralık ayında, 13.500.000 dolar ile son bir yılın en düşük seviyesine geriledi.
Bursa’da 3 genç "TikTok fenomeniyiz, video çekeceğiz" diyerek girdikleri dükkandan 10.000 lira değerinde 4 cep telefonu çaldı.
Dükkan sahibi Kenan Oraklı "Hızlı şarj istiyoruz diyerek beni oyaladılar. Hangisini gösterdiysem, abi şuna bakalım, buna bakalım dediler. Arkam dönükken telefonları çalımışlar" dedi.
100 liralık şarj aleti alıp dükkan çıkan 3 gencin daha önce de aynı yöntemle hırsızlık yaptıkları belirlendi.
Başakşehir’de kız arkadaşının kendisini terk etmesiyle hırs yapan 20 yaşındaki genç ameliyat olmadan 6 ayda 164 kilodan 83 kiloya düşerek toplam 81 kilo verdi.
Yer İmleri