Sayfa 321/1002 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Ons 1000 usd den 2000 e gitti, o zaman almayan adam 1500 e düşünce alacakmış..iyi alışlar.

Ben olsam, buralardan alırdım..1500 e düşerse yüzüne de bakmazdım şahsen.

Ayrıca, 2016 başında gram 100 iken almıştım...dolartl 7 ve 8 üzerinde tepe yaparken küçük bir kısmı ile sat-al yapmıştım (%5 kar ile)..Onun dışında ana pozisyonumu 5 yıldır koruyorum. %400 kazanç %300 e inmiş, çok da sıkıntı değil.

Ha, gram 500 üzerinde iken kredi ile bile alım yapanlar vardı..Ama borsa, altın, ev, araba vs farktmez. Her zaman aç gözlüler kaybeder. Bu kural hiç değişmez.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    max. 2 yıl içinde ons 1500 altına sarkma beklentim var..o zaman olmadan altın almam..argumanları defalarca yazdım..

TEKNİK,MB SATIŞLARI,PANDEMİ VS..
    sen dolar aldıktan sonra dolar iflah olmadı, 1500 e iner ve oradan ons alırsan..o da iflah olmaz, 1000 e kadar iner
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sen dolar aldıktan sonra dolar iflah olmadı, 1500 e iner ve oradan ons alırsan..o da iflah olmaz, 1000 e kadar iner
    MB ye güvendik dermişim

7.28-30 alışım var..dizin altında aldığıma inanıyorum.200 gn. ortalama ,rezerv vs..

DXY de alçalan takoz var..yakında kara geçeriz inşallah..

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Pasta ilginç.

Diğer dediğimiz zaman hepsi ky olmuyor ki, bugün ki ilk 5 dışında bir sürü aracı kurum var. Diğer kısmının bugün şişmesinin sebebi bence bir önceki gün düşüşü kaçıranların kendini korumaya alma çabası.
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KİŞİLER UMURUMDA DEĞİL MESELE zihniyet..

DENİZ hocadan etkilendim her şeyi mi altına yatırdım onun yüzünden kaybettim diye burada ŞİKAYETLERE sahit olduk.
    Hayatımızdaki kararları verirken başkasına göre hareket edeceksek ve CUZİ İRADEMİZİ-kendimizi inkar ederek başkasını mesul tutacaksak ,bize hayat zor.

o zaman en güçlü argumanlarla konuşmama ragmen sadece BEKLENTİNE UYMADIĞI için antitez üretemeyerek sadece ergen tavır gösterdin...buda 2

mesele sen değilsin ZİHNİYET
    Senin ergümanın güçlü filan değil.. Bugün fed böylesine devasa para basarken ons 10000 olsa kimse bi şey diyemez..ayrıca ben deniz hoca yüzünden para kaybettim demedim.. Ama düşüncemi etkilediği doğrudur.. Yinede para kaybettik diye kendi kararımızı başkasına yüklücek kadar kansız değilim.. Bencede bu ülkenin en büyük sorunu senin gibi çok bilmiş zihniyetlerin var olması

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MB ye güvendik dermişim

7.28-30 alışım var..dizin altında aldığıma inanıyorum.200 gn. ortalama ,rezerv vs..

DXY de alçalan takoz var..yakında kara geçeriz inşallah..
    MB nin 7,3 altında alım ihalelerine başlaması gerekirdi, bu durumda 7-7,5 arasında 5-6 milyar dolar toplama şansı olabilirdi...En ufak bir global sarsıntıda gelen sıcak para çıkar ve hızla 7,5 lara geliriz...MB de hiç bir şey alamamış olur. Vatandaşın şu sıralar 7 altından dolar satacağını düşünmek ahmaklık...şimdi satmaz, ama 1 sene 7 altında kalırsa dolar, o zaman ancak satar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    MB nin 7,3 altında alım ihalelerine başlaması gerekirdi, bu durumda 7-7,5 arasında 5-6 milyar dolar toplama şansı olabilirdi...En ufak bir global sarsıntıda gelen sıcak para çıkar ve hızla 7,5 lara geliriz...MB de hiç bir şey alamamış olur. Vatandaşın şu sıralar 7 altından dolar satacağını düşünmek ahmaklık...şimdi satmaz, ama 1 sene 7 altında kalırsa dolar, o zaman ancak satar.
    yabancı için mükemmel fırsat.her gün yabancı satışı-takas erimesi var.kanımca yabancı düşükten dolar alıp çıkıyor.

borsanın çıkışı gaplerle oluyor..alta gelene ver..üstü çiz.veya vadeliyi yüksek aç..zaten bıst100 yukarı açar.vs.

dediğin gibi küresel risk artarsa dolar hızla gider.

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    pasif cort emirleri silindi. şimdi lonk için 160.000 veya 156.000 bakalım artık...
    160.025 lonk emirleri gelmedi. o vakit 162.400 1/10 cort.stop 163.275
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 321/1002 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •